Μύκητες από τα νύχια, τους μύκητες των ποδιών φωτογραφία. Πώς να τη θεραπεία στο σπίτι.

Μύκητες από τα νύχια και τους μύκητες των ποδιών — μια πολύ κοινή ασθένεια. Συναντιούνται κάθε πέμπτη κάτοικο του πλανήτη μας. Οι μύκητες είναι πολύ πεισματάρα για να απαλλαγούμε από αυτά είναι πολύ δύσκολο, αντιμετωπίζονται πολύ. Αν το μύκητα των νυχιών, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται μέχρι, μέχρι να αναπτυχθεί ένα νέο υγιές νύχι (έως χρόνια). Αν και οι μύκητες στο δέρμα των ποδιών, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται σε ένα μήνα ή και περισσότερο.

μύκητας του νύχια

Μύκητα των νυχιών δεν είναι μόνο άσχημο, και δεν είναι αισθητικά ευχάριστο. Σε μεταγενέστερο στάδιο, ο μύκητας προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα. Στο αίμα είναι τοξίνες που εμφανίζονται στη διαδικασία ζωτικής σημασίας δραστηριότητα των παθογόνων μυκήτων. Έτσι, δεν χρειάζεται να υπομείνει, να κρυφτείς, να υποφέρει. Θα πρέπει να αντιμετωπίζονται. Τόσο πιο γρήγορα θα ανιχνεύσει τη νόσο, η ταχύτερη και πιο εύκολο να απαλλαγούμε από αυτό.

Τα αίτια του μύκητα των νυχιών και να σταματήσει

Υπάρχουν παράγοντες και τους λόγους που αρρωσταίνουν από το μύκητα, ο κίνδυνος αυξάνεται. Μάλλον θα "πιάσει" ένα μύκητα, αν τα πόδια, τα δάχτυλα των ποδιών έχετε οποιεσδήποτε πληγές, τα δημητριακά, τις εκδορές. Αυτά μπορεί να οφείλονται στο στενό, άβολα παπούτσια. Μπορείτε επίσης να πληγωθεί κατά τη διάρκεια του πεντικιούρ, τόσο στο σπίτι όσο και στο σαλόνι.

Αδύναμο ανοσοποιητικό μπορεί επίσης να προκαλέσει μόλυνση μύκητας των νυχιών.

Σε συνθήκες κακής προσωπικής υγιεινής εύκολο να πάρετε τον εαυτό σας μια "έκπληξη". Για παράδειγμα, πολλά παιδιά στο στρατό να μύκητα. Πλένετε τα πόδια σας κάθε μέρα, να αλλάξετε τις κάλτσες σας κάθε μέρα. Αν ιδρώνουν τα πόδια σε μεγάλο βαθμό, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ειδικά μέσα από τον ιδρώτα.

Η συχνή χρήση αντιβιοτικών μπορεί να οδηγήσει στην ασθένεια μυκήτων.

Μύκητες που επηρεάζουν τα πόδια, μπορεί να είναι διαφορετική. Για να μάθετε τι μύκητα που χτύπησε ακριβώς Θα πρέπει να κάνετε το τεστ για την σπορά. Όταν τα μανιτάρια αναπτύσσονται στο εργαστήριο δοκιμών που τα φάρμακα είναι σε θέση να τους σκοτώσει. Σε αυτή την περίπτωση, η θεραπεία θα είναι αποτελεσματική, διότι αμέσως θα επηρεάσει το μύκητα σωστή ιατρική.

Πολύ συχνά, πολλοί αντιμετωπίζονται ανεξάρτητα από την επιλογή των φαρμάκων από τις διαφημίσεις ή διαβάζοντας σχόλια σε απευθείας σύνδεση. Στην πραγματικότητα, το ίδιο φάρμακο μπορεί να θεραπεύσει το ένα και το άλλο, δεν φέρει κανένα αποτέλεσμα, καθώς οι μύκητες είναι διαφορετική. Από αυτό και υπάρχουν συζητήσεις στο Διαδίκτυο σχετικά με την αποτελεσματικότητα των διαφόρων αντιμυκητιασικά φάρμακα.

