Το δέρμα μύκητες στα πόδια μου, από ό, τι για τη θεραπεία

Διαταραχές του δέρματος σταματήσει μια πολύ κοινή παθολογία. Προκαλούν τη νόσο βακτήρια και πέρασε από άτομο σε άτομο. Συχνά περιπτώσεις δεν ξέρω δέρμα μύκητες στα πόδια μου, από ό, τι για τη θεραπεία και για το αν μπορεί να καθαρίσει το σπίτι διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απαλλαγούμε από τα σημάδια της μια μυκητιασική λοίμωξη με τη βοήθεια των ειδικών φαρμάκων και παλιές συνταγές.

μύκητες των ποδιών

Τι είναι το δέρμα μύκητες στα πόδια

Τα λοιμώδη νοσήματα που επηρεάζουν το δέρμα, που ονομάζεται με το μύκητα. Η πιο κοινή θέα, είναι μια μυκητίαση του πόδια. Τα σπόρια των μυκήτων είναι σε θέση να ζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στα συνηθισμένα παπούτσια και να προσαρμόζονται σε κάθε περιβάλλον. Συχνά λοίμωξη εκτεθειμένο καρφί πλάκες των ποδιών και τα πόδια. Οι δερματικές βλάβες είναι απειλητική για τη ζωή δεν είναι, αλλά συμβάλλει στην ανάπτυξη της αισθητικής ελαττώματα. Αν πόδι του αθλητή δεν αντιμετωπιστεί στο αρχικό στάδιο, μετά ενώνεται με άλλα μικρόβια, με τη μορφή μούχλας, βακτηρίων ή μυκήτων Candida.

Τα συμπτώματα της νόσου

Θεραπεία μύκητας του δέρματος των ποδιών πρέπει να ξεκινήσετε από τα πρώτα συμπτώματα, ή η ασθένεια θα διαρκέσει πολύ. Για το πόδι του αθλητή χαρακτηρίζεται από απολέπιση του δέρματος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το μικρόβιο διεισδύει βαθιά στα στρώματα δερμάτων, την καταστροφή τους. Για την χρώση των νυχιών (ονυχομυκητίαση), τα πόδια εμφανίζονται μικρές φυσαλίδες (παρατριμματικές μορφή) που γεμίζουν με υγρό και να σκάσει, το κάτω μέρος κατάφυτη με κάλους. Η αναπαραγωγή των μυκήτων σε όλα τα στρώματα της επιδερμίδας συνοδεύεται από μια δυσάρεστη οσμή και τα ακόλουθα συμπτώματα:

 • κάψιμο, φαγούρα συνοδεύεται με την ξηρότητα του δέρματος;
 • απελασματοποίηση;
 • καρφιά σκουρύνει, πυκνώνει, φλοιοί,
 • σε περιοχές της ερυθρότητας αναπτύσσει τη διάβρωση.

Θεραπεία από τους μύκητες των ποδιών

Πριν από την εφαρμογή του αντιμυκητιασική, είναι αναγκαίο να συμβουλευτείτε ένα γιατρό, επειδή για τη θεραπεία της παθολογίας θα πρέπει, ανάλογα με τον τύπο του παθογόνου και τη διάρκεια της νόσου. Σε προχωρημένες μορφές της μυκητιάσεις των ποδιών δύσκολη θεραπεία. Πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες των ποδιών:

 • εντοπισμός της νόσου τοπική θεραπεία σε πρώιμο στάδιο: αλοιφές, κρέμες, διαλύματα, συμπιέζει, τα λουτρά, την απολύμανση του υποδήματα;
 • συστηματική θεραπεία σε μεταγενέστερο στάδιο: η χρήση των ναρκωτικών.
τους μύκητες των ποδιών ναρκωτικά

Συστηματική φάρμακα που χρησιμοποιούνται για διάφορους συνδυασμούς:

