Το καλύτερο νέο βερνίκι νυχιών από μύκητα των νυχιών

Γρήγορα να απαλλαγούμε από το πόδι του αθλητή που έπληξε τα νύχια στα δάχτυλα ή τα πόδια σας, θα σας βοηθήσει αντιμυκητιασικό βερνίκι νυχιών. Αυτό είναι το πιο πρακτικό και βολικό φάρμακο για την τοπική θεραπεία, επειδή, σε αντίθεση με τα φάρμακα, που έχει ένα κρεμώδες ή ζελέ-σαν υφή, δεν διαγράφονται. Το βερνίκι είναι χρήσιμο εάν η περιοχή του νυχιού, που έχει πληγεί από μύκητες, δεν πρέπει να υπερβαίνει το 60%. Χρησιμοποιείται ως αυτόνομο εργαλείο, μπορεί να χορηγηθεί ως μέρος της συνδυασμένης θεραπείας.

καρφί μύκητας

Η αρχή της δράσης της αντιμυκητιασικό βερνίκι νυχιών

Ευτυχώς για την επεξεργασία μυκήτων είναι διαφορετικά από τα φάρμακα με παρόμοια δράση υφή. Είναι υγρό, οπότε εφαρμόζεται στην επιφάνεια του νυχιού, εύκολα πέφτουν ακόμα και μέσα από τις ρωγμές. Αυτό μεγιστοποιεί την επίδραση του μύκητα των νυχιών. Μετά από να εφαρμόσει το βερνίκι στεγνώνει γρήγορα για να σχηματίσουν μια ανθεκτική επίστρωση. Δεν έχει αφαιρεθεί ακόμα και κάτω από την ισχυρή επίδραση, έτσι ώστε το εργαλείο είναι καλά διατηρούνται. Είναι πρακτικό, επειδή οι κρέμες, τζελ διαγράφονται με την παραμικρή επίπτωση.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα από το καρφί που διαπερνά τη δομή των νυχιών είναι πολύ βαθύ, με αποτέλεσμα να καταστρέφει αποτελεσματικά τα σπόρια των μυκήτων. Επίσης σταματά την αναπαραγωγή τους, από την ταινία που σχηματίζεται στην επιφάνεια των νυχιών, εμποδίζει την είσοδο του οξυγόνου.

Οι αιτιολογικοί παράγοντες του αθλητή αρχίσουν να πεθαίνουν μετά από 48 ώρες μετά την πρώτη εφαρμογή του βερνικιού , αν είναι σωστά ταιριασμένα. Αυτό εκδηλώνεται με την μείωση της ερυθρότητας του νυχιού. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι παρασιτικοί μύκητες άρχισαν να πεθαίνουν.

Θεραπευτικά φάρμακα μπορεί να εφαρμοστεί κάτω από το διακοσμητικό χρώμα. Την αποτελεσματικότητα και την δραστικότητα του βήματα δεν θα μειωθεί. Αλλά υπάρχουν εργαλεία που πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο του. Είναι γραμμένο στις οδηγίες χρήσης. Χρωματιστά βερνίκια με αντιμυκητιασικές ιδιότητες δεν παράγονται. Όλοι έχουν ένα σαφές ή υπόλευκο χρώμα.

Αντιμυκητιασικό βερνίκι βοηθά στην καταπολέμηση του μύκητα, μόλυνση και να επιστρέψει το καρφί για να της πρώην ομορφιά.

Πώς να τη θεραπεία μύκητα και να θέσει το καρφί μας, εγχειρίδιο χρήστη

Το βερνίκι από το μύκητα βοηθά στην ασθένεια, αν συμμορφωθεί με 3 προϋποθέσεις:

 1. Το εργαλείο που αντιστοιχεί σωστά και κατάλληλα για να απαλλαγούμε από ένα συγκεκριμένο είδος μύκητα.
 2. Το χρώμα εφαρμόζεται σε αυστηρή συμμόρφωση με τις οδηγίες.
 3. Πέρασε την πλήρη διάρκεια της θεραπείας.