Καρφί μύκητας και να σταματήσει: μέθοδοι λοίμωξη

Πιο συχνά ο μύκητας μολυνθεί από ένα άρρωστο άτομο. Στο τρίτο των περιπτώσεων η λοίμωξη προέρχεται από τη στενή σχέση με τους οποίους ζουν μαζί. Κοινή χρήση Παντόφλες, καρφί ψαλίδι, μπάνιο, σφουγγάρια και άλλα αντικείμενα, αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο λοίμωξης.

Επίσης εύκολο να "σκοντάψει" στο σπόρια σε δημόσιους χώρους: στην πισίνα, στην παραλία, στο μπάνιο και σάουνα. Σε υψηλή υγρασία, η πιθανότητα μόλυνσης είναι πολύ αυξημένη. Ειδικά αν τα πόδια σου έχουν πληγές, έστω και μικρή. Τα σπόρια είναι πολύ επίμονος, μπορεί να χρειαστεί αρκετούς μήνες για να παραμείνει στην άμμο.

Σε Γενικές γραμμές, ο κίνδυνος είναι όλα τα μέρη όπου Μπορείτε να περπατάτε ξυπόλητοι. Και, επίσης, τα παπούτσια κάποιου άλλου. Ακόμη και αν το πρόσωπο του οποίου τα παπούτσια Σας, δεν υποφέρουν από μύκητες, μπορεί να είναι φορέας παθογόνων παραγόντων.

Η πρώτη εκδήλωση της foot μύκητας μπορεί να αρχίσει ως ένα peeling. Ως εκ τούτου, να εξετάσει προσεκτικά τα πόδια του στο χρόνο για να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

σημάδια από τους μύκητες των ποδιών

Σημεία και συμπτώματα της νόσου

Υπάρχουν τρία στάδια της νόσου μύκητα. Στο πρώτο στάδιο, το καρφί μύκητας δεν μπορεί να αγνοηθεί. Υπάρχουν μικρές κηλίδες ή λωρίδες ένα ελαφρώς κιτρινωπό χρώμα. Το πάχος των νυχιών παραμένει η ίδια. Πολλοί άνθρωποι, βλέποντας ένα τόσο "αθώα", ούτε καν την προσοχή του. Αλλά αν σε αυτό το στάδιο να λάβει τη θεραπεία, μπορείτε γρήγορα να απαλλαγούμε από τον εισβολέα. Και όχι μόνο γρήγορα, αλλά η φτηνή όσο το δυνατόν, δεδομένου ότι ο μύκητας θεραπεία ακριβά "ευχαρίστηση".

Στο δεύτερο στάδιο, ένα μικρό κόκκο αρχίζει να αυξάνεται σε μέγεθος. Αυτό θα συμβεί σιγά-σιγά και σταδιακά. Αλλάζει το χρώμα σημείων, γίνεται λευκό ή κίτρινο, το καρφί πυκνώνει, γίνεται χαλαρά. Μπορείτε να απαλλαγείτε από το μύκητα σε αυτό το στάδιο, αν είναι επιτυχής, θα επιλέξετε φάρμακα ή λαϊκές θεραπείες που θα είναι επιζήμια για Το παθογόνα.

Πιο πιθανό να θεραπεύει τους ανθρώπους, αν το καρφί του, χτύπησε με το 1/3, όχι περισσότερο.

Στο τρίτο στάδιο, ο μύκητας καλύπτει όλο το νύχι. Το χρώμα από τις πληγείσες καρφί γίνεται κίτρινο ή γκρι, η δομή είναι πορώδη, με κοιλότητες. Ο μύκητας σε αυτή την περίπτωση έχει ήδη έπιασε πολύ καλά όχι μόνο για το καρφί, αλλά κάτω από αυτό. Να απαλλαγούμε από το μύκητα σε αυτό το στάδιο, το πιο δύσκολο, χρειάζεται πολύ χρόνο και χρήμα. Σε αυτό το στάδιο, να είναι σίγουρος για να πάρετε χάπια και χρήση των τοπικών πόρων. Μερικά κεριά και βερνίκια δεν παίρνουν.