 1. Κλασικό. Τα δισκία λαμβάνονται καθ ' όλη τη διάρκεια κάθε μέρα.
 2. Σύντομη. Για να ολοκληρώσετε τη λήψη του φαρμάκου μπορείτε ακόμη και πριν μεγαλώσουν υγιή νύχια.
 3. Διαλείπουσα. Θεραπεία, η οποία πραγματοποιείται σε διάφορους κύκλους με ένα διάστημα ίσο με τη διάρκεια του μαθήματος.
 4. Παλμός θεραπεία. Τα χάπια σε συνδυασμό με διαλείμματα, το χρόνο που υπερβαίνει τη διάρκεια του μαθήματος.

Ναρκωτικά

Στο προχωρημένο στάδιο της νόσου απαιτεί τη χρήση αντιμυκητιασικά φάρμακα. Συστηματική αντιμυκητιασικά επιλέγονται σε ατομική βάση, επειδή τα φάρμακα αυτά υπάρχουν αντενδείξεις. Κατά τα πρώτα δυσάρεστα συμπτώματα θα πρέπει να λάβει ένα ξύσιμο του νυχιού σε ονυχομυκητίαση και να επισκεφτείτε έναν δερματολόγο για τη σωστή διάγνωση και συνταγογράφηση εξωτερική και/ή εσωτερική συνέπειες για το σώμα.

Αντιμυκητιασική αλοιφή

Πολλοί άνθρωποι έχουν ερώτημα: δέρμα μύκητες στα πόδια – τι μπορεί να αντιμετωπιστεί, αν η λοίμωξη έχει αποδειχθεί μόνο στα ανώτερα στρώματα του δέρματος. Στα φαρμακεία σήμερα, είναι εύκολο να βρείτε διάφορα αντιμυκητιασική αλοιφή, τα οποία διαφέρουν στη μέθοδο δράσης και σύνθεση.

Κρέμες

Θεραπεία του μύκητα στα πόδια στο σπίτι μπορεί να γίνει με αντιμυκητιασικές κρέμες, αλοιφές που είναι διαφορετική από τις ουσίες που εισέρχονται στη σύνθεσή τους.

Τυχερός

Να επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης, θα πρέπει να Συμπληρώσει την κύρια θεραπεία για τη θεραπεία του μύκητα με ένα ειδικό αντι-μυκητιασική βερνίκια. Από φάρμακα με παρόμοια δράση, διαφέρουν ως προς την υφή. Αντιμυκητιασικά βερνίκια είναι υγρό και εφαρμόζονται άμεσα στο καρφί platinum. Το εργαλείο παίρνει εύκολα μέσα από τις ρωγμές, το μέγιστο που ενεργεί για το μύκητα. Είναι πρακτική, διότι οι αλοιφές και κρέμες που έχουν ένα παχύ συνοχή, ώστε να μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα με την παραμικρή επίδραση.

τυχερός έναντι του μύκητα

Μετά την εφαρμογή του προϊόντος, οι αιτιώδεις παράγοντες του αθλητή πεθάνει μέσα σε 8 ώρες. Χρησιμοποιήστε μια θεραπεία μπορεί να είναι ένα διακοσμητικό βερνίκι 1-2 φορές ανά εβδομάδα – αυτό δεν μειώνει την αποτελεσματικότητά τους. Η διάρκεια της θεραπείας μέχρι την πλήρη εξαφάνιση της onychomycosis.

Λουτρά

Για το πόδι του αθλητή λουτρά με μαγειρική σόδα θα πρέπει να γίνεται καθημερινά, κατά προτίμηση κατά την κατάκλιση. Διεξάγεται η διαδικασία χρειάζεται τουλάχιστον 15 λεπτά. Μαγειρική σόδα είναι μια ουσία που έχει αρνητική επίδραση στην επιβίωση των μυκητιασική λοίμωξη, έτσι ώστε να είναι μέρος από τα πολλά εργαλεία για τη θεραπεία της μυκητιάσεις των ποδιών. Για τη θεραπεία του μύκητα ζεστό νερό με μια άνετη θερμοκρασία 40 ° C-45 Γ. Σόδα αραιωμένο σε αναλογία 2 κουταλιές της σούπας σε 2 λίτρα νερό.

