Πρόληψη της μόλυνσης – θεραπεία της τα παπούτσια όταν μύκητα των νυχιών στα πόδια. Πώς και τι διαδικασία;

Μύκητα των νυχιών στα πόδια – ένα πολύ δυσάρεστο πράγμα. Μπορεί να προκαλέσει δυσφορία, οσμή, κάψιμο και φαγούρα.

Αυτό δεν είναι το χειρότερο, γιατί κάθε λοίμωξη αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και δημιουργεί ευπάθεια σε ιούς και τα παθογόνα στο σύστημα. Παραμελείται η θεραπεία δεν διορθώσει την κατάσταση, και θα φέρει ακόμα περισσότερα προβλήματα.

παπούτσια θεραπείας

Πρέπει να το απολυμάνεις;

Καρφί μύκητας είναι μια ειδική μορφή της ζωής που απλώνεται σπόρια. Μπορεί να υπάρχει ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, να αντέξει ξαφνικές αλλαγές στη θερμοκρασία και την πίεση. Μόνο, πριν, δεν θα μπορούσε να αντισταθεί ... η έλλειψη υγρασίας.

Το νερό είναι το κύριο ενδιαίτημα των μυκήτων μορφές ζωής. Η εξάπλωση του μύκητα διακόπτει τη θεραπεία της νόσου. Ακόμη και αν όλη η μάζα θα είναι το 1% των βακτηρίων – ήρθε μια υποτροπή. Εξαλείφοντας την πηγή της ασθένειας – για τη θεραπεία – θέμα χρόνου.

Ποια είναι η διαδικασία;

Πρώτον και κύριον, τα παπούτσια πρέπει να πλένονται, καθώς μαζί με το μύκητα, μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές είδος των ιών. Στη συνέχεια, θα πρέπει να στεγνώσει ένα ζευγάρι παπούτσια και σβήστε τους πλοίο. Όταν η διαδικασία είναι υγιεινό και θερμική επεξεργασία είναι πάνω, μπορείτε να προχωρήσετε στην απολύμανση με τη βοήθεια των φαρμάκων.

Στη θέση της λοίμωξης είναι πάντα υγρό δέρμα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο μύκητας διαταράσσει την κανονική ανταλλαγή των υγρών και τραβά την υγρασία από άλλους ιστούς για να δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για την αναπαραγωγή και τη ζωή.

Βασικές πληροφορίες για τα φάρμακα

Στο επίκεντρο των εργασιών τους βρίσκεται η αρχή της κανονικοποίησης της ισορροπίας του νερού και την ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού εμπόδιο. Μερικά συστατικά επηρεάζουν οργανισμούς άμεσα, διαταράσσοντας την αναπαραγωγική διαδικασία.

Χλωρεξιδίνη

Για τοπική χρήση στην οδοντιατρική, δερματολογία και τη χειρουργική επέμβαση. Ουσία τη θεραπεία πληγών, εγκαύματα, μολύνσεις από μύκητες εκπαίδευση. Το υγρό που περιέχει αλκοόλ, δεν έχει καμία γεύση και άρωμα, απορροφάται γρήγορα.

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε το υγρό στο βαμβάκι και σκουπίστε την μολυσμένη περιοχή 3-4 φορές την ημέρα, ή να κάνετε μια λοσιόν για 10-15 λεπτά.

Miramistin

Η δραστική ουσία που ανήκει στην κατηγορία των επιφανειοδραστικές ουσίες (surfactants). Άνοιξε στη δεκαετία του 1970 στη σοβιετική ένωση. Αρχικά, η ουσία θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί στην απολύμανση των επιφανειών του διαστημικού σκάφους, αλλά αργότερα, ήρθε σε μια ευρεία αγορά των καταναλωτών.

Αποτελέσματα:

 • αντισηπτικό?
 • ανοσοδιεγερτικό;
 • αναγεννητική.
πώς να μεταχειριστεί παπούτσια miramistina

Ο αλγόριθμος είναι αντισηπτικό αποτέλεσμα είναι η επίδραση στο λιπιδικό τοίχο του κελιού. Σε αυτό, η ικανότητα των τοίχων είναι διαταραγμένη, και τα βακτήρια χαθεί. Για τα κύτταρα του σώματος, το φάρμακο δεν είναι επικίνδυνο.