Αν Έχετε αμφιβολία, αν έχετε μύκητα των νυχιών, μπορείτε να κάνετε αυτό το τεστ. Πάρτε το μαγγάνιο, το διαλύσετε και σε νερό. Σε αυτό το διάλυμα εμποτισμού υπόνοιας νόσου των νυχιών λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, να αξιολογήσει το αποτέλεσμα. Υγιή νύχια μαυρίζουν μετά τη διαδικασία. Μυκητιασικές λεκές θα παραμείνει το ίδιο χρώμα.

Τα συμπτώματα από τους μύκητες των ποδιών

Το πρώτο σημάδι για μύκητες ποδιών — δέρμα απολέπιση και την ξηρότητα. Αυτό μπορεί να ενταχθεί φαγούρα και ερυθρότητα. Αλλά πρώτα, πολύ συχνά, όλα ξεκινούν με ένα ξεφλούδισμα ανάμεσα στα δάχτυλα.

Όταν το πόδι μύκητα μια αποκρουστική μυρωδιά όταν εφίδρωση (χειρότερα από ότι συνήθως). Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρχουν φυσαλίδες που έτρωγαν και επίσης κάλους.

Αν τα βήματά Σας είχε συμβεί αλλαγές στη μορφή της πυρόλυσης, φαγούρα, ξηρότητα, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη θεραπεία. Στα πρώτα στάδια μπορεί να είναι ανεξάρτητα αντιμετωπίζονται με γέλες και αλοιφές.

Σύντομα ο μύκητας φτάσει το καρφί, όταν είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Πόδι του αθλητή μπορεί να είναι δύσκολο να το έκζεμα ή η ψωρίαση, το οποίο σημαίνει ότι η υποχρεωτική επίσκεψη στο δερματολόγο.

μύκητες νύχια θεραπεία

Η θεραπεία του μύκητα νύχια

Στην περίπτωση, όταν χτυπήθηκε από όχι περισσότερο από 2 καρφιά μου και το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού επηρεάζεται από μύκητες όχι περισσότερο από το 1/3, είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσει διάφορα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Πριν να εφαρμόσετε ένα εξωτερικό εργαλείο, θα πρέπει ένα καρφί για να καθαρίσετε, να αφαιρέσετε όλα τα χαλάρωση κάτω από το νύχι έχει γίνει λεπτή. Το σημαίνει ότι λειτουργεί καλύτερα. Έτσι, παρακαλώ να είστε προσεκτικοί με το ψαλίδι για να αποφύγετε τον τραυματισμό. Στην περίπτωση των πληγών του μύκητα μπορούν να εγκατασταθούν σε πιο βαθιά.

Σε περιπτώσεις πιο προηγμένες, θα πρέπει να λαμβάνουν τα χάπια μαζί με βερνίκια ή κεριά.

Χάπια πολλά, τον εαυτό σου, καλύτερα να μην επιλέξετε αυτά τα φάρμακα. Την πρώτη, μπορεί να μην είναι κατάλληλο για την επιλεγμένη χάπια. Δεύτερον, όλα τα χάπια του μύκητα είναι πολύ τοξική ουσία, θα βλάψει σοβαρά το συκώτι, τα νεφρά. Δεν έχουν ανεξέλεγκτη λάβουν αυτά τα φάρμακα. Παράλληλα, χρειάζεται άλλο ένα ποτό κάτι για την υποστήριξη του ήπατος. Επίσης, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τι φάρμακα είναι δυνατόν να συνδυάζουν το επιλεγμένο ιατρό χάπια (ο γιατρός μπορεί να δώσει προσοχή σε αυτό). Κοίτα και τις αντενδείξεις της ανατεθεί δισκία.

Η θεραπεία πραγματοποιείται μέχρι, μέχρι να μεγαλώσουν υγιή νύχια.

Μύκητες νύχια: λαϊκές θεραπείες για τη θεραπεία.

Γράψτε αρκετά αποτελεσματική λαϊκή θεραπεία για το μύκητα των νυχιών. Αυτά τα εργαλεία είναι αποτελεσματική θεραπεία στο σπίτι, στα αρχικά στάδια της νόσου. Να θυμάστε ότι η θεραπεία απαιτεί πολύ χρόνο, από 2 εβδομάδες έως αρκετούς μήνες.

Toenail μύκητας θεραπεία με ιώδιο.

