Πώς να επιλέξετε την καλύτερη θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών

Είναι δύσκολο να βρείτε μια εξίσου βαθιά ριζωμένη λοίμωξη, όπως μύκητες νύχια, επίσημα ονυχομυκητίαση. Αυτή η ασθένεια δεν χαρίζεται σε κανέναν. Ακόμα κι αν είστε ένας άπληστος τακτοποιημένο, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ότι το ύπουλο μικρόβιο θα προσπεράσει στην αγαπημένη σας πισίνα ή την παραλία. Σύγχρονη ιατρική αγορά προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από φάρμακα για να θεραπεύσει τη μόλυνση. Για να περιηγηθείτε αυτό το φαρμακευτικό ποικιλία και να αγοράσετε η πιο αποτελεσματική θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών θα βοηθήσει αυτό το άρθρο.

μέθοδοι για τη θεραπεία του μύκητα

Μέθοδοι για τη θεραπεία του μύκητα νύχια

Ονυχομυκητίαση – λοίμωξη έχει πολλά πρόσωπα. Υπάρχουν διάφοροι τύποι μύκητα των νυχιών, την οποία η ίδια δραστηριότητα είναι έτοιμος να επιτεθεί το ανυπεράσπιστο πόδια. Για την καταπολέμηση αυτής της νόσου μόνο, χωρίς διαβούλευση με το γιατρό, όχι μόνο άχρηστο, αλλά και δαπανηρή για τον προϋπολογισμό σας. Μύκητες των ποδιών έχει μια συνήθεια της επιστροφής, έτσι είναι σημαντικό να επιλέξετε μια θεραπεία που όχι μόνο να θεραπευτεί, αλλά να αποτραπεί η εκ νέου μόλυνση.

Αυτό το ζήτημα θα βοηθήσει το γιατρό, που θα εξετάσει τα νύχια σας θα αναθέσει σε όλες τις δοκιμές, εκτελέστε διαγνωστικούς ελέγχους και να συνταγογραφήσει το σωστό φάρμακο. Σήμερα υπάρχουν τρεις θεραπείες που έχουν σχεδιαστεί για να θεραπεύσει onychomycosis στα πόδια και να σταματήσει η μόλυνση μία φορά και για όλα:

 1. Τοπική θεραπεία.

Είναι όλα τα είδη των αλοιφές, κρέμες, σπρέι, σταγόνες και βερνίκι. Τέτοια εργαλεία είναι αρκετά αποτελεσματική, και το πιο σημαντικό – διαθέσιμο σε όλους. Τι φάρμακο σε αυτή την ομάδα, η πιο ισχυρή, είναι δύσκολο να πω. Όλα τα φάρμακα έχουν διαφορετική σύνθεση, μια διαφορετική δραστική ουσία και ακόμη και την υπόσχεση αποτέλεσμα.

Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της ομάδας μπορεί να θεωρηθεί ένα εντυπωσιακό αριθμό των αναλόγων. Εξαιτίας αυτού, κάθε άτομο μπορεί να επιλέξει για τον εαυτό τους το φάρμακο σε μια ασυναγώνιστη τιμή. Ωστόσο, αυτή η θεραπεία είναι συχνά μακροχρόνια χρήση – σε 2-6 μήνες, και δεν είναι πάντα οι άνθρωποι έχουν την υπομονή κάθε μέρα να είναι αλειμμένο με αλοιφή ή πολύ για να χρησιμοποιήσετε το σπρέι. Αν δεν φέρει τη θεραπεία μέχρι το τέλος, ακόμη και το πιο αποτελεσματικό φάρμακο για μυκητιασική λοίμωξη των ποδιών θα είναι άχρηστο.

 1. Μια συστηματική θεραπεία.

Περιλαμβάνει την υποχρεωτική λήψη των χαπιών από το στόμα (μαζί με αλοιφή ενάντια σε μύκητες, παράσιτα). Αντιμυκητιασικά ταμπλέτες και κάψουλες, ο γιατρός θα δοθεί μόνο για τις πιο σοβαρές περιπτώσεις – όταν μια σοβαρή μορφή της νόσου ή ο μύκητας έχει ήδη μετακινηθεί στο χρόνιο στάδιο.

