Καλύτερες θεραπείες για το μύκητα νύχια

Φάρμακα για την καταπολέμηση της onychomycosis εκπροσωπείται ευρέως στα φαρμακεία, ωστόσο, η επιλογή αποτελεσματικών μέσων μύκητα από τα νύχια των ποδιών είναι ένα δύσκολο έργο. Θα πρέπει να κατανοήσουν τη σχέση ανάμεσα στην τιμή και την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων από το να κερδίσει ένα τρέξιμο μύκητα πόσο καιρό θα πρέπει να συνεχίσετε τη θεραπεία και πώς να επιλέξετε το σωστό σχέδιο θεραπείας, λαμβάνοντας υπόψη τις πιθανές αντενδείξεις.

τα έσοδα από το μύκητα των νυχιών

Η επιλογή της θεραπείας

Ιατρική θεραπεία του μύκητα των νυχιών θα πρέπει να αρχίσει αμέσως μετά την επιβεβαίωση της διάγνωσης. Τι φαρμακείο μέσα για να λύσει το πρόβλημα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες:

 • η διάρκεια της νόσου;
 • το ποσό των μυκήτων βλάβες;
 • ηλικία των παιδιών τους *
 • η παρουσία της εγκυμοσύνης ή της γαλουχίας περίοδο *
 • συννοσηρότητα.

Ως εκ τούτου, είναι αδύνατο να βρεθεί ένα "σούπερ φάρμακο" που θα είναι αποτελεσματικά σε μια ποικιλία από ονυχομυκητίαση.

Αντιμυκητιασικά φάρμακα χωρίζονται σε τοπική (μόνο για εξωτερική εφαρμογή) και συστηματική (από του στόματος). Είναι χορηγείται χωριστά και σε συνδυασμένη θεραπεία.

Σημαίνει εξωτερική χρήση

Μια ποικιλία από μορφές δοσολογίας επιτρέπει να επιλέξετε μια κατάλληλη επιλογή:

 • κρέμα *
 • αλοιφή;
 • λύση *
 • βερνίκι
 • ενημερωμένη έκδοση κώδικα.

Θεραπεία με τοπικά αντιμυκητιασικά σκευάσματα που διαρκεί μέχρι το regrowth του υγιούς νυχιού. Για να μάθετε ποιες είναι οι πιο αποτελεσματικές, θα πρέπει να κάνει ένα είδος κατάταξη των ταμείων, με βάση την εμπειρία με τους ασθενείς.

Αντιμυκητιασικά βερνίκια

Λάκα είναι μια σύγχρονη και αποτελεσματική θεραπεία για το μύκητα των νυχιών στα πόδια, στον αγώνα με την αρχική εκδηλώσεις. Το ισχυρό σημείο αυτού του φαρμακευτικού μορφή ανθεκτικό στην τριβή, όταν εφαρμόζεται στο νύχι. Πριν την εφαρμογή θα πρέπει να αφαιρέσετε τις πληγείσες από το μύκητα ιστού με ένα καρφί αρχείο περιλαμβάνεται για να χειριστεί την επιφάνεια του νυχιού με το αλκοόλ.

Σημαντικό!

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι αδύνατο να χρησιμοποιήσετε ένα διακοσμητικό βερνίκι και να ενισχύσει τα νύχια.

υγρό κατά των μυκήτων

Το υγρό από το μύκητα

Να διεξάγουν μια αποτελεσματική θεραπεία του μύκητα των νυχιών στα πόδια σου θα σε βοηθήσει να λύσεις των ναρκωτικών. Σε αντίθεση με αντιμυκητιασικά λάκες, δεν σχηματίζουν ένα πυκνό φιλμ για την πληγείσα πιάτα.

Η τοπική διορισμό υγρό από το μύκητα έχει καμία συστηματική δράση, αλλά η έλλειψη των κλινικών δοκιμών, είναι αδύνατον να τους εκχωρήσετε ειδικές κατηγορίες ασθενών. Εδώ είναι μια σύγκριση των διάφορων εργαλείων.

Αλοιφές και κρέμες

Την επιλογή που είναι καλύτερο από ένα μύκητα του νύχια, θα πρέπει να δώσουν προσοχή για τα ναρκωτικά με τη μορφή αλοιφών και κρεμών. Το χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι η ανάγκη να αφαιρέστε προσεκτικά το προσβεβλημένου ιστού και να καθορίσει την αλοιφή με έναν επίδεσμο για να διατηρήσει το φάρμακο επικοινωνήστε με το μυκητιάσεις των νυχιών.

Σημείωση!

Θεραπεία του μύκητα των νυχιών, σε μορφή αλοιφής ή κρέμας, μπορείτε να τη θεραπεία το δέρμα των δακτύλων και των ποδιών, που οδηγεί σε μειωμένη πόνος, φαγούρα, φλεγμονή. Ο ασθενής θα εκτιμήσουν αυτό το φάρμακο είναι τόσο αποτελεσματικό που θα αυξήσει την εμπιστοσύνη στη θεραπεία και έχει δεσμευτεί να ακολουθήσει τις συστάσεις του γιατρού.