Αυτή η μέθοδος είναι η πιο εύκολος και πολύ δημοφιλής. Χρειάζεται ένα καθαρό, στεγνό καρφί για επίχρισμα με ιώδιο (με τη βοήθεια του μια μπατονέτα) δύο φορές την ημέρα. Παρακείμενο υγιή νύχια πρέπει επίσης να παπανικολάου για την πρόληψη του τρεις φορές την εβδομάδα. Μετά από μια εβδομάδα, μπορείτε να αισθανθείτε μια μικρή αίσθηση καψίματος στα μολυσμένα νύχια. Για αυτή τη μέθοδο πολλά θετικά σχόλια. Το μόνο αρνητικό — κίτρινο καρφί όλη την ώρα.

Επεξεργασία του τσαγιού μανιτάρια.

Πριν από την εφαρμογή αυτό το εργαλείο, το δέρμα γύρω από τον ασθενή είναι καρφί θα πρέπει να λιπαίνονται με μια θρεπτική κρέμα ή σαλικυλικό αλοιφή. Στη συνέχεια, στο καρφί, βάλτε ένα κομμάτι ξινή Kombucha, roll up μια πλαστική σακούλα και επίδεσμο. Από την κορυφή να φορούν κάλτσες. Το αφήνουμε όλη τη νύχτα, το πρωί για να κόψει το χοντρό καρφί. Όταν χρησιμοποιείτε αυτή τη μέθοδο, οι άνθρωποι γιορτάζουν αρκετά πολύ πόνο.

Λιθανθρακόπισσας σαπούνι για τη θεραπεία μύκητα.

Η διαδικασία εκτελείται πριν πάτε για ύπνο. Άρρωστος καρφί σαπουνάδα με το σαπούνι, το κάλυμμα με το αλάτι και το περιτύλιγμα. Για να επαναλάβετε αυτά τα βήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Μια μέθοδος για τη θεραπεία του μύκητα με το ξίδι και τη γλυκερίνη.

Παθογόνοι μικροοργανισμοί σκοτώνονται σε όξινο περιβάλλον. Το ξίδι είναι ένα αρκετά αποτελεσματικό εργαλείο στην καταπολέμηση του μύκητα των νυχιών. Είναι σημαντικό να πάρετε όχι μόνο το ξύδι, αλλά οξικό οξύ 70%. Ανακατεύουμε με γλυκερίνη σε ίσες αναλογίες. Αυτό το μείγμα για να λιπαίνει τις πληγείσες νύχια σας δύο φορές την ημέρα. Αφήστε το μείγμα να στεγνώσει εντελώς. Η θεραπεία πραγματοποιείται τρεις εβδομάδες.

μύκητες νύχια λουτρά

Σαπούνι-σόδα λουτρά.

Αυτή η μέθοδος δεν είναι θεραπευτική. Αλλά αυτό βοηθά να μαλακώσει το καρφί, αφαιρέστε τα σκληρά στρώματα, τα οποία εμποδίζουν το φάρμακο να διεισδύσει βαθύτερα. Ως εκ τούτου, θα ήθελα να συστήσω να κάνει αυτά τα λουτρά πριν από την εφαρμογή το καρφί αλοιφή ή λάκα. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ζεστό νερό. Είναι ζεστό, καλά βρασμένο στον ατμό νύχια. Στο νερό διαλύονται τρεις κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα (7 λίτρα νερού) και σχάρα λιθανθρακόπισσας ή σαπούνι (επίσης περίπου 3 κουταλιές της σούπας). Σαπούνι για την ορθή διαλύονται στο νερό. Σε αυτή τη λύση rasparte πόδια, κόψτε τα νύχια. Για ξηρά πόδια εφαρμόσετε μια θεραπεία. Κρατήστε πατημένο το εν λόγω λουτρά 2 φορές την εβδομάδα.

Θέλω να πω ότι όλες οι παραδοσιακές μέθοδοι δεν αναγνωρίζονται από την επίσημη ιατρική.

Και μία ακόμη παρατήρηση. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, τα παπούτσια θα πρέπει να τη θεραπεία αντιμυκητιασικά σπρέι ή ξύδι μέσα. Επίσης να αντιμετωπίσει ένα μπάνιο με αντιμικροβιακό παράγοντα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.