Διέγερση των φαγοκυττάρων και των μακροφάγων συμβάλλει στην ομαλοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος. Απορροφώντας πυώδης μάζα στην υγρή ουσία και εξαλείφει την εξωγενή οργανισμούς που βοηθά το σώμα να θεραπεύσει γρήγορα τις πληγές.

Απολύμανση μέσα στο χέρι

Δεν χρειάζεται να τρέχει στο φαρμακείο και να αγοράσουν ειδικές χημικές ουσίες για την απολύμανση, μπορείτε να κάνετε ό, τι ο καθένας έχει στο σπίτι του στο χέρι.

Ξύδι

Η πιο δημοφιλής μέθοδος είναι τα λουτρά. Για τη διαδικασία θα πρέπει να προετοιμάσει 3-4 φλιτζάνια ξίδι. Ρίχνουμε το ξύδι σε μια λεκάνη και αραιώνεται με νερό μέχρι το επίπεδο του υγρού δεν καλύπτει τα πόδια. Αμέσως πριν από τη διαδικασία πλύνετε με σαπούνι και αφήστε τα να στεγνώσουν για λίγο χρόνο.

Η διαδικασία της κολύμβησης, διαρκεί 15 λεπτά. Προετοιμασία και απλώστε μια πετσέτα εκ των προτέρων, γιατί το ξύδι ανοίγει τους πόρους, και από το τράβηγμα έξω από το νερό, μέχρι να φοράει κάλτσες και το δέρμα μπορεί να μολυνθεί. Η συχνότητα των εν λόγω διαδικασιών, 2 φορές την ημέρα.

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου

Το υπεροξείδιο του έχει ισχυρή αντισηπτική επίδραση, επειδή αντιδρούν αποκατάστασης με τον αέρα. Ως αποτέλεσμα, το οξυγόνο που εξατμίζεται με επιταχυνόμενο ρυθμό, και το κύτταρο είναι ασφυκτική. Επομένως, όταν εφαρμόζεται άπλυτα χέρια τους εμφανίζεται λευκό αφρό – αυτό είναι τα προϊόντα διάσπασης των μικροοργανισμών. Σκουπίστε το σημείο της λοίμωξης, κάθε 2-4 ώρες, για 2 εβδομάδες.

Αυτό δεν είναι μια θεραπεία για το μύκητα, αλλά η κατάσταση του ασθενούς μπορεί να διευκολύνει. Μπορεί να αναμιχθεί με νερό και ψεκασμό με πιστόλι ψεκασμού.

Το αλκοόλ

Μιλάμε για την αμμωνία, η οποία παρά το όνομα, δεν είναι αλήθεια για τις αλκοόλες. Είναι ένα αλκαλικό διάλυμα, το οποίο επηρεάζει αρνητικά τη ζωτική δραστηριότητα των μυκήτων.

Επίσης έχει μια καλή αντιβακτηριακή δράση, τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Στεγνώστε απαλά το σημείο κινήσεις, ο εντοπισμός του μύκητα με μια μικρή ποσότητα της αμμωνίας. Επαναλάβετε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, 2-3 φορές την ημέρα.

παπούτσια επεξεργασίας πετρελαίου

Το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού

Αυτό το φυσικό συστατικό που χρησιμοποιείται ευρέως στην ιατρική πράξη στην Αυστραλία. Επιπλέον, θεωρείται ακίνδυνο αντιβιοτικά και αντι-αλλεργική θεραπεία. Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να προκαλέσει δυσανεξία του φαρμάκου.

Πλεονεκτήματα:

 • είναι ένας ανταγωνιστής των μυκήτων δομές *
 • μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα για τη θεραπεία του μύκητα;
 • εύκολο στη χρήση?
 • αντενδείξεις;
 • αποτελεσματικό σε οποιοδήποτε στάδιο της νόσου;
 • φθηνά.