Πριν από τη διαδικασία, πλύνετε τα πόδια σας με σαπούνι και να αφαιρέσετε το νεκρό στρώμα του δέρματος με μια ελαφρόπετρα ή σμύριδα χαρτί. Θα πρέπει, επίσης, να ψεκάζετε την επιφάνεια του νυχιού, κόβουμε την ελεύθερη άκρη του νυχιού και ως αρχείο καρφιών, αφαιρώντας το λευκό επίχρισμα από κάτω. Μετά τη διαδικασία πόδια πρέπει να σκουπίζετε καλά με μια πετσέτα, στη συνέχεια, τη θεραπεία αντιμυκητιακός πράκτορας που διορίζεται από το δερματολόγο.

Λαϊκές θεραπείες

Η πιο αποτελεσματική λαϊκή θεραπεία για το μύκητα είναι το ξύδι. Αυτό δημιουργεί ένα όξινο περιβάλλον, το οποίο προλαμβάνει τον πολλαπλασιασμό των ζυμομυκήτων βακτήρια. Οι επιπτώσεις για τα πόδια ξύδι στο σπίτι του παθογόνου γρήγορα χάνει την πρόσβαση στις πηγές της επαναφόρτισης και πεθαίνει. Είναι καλύτερα να επιβάλει την εφαρμογή σας αμέσως μετά το μπάνιο. Για αυτό, ένα βαμβάκι βρεγμένο σε 9% διάλυμα ξυδιού και επικαλύπτονται στις πληγείσες μανιτάρι μέρος για 15 λεπτά.

Μια άλλη αποτελεσματική λαϊκή θεραπεία για το μύκητα Candida, μια εξωτερική εφαρμογή του υπεροξειδίου του υδρογόνου. Πρώτον, συνιστάται να πάρουν το λουτρό με τη σόδα λύση, μετά από ένα κομμάτι βαμβάκι για να θρέψει ένα 3% διάλυμα υπεροξειδίου του και ισχύουν για την πληγείσα περιοχή του δέρματος, στην κορυφή του φορώντας καθαρές κάλτσες. Για να διατηρήσετε την εφαρμογή, είναι απαραίτητο να 60 λεπτά 2 φορές την ημέρα μέχρι την πλήρη αποκατάσταση.

Πρόληψη

Προκειμένου να αναγνωρίσουν το πρόβλημα, θα πρέπει να ξέρετε τι μοιάζει με μύκητα. Για αυτό καλύτερα να ρωτήσεις αυτό το ερώτημα, κατά το αναθεώρηση των φωτογραφιών στο Διαδίκτυο. Στη συνέχεια, θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τις συμβουλές των δερματολόγων που πρέπει να κάνετε για να μην πάρετε το πόδι μύκητα:

τους μύκητες των ποδιών πρόληψη
 • μετά την επίσκεψη στην παραλία, πισίνες και άλλους δημόσιους χώρους είναι απαραίτητο να πλένετε προσεκτικά τα πόδια *
 • όταν το πόδι του αθλητή αναπτύσσεται ο κίνδυνος να έχουν μολυνθεί με φόρμες, έτσι θα πρέπει να εγκαταλείψει τη μακροπρόθεσμη φοράτε κάλτσες και κλειστά παπούτσια;
 • για να αποφύγετε να έχουν μολυνθεί από παθογόνα μικροχλωρίδα, δεν είναι απαραίτητο να δώσει και άλλα είδη προσωπικής υγιεινής, ρούχα ή παπούτσια;
 • θα πρέπει τακτικά να αναλάβει τη φροντίδα των ποδιών σας: κάνετε πεντικιούρ, περιποίηση από τα νύχια του.