Πώς να τη θεραπεία μύκητα των νυχιών

Αγαπητοί αναγνώστες, μύκητα των νυχιών είναι μια λοίμωξη, η οποία δεν είναι τόσο εύκολο να ξεφορτωθεί. Και κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από μυκητιασικές λοιμώξεις. Μπορείτε να μολυνθεί οπουδήποτε. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε ένα πεντικιούρ στο σπίτι σας, υπάρχουν και μικρές πληγές και πήγε στην πισίνα ή να επισκεφθείτε ένα φίλο, που προσφέρει τις Παντόφλες. Μέσα από μικρές σχισμές και διαπερνά το μύκητα, ιδιαίτερα γρήγορα σε ανθρώπους που είναι επιρρεπείς στο άγχος και την ταλαιπωρία από ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

μύκητας του νύχια

Για να καταλάβετε ότι έχετε μολυνθεί με μύκητες είναι δυνατόν όχι ταυτόχρονα. Και είναι πολύ σημαντικό για την έγκαιρη και κυρίως σωστά για να ξεκινήσετε τη θεραπεία. Τώρα λοιπόν είναι η διαφήμιση. Νομίζω, να αγοράσουν αλοιφή, μύκητα των νυχιών και θα έχετε την ευτυχία, ο μύκητας θα εξαφανιστούν. Είναι πραγματικά έτσι; Διαβάστε σχετικά με.

Όπως εύστοχα Ιρίνα — "μόλυνση". Ο μύκητας είναι κουραστικό ανθρώπους, φαίνεται ότι δεν υπάρχει σωτηρία. Αλλά δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνεται. Ένα κοινό λάθος είναι για τη θεραπεία μύκητα των νυχιών στα πόδια αποκλειστικά από τοπικά ταμεία ανεξάρτητα. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να πληρώσει πολλά χρήματα στις αλοιφές, τα οποία δεν είναι φθηνή. Αλλά είναι σημαντικό να καταλάβουμε: τα βερνίκια, τα τζελ από το μύκητα των νυχιών καταστρέψει μόνο τοπικά και δεν εξαλείφουν τα αίτια του μύκητα των νυχιών. Και μύκητες ζουν στο σώμα. Ως εκ τούτου, η επιρροή του παθογόνου είναι αναγκαία από όλες τις πλευρές. Θα μιλήσουμε περισσότερο γι ' αυτό.

Πώς να προσδιορίσετε αν έχετε μύκητα

Η ημερομηνία έναρξης της θεραπείας του μυκητίαση των νυχιών (ονυχομυκητίαση) επηρεάζει άμεσα την επιτυχία στην εφαρμογή αυτών ή με άλλα μέσα. Αν το άτομο είναι αντιμέτωπος με αυτό το πρόβλημα, ξέρει πώς να τη θεραπεία μύκητα των νυχιών στα πόδια, να αγοράσει το πρώτο αλοιφή και ελπίζαμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Πρώτα, όμως, όπως έγραψα παραπάνω, η τοπική θεραπεία δεν είναι αρκετή. Δεύτερο, το παθογόνο προσβάλλει ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού και πρέπει να κοπεί, συνεχίζουν να εφαρμόζονται τοπικά αντιμυκητιακά φάρμακα και περιμένετε να μεγαλώσει υγιές και καθαρό καρφί. Και είναι μια πολύ σημαντική δουλειά, και είναι σημαντικό να μην τα παρατήσεις. Αν αναλάβει τη θεραπεία, στη συνέχεια, αντιμετωπίζεται σε πλήρη ανάκαμψη.