Τα χάπια πάντα υπάρχουν αντενδείξεις, μερικά αντιμυκητιασικά φάρμακα απαγορεύονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, κ. λπ. Αλλά συνδυασμένη θεραπεία είναι ένα τεράστιο συν. Ακόμα και όταν η λοίμωξη των ποδιών έχουν ήδη μετακινηθεί στο σώμα, όπως φαρμακευτικά μαζική επίθεση θα είναι σε θέση να θεραπεύσουν. Και αν ακολουθήσετε όλους τους κανόνες της πρόληψης, το παράσιτο δεν θα επιστρέψει.

 1. Δημοφιλής θεραπεία.

Λαϊκή συνταγές για τη θεραπεία της onychomycosis έχει συσσωρεύσει πάνω από μια ντουζίνα, και πολλοί από αυτούς αρκετά αποδείξει την αποτελεσματικότητά του. Αλλά ακόμα και αν θεραπευτεί ο άρρωστος νύχια λουτρά με διάλυμα σαπούνι και σόδα ή λοσιόν ιώδιο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι ο μύκητας καρφί δεν θα επιστρέψει. Ως εκ τούτου, οι γιατροί προτείνουν συνταγές στο σπίτι μόνο στα πολύ αρχικά στάδια της νόσου. Ή ως μέρος μιας πολύπλοκης θεραπείας, προκειμένου να ενισχύσει το αποτέλεσμα από τις κρέμες και χάπια κατά του μύκητα.

σπρέι, αλοιφές, κρέμες

Αλοιφές, κρέμες και σπρέι

Αλοιφές, κρέμες και λύσεις, η πιο δημοφιλής μέθοδος για τη θεραπεία των μυκητιασικών λοιμώξεων των νυχιών. Τα πλεονεκτήματα αυτών των φαρμάκων είναι αρκετά εύκολο να εφαρμοστεί, για αρκετό καιρό, μεγάλη τιμή εκτέλεσης. Και το πιο σημαντικό – εργαλεία για τοπική χρήση.

Λύσεις αντιμυκητιασικά φάρμακα είναι πάντα πιο ακριβά, αλλά είναι πιο ισχυρό. Το φάρμακο είναι σε υγρή μορφή διεισδύει βαθιά στο κρεβάτι καρφί και καταστρέφει τη μόλυνση "εν τη Γενέσει". Μετά από αυτή τη θεραπεία, οι πιθανότητες για μυκητιασικές υποτροπής είναι πολύ λιγότερο.

Για την επιτυχή θεραπεία της onychomycosis σταματήσει την τοπική φάρμακα πρέπει να είναι προσεκτικά προετοιμασμένη.

 1. Ξεπλύνετε τα πόδια σε ζεστό νερό ή σαπούνι μωρών.
 2. Τοποθετήστε τα πόδια για 5-7 λεπτά σε ζεστό σαπούνι (σόδα) λουτρό.
 3. Στεγνώστε προσεκτικά τα πόδια, ελαφροπετρών βουρτσών, περιποίηση νυχιών.
 4. Στη συνέχεια απλώστε μια κρέμα ή αλοιφή. Αν πέσει ή λύση, είναι απαραίτητο να βάλετε 1-2 σταγόνες την επιφάνεια του νυχιού.

Σημαντική συμβουλή από δερματολόγους: θα πρέπει να αλλάξετε την αλοιφή, κρέμα ή σπρέι για πόδια κάθε 14 ημέρες. Το γεγονός ότι οι μύκητες παράσιτο εύκολα γίνεται εξοικειωμένοι με το φάρμακο. Και για να το θεραπεύσει, δεν τροφών, είναι απαραίτητο να εναλλάσσονται φάρμακα με διαφορετικά ενεργά συστατικά.

Δισκία για από του στόματος χρήση

Χάπια κατά της μυκητιασική λοίμωξη του νύχια είναι το πιο ισχυρό εργαλείο για τη θεραπεία αυτών των λοιμώξεων. Αλλά ήταν διορίζονται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις, αν η ασθένεια έχει προχωρήσει στο τρέξιμο στάδιο, που είναι, μύκητες των ποδιών έχει διεισδύσει στο αίμα.