Διάλυμα φορμόλης 25%

Στο διάλυμα φορμόλης, ο μύκητας πεθαίνει σε 10 λεπτά, η οποία είναι πολύ αποτελεσματική για την απολύμανση του παπούτσια. Σε ένα διάλυμα από χλωραμίνη καταστροφή των μυκήτων οργανισμούς παρουσιάζεται μετά από 35 λεπτά. Μπορεί να αναμιχθεί με νερό σε αναλογία 1:6 για το πλύσιμο των δαπέδων και επιφανειών. Τα πράγματα και τα κλινοσκεπάσματα μπορούν να βράσουν σε 2% διάλυμα φορμόλης.

Συσκευές για την απολύμανση

Πολύ αποτελεσματική είναι και η χρήση ειδικών μηχανημάτων που συνδυάζουν την απλότητα και την ευκολία. Πολλοί από αυτούς έχουν μια λειτουργία θέρμανσης μέχρι και 65 βαθμούς Κελσίου, η οποία δημιουργεί ένα ξηρό μικροκλίμα, ακατάλληλα για τη ζωή των μυκήτων.

Τι καλύτερος τρόπος για να απολυμάνετε τις κάλτσες, τα παιδιά στα πόδια του;

Την έναρξη της αγωγής των παιδιών πρέπει να είναι προσεκτικοί, επειδή το σώμα εξακολουθεί να αυξάνεται, και ότι οποιαδήποτε παρέμβαση μπορεί να οδηγήσει σε αρνητικές συνέπειες.

Τα πιο ασφαλή προϊόντα που περιέχουν τερβιναφίνη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ασθενείς που έχουν φθάσει την ηλικία των 2 ετών, η δόση και η συχνότητα εξαρτώνται από τη μάζα. Το μάθημα διαρκεί ένα μήνα ή δύο.

Η θεραπεία με Ιτρακοναζόλη και κετοκοναζόλη έχει απρόβλεπτα αποτελέσματα. Η συχνότητα και ο κατάλογος των ανεπιθύμητων ενεργειών που σημαίνει ότι η θεραπεία είναι να δημιουργήσει και να διαχειριστεί ένα γιατρό.

θεραπεία μύκητα των νυχιών

Πώς να χειριστεί τα νύχια και τα πόδια

Ταιριάζει με μια μπατονέτα ή μίας χρήσης υγρός σκουπίζει. Δεν χρησιμοποιούν τακτικά τις πετσέτες ή χαρτομάντιλα, γιατί ζουν μύκητες ή νεκρά και σάπια βακτήρια. Η επαναλαμβανόμενη επαφή με το δέρμα θα επιβραδύνει τη διαδικασία επούλωσης.

Μερικές συμβουλές για την προσωπική υγιεινή:

 • χρήση για το πρόσωπο, το σώμα, τα πόδια, διαφορετικά πετσέτες;
 • πλύνετε τα πόδια σας με σαπούνι κάθε φορά που κάνετε ντους;
 • αλλάξτε τις κάλτσες σας μέσω της ημέρας, και μετζεσόλες Παπουτσιών είναι κάθε δύο εβδομάδες;
 • κάλτσες πρέπει να σιδερώνονται με ένα καυτό σίδερο, με σκοπό την πρόληψη και την απολύμανση.

Προληπτικά μέτρα

Δεν επισκεφθείτε το κοινόχρηστο ντους και λουτρά, ειδικά παπούτσια. Αυτό το λόγο είναι η πιο κοινή μεταξύ των παραγόντων κινδύνου. Αν είναι δυνατόν, μην περπατάτε ξυπόλητοι σε άγνωστες ή ρύπους.

Αποφύγετε την υποθερμία πόδια, ειδικά αν ζείτε σε ένα υγρό κλίμα. Μην αγοράσετε συνθετικές κάλτσες και footcloths, ερεθίζει το δέρμα, να επιλέξετε τα φυσικά παπούτσια.

πρόληψη από μύκητες των ποδιών

Συμπέρασμα

Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τους μύκητες, και ακόμα καλύτερα – για να το αποτρέψει από την εμφάνιση. Σκεφτείτε την υγεία τώρα, δεν θέλετε να φοράτε κλειστά παπούτσια το καλοκαίρι και υποφέρουν από τη φαγούρα, ενώ όλα γύρω διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στο άρθρο – δεν είναι μια άμεση σύσταση ή πρόσκληση για δράση, αλλά μόνο η συλλογή από συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσουν με αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα. Προστατέψτε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.