Δώστε προσοχή στα πρώτα συμπτώματα και τα σημάδια του μύκητα των νυχιών:

 • απολέπιση το δέρμα, θαμπά νύχια;
 • ερυθρότητα, φαγούρα στο δέρμα πτυχές ανάμεσα στα δάχτυλα;
 • το κάψιμο του δέρματος;
 • cornification της επιδερμίδας στα δάχτυλα;
 • το νύχι αρχίζει να καταρρέει από τις πλευρές και το ελεύθερο άκρο του το "ράμφος";
 • το πάχος των νυχιών πλάκες σημεία από λευκό και κίτρινο;
 • τα νύχια μπορεί να αλλάξει χρώμα και να απορρίψει εν μέρει.

Πολλοί άνθρωποι με μυκητιασικές μολύνσεις των νυχιών είναι εστίες της κερατινοποίησης στο δέρμα των ποδιών. Αν αγνοήσετε τα συμπτώματα της μυκητιασικής λοίμωξης, η ασθένεια θα προχωρήσει, επηρεάζει τον περιβάλλοντα ιστό. Και η θεραπεία του μύκητα των νυχιών προηγμένες μορφές συμπεριφοράς είναι πολύ βαρύτερο από το μύκητα θεραπεία στο αρχικό στάδιο.

Να θυμάστε ότι η μυκητίαση που αναπτύσσεται στο εσωτερικό του σώματος. Τι βλέπεις στα νύχια είναι απλά μια εξωτερική εκδήλωση της νόσου. Μυκητιασικές λοιμώξεις εξασθένιση της συνολικής ανοσοποιητικού συστήματος συχνά προκαλούν την ανάπτυξη των αλλεργικές δερματοπάθειες. Για να αποφευχθούν οι αρνητικές επιπτώσεις για την υγεία, τη θεραπεία μύκητα των τα νύχια των ποδιών εγκαίρως.

Ας δούμε τι μοιάζει με μύκητα στα πόδια της φωτογραφίας.

Αν υποψιάζεστε ότι η ανάπτυξη μυκητιάσεις, το επόμενο βήμα είναι να απευθύνω έκκληση προς το γιατρό και το διαγνωστικό.

διάγνωση του μύκητα των νυχιών

Ιατρική διάγνωση

Οι ιατρικές εξετάσεις είναι απαραίτητες για να επιλέξετε μια αποτελεσματική θεραπεία για το μύκητα των νυχιών και δεν πρέπει να συγχέεται με τη διάγνωση. Μυκητιασικές λοιμώξεις πρέπει να διακριθεί από άλλες ασθένειες με παρόμοια συμπτώματα της ψωρίασης, του εκζέματος. Ο γιατρός συνταγογραφεί τη φύτευση ένα ξύσιμο του δέρματος για την μικροχλωρίδα, κυτταρολογική εξέταση και τα αποτελέσματα των διαδικασιών που ορίζονται με την περαιτέρω τακτική.

Ποιος είναι σε κίνδυνο

Να αντιδρά με την εμφάνιση της μούχλας, είναι αναγκαίο να εκτιμηθούν οι πιθανοί κίνδυνοι. Η πιθανότητα ονυχομυκητίαση είναι αυξημένη σε άτομα που:

 • συχνά τραυματίζουν το δέρμα των ποδιών και τα δάχτυλα των ποδιών κατά τη διάρκεια του πεντικιούρ, τα πόδια γυμνά ή επαγγελματικών δραστηριοτήτων *
 • ελάχιστα ενδιαφερόταν για τα πόδια που υποφέρουν από υπερβολική εφίδρωση;
 • το να φοράς στενά παπούτσια άβολα, δεν αναπνέει;
 • ο χρόνος δεν αφαιρέσετε το νεκρό δέρμα των ποδιών, όπου η συσσωρευμένη μυκήτων *
 • συχνά πάσχουν από λοιμώδη νοσήματα, πάσχουν από αυτοάνοσες παθήσεις και αδυναμία του ανοσοποιητικού συστήματος.
 • έχουν διαβήτη, χρόνιες ασθένειες του δέρματος.