Μερικά από τα φάρμακα κατά των μυκήτων έχουν μια εντυπωσιακή λίστα αντενδείξεις, να δώσει μια σοβαρή επιβάρυνση στο συκώτι και τα νεφρά. Έτσι, σήμερα, είναι πολύ δημοφιλές ως μια μέθοδος θεραπείας, όπως θεραπείας σφυγμού.

Σε αυτή την περίπτωση, ενεργά τη θεραπεία της λοίμωξης απαιτείται την πρώτη εβδομάδα – τα δισκία πρέπει να λαμβάνονται δύο φορές την ημέρα. Στη συνέχεια ακολουθεί μια τριών εβδομάδων διάλειμμα κατά το οποίο το σώμα ανακάμπτει. Για τη θεραπεία μυκητιασική λοίμωξη των ποδιών είναι απαραίτητη αυτή τη στιγμή μόνο τοπικά προϊόντα.

Ένα τέτοιο σύστημα, για παράδειγμα, λειτουργεί καλά στην θεραπεία με δισκία και κρέμα γάλακτος (spray) "lamisil".

Λαϊκές θεραπείες για τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών

καρφί θεραπεία μύκητας δημοφιλείς τρόπους

Μια μυκητιακή ασθένεια από τα νύχια των ποδιών έχει μια μακρά ιστορία, η ανθρωπότητα έχει συσσωρεύσει πολλά αποτελεσματικές εθνικές συνταγές κατά της onychomycosis. Πολλά από αυτά τα φάρμακα είναι αρκετά αποτελεσματικό σε παθήσεις του οφθαλμού. Αλλά ποια μέθοδος είναι καλύτερη μπορεί να επιλυθεί μόνο εμπειρικά. Επειδή για κάθε λοιμώδη περίπτωση διαφορετικές συνταγές θα ενεργήσει με διαφορετικό τρόπο.

 • Ένα απλό και πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για αυτό είναι το κανονικό σαπούνι-σόδα λουτρά. Να την θεραπεία της onychomycosis έτσι πολύ απλή – θα πρέπει κάθε βράδυ να κάνω ένα ζεστό μπάνιο με πρόσθεσε μαγειρική σόδα και (ή) τη χρήση άνθρακα και πίσσας σαπούνι (ροκανίδια).
 • Με τη βοήθεια του ιωδίου, επίσης, διαχειρίζεται με επιτυχία τη θεραπεία της μυκητιασική λοίμωξη σε πρώιμο στάδιο. Απλά πρέπει να θέσει το ιώδιο το πρωί και το βράδυ να το προσβεβλημένο νύχι.
 • Ένα κατάπλασμα αλόης ή Χρυσή μουστάκι – είναι επίσης μια αποτελεσματική μέθοδος. Ωστόσο, αυτό το φυτικό φάρμακο θα πάρει πολύ χρόνο για να κάνεις κομπρέσες κάθε βράδυ μέχρι να αναπτυχθεί ένα υγιές νύχι.
 • Κανονική σόδα είναι επίσης μεγάλες μάχες μυκητίαση στα πόδια. Αν κάθε βράδυ να κάνετε κομπρέσες μαγειρική σόδα, και, στη συνέχεια, να εφαρμόσετε την αλοιφή για τη θεραπεία της μόλυνσης μπορεί να είναι πολύ πιο γρήγορα.
 • Συμβουλές για τη θεραπεία μυκητιασική λοίμωξη με το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού είναι πολύ συχνά στο φόρουμ για την υγεία. Η μέθοδος θεραπείας μπορεί να είναι διαφορετική – μπανιέρα ή πετρελαίου.

Μυκητίαση των ποδιών είναι αρκετά συχνά – κάθε τρίτος κάτοικος της μητρόπολης έχει μολυνθεί με αυτό το παράσιτο. Για να θεραπεύσει τη μόλυνση στα νύχια είναι δυνατή, αλλά θα πρέπει να προετοιμαστούν για το γεγονός ότι θα πάρει πολύ χρόνο. Καλή φαρμακευτική θεραπεία, παραδοσιακές συνταγές και ενεργό προληπτικά μέτρα για να εξασφαλίσει ότι το κακόβουλο μύκητες ποτέ δεν βλάπτει.