Εγχειρίδιο βερνίκι νυχιών κατά της μυκητιασική λοίμωξη:

πώς να εφαρμόσετε βερνίκι νυχιών
 1. Πριν χρησιμοποιήσετε το βερνίκι νυχιών από μύκητα των νυχιών, τα πόδια ή τα χέρια (ανάλογα με το πού βρίσκεται το μολυσμένο καρφί), πρέπει να πλένονται καλά με σαπούνι και στεγνώστε το καλά με μια πετσέτα κατασκευασμένα από φυσικά υφάσματα.
 2. Η επιφάνεια του προσβεβλημένου νυχιού αφαιρεσμένος το λίπος με μια μπατονέτα βουτηγμένη σε οινόπνευμα, ιώδιο λύση, υδατικό διάλυμα μπλε.
 3. Μετά από αυτό, να είναι όσο το δυνατόν συντομότερη να κόψει τα νύχια, να το αφαιρέσετε από την επιφάνεια τους τομείς, το οποίο απολεπίζει επηρεάζονται από το μύκητα. Αυτό είναι βολικά γίνεται χρησιμοποιώντας μια λίμα νυχιών. Για κάθε νύχι, είναι σημαντικό να εφαρμόσετε ένα μεμονωμένο αρχείο για να αποκλειστεί η πιθανότητα διασποράς της μυκητιασική λοίμωξη στα υγιή επιφάνεια.
 4. Η καθαρισμένη επιφάνεια του νυχιού πρέπει να καθαριστεί με ένα διάλυμα αλκοόλης.
 5. Ένα καθαρισμένο και επεξεργασμένο για τα νύχια με ένα λεπτό στρώμα του βερνικιού. Δεν μπορεί να αγγίξει έως ότου το εργαλείο είναι εντελώς στεγνό. Αρκεί να περιμένετε 30 δευτερόλεπτα – 3 λεπτά.

Αυτή είναι μια Γενική οδηγία για όλα τα χρώματα κατά της μούχλας. Δεδομένων οι χειρισμοί που πραγματοποιούνται πριν από την εκ νέου-την εφαρμογή του προϊόντος. Κάθε κανόνας εφαρμογή μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετική, οπότε θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες για το συγκεκριμένο φάρμακο προτού αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτό.

Συστάσεις για την εφαρμογή αντι-μυκητιασική λάκκα:

 • μετά τη διαδικασία λεπίδα για την εφαρμογή του βερνικιού, το λαιμό της φιάλης και όλα τα εργαλεία απολυμαίνονται σχολαστικά με το αλκοόλ;
 • σε ένα και μόνο χρονικό διάστημα για να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά βερνίκια εναντίον του μύκητα, γιατί η αποτελεσματικότητά τους θα είναι μειωμένη;
 • καθ ' όλη την περίοδο της θεραπείας δεν είναι να μείνουμε και να επεκτείνει τα νύχια.
η χρήση βερνικιών και Σαπούνια

Η συχνότητα εφαρμογής του κάθε φαρμάκου είναι διαφορετική. Τα περισσότερα βερνίκια εφαρμόζονται 1-2 φορές την εβδομάδα. Η διάρκεια της θεραπείας μέχρι την πλήρη ανάρρωση. Να διακόψει τις θεραπείες όταν το προσβεβλημένο νύχι εντελώς μεγαλώνει. Εάν σταματήσετε τη θεραπεία νωρίς, υποτροπή. Μύκητες στα χέρια μπορεί εξ ολοκλήρου για 6-12 μήνες. Η διάρκεια της θεραπείας για τα νύχια επηρεάζονται από μυκητιασική λοίμωξη είναι για ένα χρόνο, επειδή μεγαλώνουν πιο αργά.

Με την κατάλληλη θεραπεία μπορείτε να απαλλαγείτε από τους μύκητες των νυχιών

Για να πάρει το βερνίκι με τις ιδιότητες των μυκήτων στα νύχια, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό μυκητολόγος ή έναν δερματολόγο. Ειδική γιατρός θα καθορίσει τον τύπο του μύκητα προκάλεσε την ασθένεια και να συνταγογραφήσει την κατάλληλη θεραπεία. Συμβουλευτείτε ένα γιατρό πριν από τη θεραπεία είναι υποχρεωτική για τα άτομα που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη, διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος, οι έγκυες γυναίκες και τα παιδιά.