Αν είστε σε κίνδυνο για την ανάπτυξη του μύκητα των νυχιών, ελέγχετε συχνά τα πόδια, την επιφάνεια του νυχιού, μην πας ξυπόλητος στη γη και την άμμο και να είστε βέβαιος να αφαιρέσει το σκληρό δημητριακά και κάλοι είναι ένα σημείο με το αιτιολογικό παράγοντα του μυκητιάσεις.

Μην φοβάστε να ρωτήσω για να βοηθήσει το γιατρό! Καρφί μύκητας δεν είναι ντροπή ασθένεια, αλλά η πιο κοινή και πολύ διαδεδομένη, αλλά και πολύ επικίνδυνο. Για το ειδικό, δεν υπάρχει "καλή" και "κακή" ασθένειες. Ο γιατρός, που κατέχει μια αίσθηση τακτ αντιμετωπίζει την ασθένεια εξίσου καλά έμπειρα σε κάθε περίπτωση με υπευθυνότητα.

Πώς να τη θεραπεία μύκητα των νυχιών

Έτσι, πώς να τη θεραπεία μύκητα των νυχιών; Εδώ είναι οι βασικές αρχές για τη θεραπεία των μυκητιασικών λοιμώξεων:

 • ο συνδυασμός των αντιμυκητιασικά συστηματικής και τοπικές δράσεις *
 • προσεκτική προσωπική υγιεινή, θεραπεία σταματήσει 2-3 φορές την ημέρα;
 • η τακτική της απόσυρσης των κατεστραμμένων νυχιών και δέρματος με κερατίνη;
 • επεξεργασία όλο το Παπούτσι με ειδικές λύσεις *
 • καθημερινή αλλαγή πετσετών για τα πόδια, κάλτσες;
 • απολύμανση πέλματα;
 • Σιδερώματος, κάλτσες και πετσέτες για τα πόδια πριν από τη χρήση.

Μερικοί γιατροί ξεχάσετε να ενημερώσετε τους ασθενείς σχετικά με αυτά τα σημαντικά κανόνων, η οποία οδηγεί σε παρατεταμένη θεραπεία. Δεν μπορούσε να βρει μια αποτελεσματική θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά. Να υπενθυμίσω, το νύχι θα πρέπει να αυξηθεί. Τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά μόνο μετά από μερικές εβδομάδες, όχι πριν.

Τοπική θεραπεία

Τοπική κεφάλαια από μύκητες του νύχια είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες μορφές δοσολογίας:

η θεραπεία του μύκητα των νυχιών
 • το βερνίκι νυχιών από μύκητα των νυχιών;
 • αλοιφή για το μύκητα των νυχιών;
 • κρέμα ή λύση από τις μυκητιάσεις.

Το πλεονέκτημα από τη χρήση βερνίκι νυχιών, όταν ο μύκητας είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσετε μόνο μερικές φορές την εβδομάδα. Η θεραπεία διαρκεί 6-12 μήνες.

Με μεγάλες περιοχές της κερατινοποίησης της επιδερμίδας πριν από την τοπική θεραπεία για να αφαιρέσετε τις κλίμακες, για παράδειγμα, με τη χρήση γαλακτικού οξέος. Αν δεν έχετε την επιλογή για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δομή, μπορείτε απλά να το steam τα πόδια και να αφαιρέσετε το νεκρό στρώμα του δέρματος στα πόδια μαζί με άρρωστα νύχια. Αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται σε καλλυντικά κλινικές και ομορφιά salons. Αλλά στην καμπίνα δεν θα σας πω πώς να τη θεραπεία μύκητα των νυχιών, αλλά μόνο αφαιρεί το νεκρό ιστό. Η θεραπεία έχει συνταγογραφηθεί από το γιατρό-μυκητολόγος.

Τα χάπια για το μύκητα των νυχιών

Η θεραπεία για το μύκητα νύχια συστηματική δράση θα πρέπει να πάρει ειδικό. Θεραπείες για το μύκητα στο φαρμακείο πάρα πολύ. Και όλα έχουν ορισμένες αντενδείξεις και περιορισμοί. Αλλά αποφύγετε να παίρνετε τα χάπια κατά του μύκητα των νυχιών δεν είναι απαραίτητο — συχνά βοηθούν να απαλλαγούμε από έντονη πόδι του αθλητή.