Συστηματική φάρμακα

Οι ενδείξεις της συστημικής θεραπείας είναι μακράς διαρκείας και μαζικές ήττα των νυχιών. Σε αυτή την περίπτωση, το εργαλείο θα επηρεάσει ολόκληρο το σώμα, η οποία οδηγεί σε περιορισμούς στη χρήση του:

 • στα παιδιά;
 • εγκυμοσύνη, ο θηλασμός;
 • τα συμπτώματα νεφρική, ηπατική ανεπάρκεια;
 • συστηματικές παθήσεις;
 • σε περίπτωση παραβίασης του αιμοποίηση;
 • με τον καρκίνο;
 • μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο;
 • στην περίπτωση του αλκοολισμού.

Ως εκ τούτου, η επιλογή της συστημικής θεραπείας καλύτερη θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών θα πρέπει να είναι όχι μόνο αποτελεσματική, προσιτή και ασφαλή.

Οι κύριες ανεπιθύμητες ενέργειες στη συνάντηση:

 • πονοκέφαλο, ζάλη, αϋπνία;
 • ναυτία, έμετος, διάρροια;
 • αναστολή της αιμοποίηση.

Μερικά αντιμυκητιασικά φάρμακα μπορεί να επηρεάσει άλλα φάρμακα σε ταυτόχρονη σκοπό και απαιτεί την τήρηση ορισμένων κανόνων. Μερικά από αυτά θα πρέπει να λαμβάνονται με φυτικό λάδι και να εξετάσει το ενδεχόμενο μείωσης της αποτελεσματικότητας èstrogensoderžaŝimi αντισυλληπτικά, τα βαρβιτουρικά, και αντιπηκτικά.

Αντιμυκητιασικά φάρμακα για την από του στόματος χορήγηση συχνά έχουν έναν προϋπολογισμό, αλλά και την ποιότητα των γενόσημων. Η ημερήσια δόση, στα περισσότερα συστήματα επεξεργασίας καθορίζεται από το γιατρό ανάλογα με το βάρος του σώματος του ασθενούς.

Τρέχει η θεραπεία του μύκητα των νυχιών

το έμπλαστρο κατά του μύκητα

Στη θεραπεία της μαζικής μυκητιασικές λοιμώξεις πρέπει να βρείτε ένα καλό εργαλείο που θα αφαιρέσει άρρωστα νύχια χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει αντι-μυκητιασική patch, που θα σας βοηθήσουν να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα

Στο φαρμακείο το patch – μορφή του φαρμάκου με τη μορφή του μια πλαστική ουσία, η οποία μαλακώνει και γίνεται κολλώδης στη θερμοκρασία του σώματος. Είναι κατασκευασμένο πάνω σε μια επίπεδη φορέα, και ένα φάρμακο μάζα.

Σημείωση!

Το patch για το μύκητα των νυχιών στα πόδια γνωστός πράκτορας των Σοβιετικών, το οποίο είναι αποτελεσματικό ενάντια σε μύκητες των νυχιών.

Ουρίας και της λανολίνης – δραστικές ουσίες στη σύνθεση του σοβά. Το έμπλαστρο έχει κερατολυτική δράση βοηθά να μαλακώσει τις πληγείσες περιοχές κατά τα πρώτα σημάδια της onychomycosis και να προετοιμάσει τα νύχια για το διορισμό του με άλλα φάρμακα. Για να επιτύχει την επίδραση της ένα μικρό ποσό που διανέμεται στην επιφάνεια του νυχιού και το βάζουμε για 2 – 3 μέρες συνήθως patch. Μετά την απολέπιση περιοχές από το καρφί αφαιρείται και εφαρμόζεται για τον παρόντα ή άλλο αντιμυκητιασικά φάρμακα. Είναι ένα καθολικό εργαλείο για τη θεραπεία της πρώιμης και προηγμένη εκδηλώσεις της onychomycosis. Αντενδείξεις για το διορισμό:

 • υπερευαισθησία σε οποιοδήποτε συστατικό;
 • οξεία λοιμώδη νοσήματα;
 • από την ηλικία των 12;
 • από διαταραχές της πήξης του αίματος και η ταυτόχρονη χορήγηση των παραγόντων που επηρεάζουν την εικόνα του αίματος.

Όταν επιλέγετε το καλύτερο και αποτελεσματικά εργαλεία για να ασχοληθεί με το μύκητα των νυχιών θα πρέπει να δώσει προτεραιότητα στα φάρμακα με αποδεδειγμένη κλινική αποτελεσματικότητα, να έχουν πληροφορίες σχετικά με μορφές της νόσου κατά την οποία το φάρμακο μπορεί να διοριστεί. Η αυστηρή τήρηση ιατρική κατευθυντήριες γραμμές που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από την ανάπτυξη των μυκήτων στο βέλτιστο χρόνο.