Αυτά τα φάρμακα για τη θεραπεία μύκητα των νυχιών φθηνό αλλά αποτελεσματικό. Έχουν τον καλύτερο συνδυασμό ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας. Η καλύτερη θεραπεία για το μύκητα των νυχιών δεν είναι απαραίτητα ακριβό. Υπενθυμίζοντας ότι είναι μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στο πρόβλημα και να είστε βέβαιος να παρακολουθεί την ποιότητα της φροντίδας, η τακτική χειρισμό παπούτσια και τις κάλτσες. Αντι μύκητας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το ήπαρ, αν ληφθεί σημαίνει ανεξέλεγκτα και σε μεγάλες δόσεις.

Ακανόνιστη φάρμακα καρφί μύκητας οδηγεί στην ανάπτυξη ανθεκτικότητας του παθογόνου να τους διορισμένους πράκτορες. Η διαδικασία της θεραπείας του αθλητή είναι μακριά, παίρνει μακριά μήνες. Συντονιστείτε αμέσως, έτσι ώστε να απαλλαγείτε από τους μύκητες των νυχιών σε μια εβδομάδα δεν λειτουργεί.

Όταν ενώνει μια βακτηριακή λοίμωξη συνταγογραφήσει επιπλέον, αλοιφές ή κρέμες κατά των βακτηρίων. Μπορείτε επίσης να αντιστοιχίσετε το tablet μορφές των αντιβιοτικών.

Λαϊκές θεραπείες για τη θεραπεία του μύκητα

Η συζήτηση σχετικά με την ανάγκη για τη χρήση της παραδοσιακής ιατρικής μπορεί να διατηρηθεί επ ' αόριστον. Λόγω του διορισμού των ειδικών, κυρίως διαφημίζονται τα ναρκωτικά πολλοί άνθρωποι ψάχνουν για μια αποτελεσματική αλλά και φθηνές ταμπλέτες για το μύκητα των νυχιών και των τοπικών πόρων, ή απλά περιορίζεται σε συνταγές που μπορείτε να βρείτε σε απευθείας σύνδεση. Θα ήθελα να συστήσω μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη θεραπεία των μυκητιασικών λοιμώξεων.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την παραδοσιακή ιατρική, για να μην εγκαταλείψουν τις παραδοσιακές μεθόδους καταπολέμησης του μύκητα. Σε αυτή την ενότητα, θα σας προσφέρουμε τις συνταγές που "εργάζονται" και να βοηθήσει τους περισσότερους ανθρώπους.

Η θεραπεία του μύκητα των νυχιών με ξύδι

Ο αιτιολογικός παράγοντας της μυκητιάσεις των ποδιών και τα νύχια φοβάται οξύ. Δοκιμάστε το σκούπισμα του δέρματος, του νυχιού και τα κενά ανάμεσα στα δάχτυλα 70% ξύδι αραιωμένο κατά το ήμισυ με νερό. Ωστόσο, η χρήση επίκαιρα αντιμηκυτιακούς αλοιφές και χάπια που συνταγογραφούνται από γιατρό.

Η χρήση του υπεροξειδίου του υδρογόνου

Την ημέρα μετά το βράσιμο στον ατμό πόδια σε ζεστό νερό και αφαιρέστε το νεκρό δέρμα με κατεστραμμένα νύχια εφαρμόζονται πατσαβούρες βαμβακιού εμποτισμένο με υπεροξείδιο του στις πληγείσες νύχια. Είναι σημαντικό να το κάνετε αυτό με υγιή νύχια. Ώρες κάλτσες (κατά προτίμηση όλη τη νύχτα).

Calamus root για να χρησιμοποιήσετε μέσα

Το φυτό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ήπιες περιπτώσεις καρφί μύκητας ως εναλλακτική λύση για τα φάρμακα κατά των μυκήτων σε δισκία. Το ρίζωμα περιέχει τανίνες, αιθέριο έλαιο, οξύ, ιώδιο. Αέρα έχει ένα ισχυρό απολυμαντικό και επουλωτική δράση, έχει αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες. Προσθέστε μερικά κομμάτια της ρίζας ή να ετοιμάσει μια τσάντα με ένα Φλιτζάνι βραστό νερό, απότομες για 5 λεπτά και το πίνουμε ζεστό το πρωί με άδειο στομάχι. Έγχυση έτοιμη πικρή. Μπορείτε να το φάτε με μέλι, μαρμελάδα.

σόδα όταν το μύκητα των νυχιών

Η χρήση της σόδας

Ρίχνουμε σε ένα μικρό μπουκάλι σόδα, γεμίστε την με την ποσότητα του νερού για να κάνει ένα παχύ κονίαμα επικόλλησης. Μετά κρατώντας τα πόδια σε ζεστό νερό και περιχύνουμε με αυτή τη σύνθεση όλα τα νύχια και τα κάτω τους. Αντιμετωπίστε το σαν ζυμάρι σύνθεση ακόμα και υγιή δάχτυλα των ποδιών και τα πόδια, με τα πόδια σε κάλτσες για λίγες ώρες και στη συνέχεια ξεπλύνετε προσεκτικά και στεγνώστε με μια καθαρή πετσέτα.

Η θεραπεία του μύκητα των νυχιών ιώδιο

Καθημερινά μετά τις διαδικασίες υγιεινής λιπαίνετε τις πληγείσες νύχια και μεσοδακτύλιες χώρους του ιωδίου. Διάφορα στρώματα θα είναι αρκετό. Εάν χρησιμοποιείτε αυτή τη συνταγή είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε μετριοπάθεια, για να αποφευχθεί χημικό έγκαυμα του δέρματος. Το ιώδιο μπορεί να αναμιχθεί με το 70% ξύδι αραιωμένο κατά το ήμισυ με νερό.

Έλαιο περγαμόντο και τσάι δέντρο

Λιπαίνετε το εργαλείο που επηρεάζονται νύχια 1-2 φορές την ημέρα (μετά το απογευματινό μπάνιο).

Πρόληψη

Μετά το τέλος της θεραπείας του μύκητα των νυχιών συνιστάται να τηρούν τα μέτρα πρόληψης της υποτροπής του αθλητή. Ακολουθήστε προσεκτικά την προσωπική υγιεινή, μην φοράτε τα παπούτσια κάποιου άλλου. Κατά την επίσκεψη στην πισίνα και την παραλία φοράτε Παντόφλες. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προστατευτικό gel που πηγαίνει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και αποτρέπει την διείσδυση σπόρια των μυκήτων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών. Μια χρήση του gel είναι αρκετά για 48 ώρες (διατηρεί τη σταθερότητα στο νερό).

Απολύμανση παπούτσια συνιστάται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διάλυμα χλωρεξιδίνης ή φορμόλη. Μπορεί να σκουπίστε τα παπούτσια με το ξύδι.

Πρόληψη περιλαμβάνει, επίσης, την έγκαιρη θεραπεία της υπεριδρωσίας, δερματικές παθήσεις, οι οποίες συνοδεύονται από ρωγμές στα πόδια και αλλεργική αντίδραση. Πεντικιούρ είναι απαραίτητο να διεξάγει αρκετές φορές τον μήνα. Είναι καλύτερα να στραφούν σε επαγγελματίες, η οποία θα αποτρέψει βλάβη των φρένων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Σε αυτή την περίπτωση, σου προτείνω να το κάνεις ιατρικό πεντικιούρ. Δεν γίνεται σε όλα τα σαλόνια. Να θυμάστε ότι microtrauma είναι η πύλη για τα σπόρια των μυκήτων.