Φθηνή και αποτελεσματική βερνίκι νυχιών από μύκητα των νυχιών

Κάθε μυκητιακή ασθένεια είναι μεταδοτική φύση. Συχνά μύκητες επηρεάζουν την επιδερμίδα και την επιφάνεια του νυχιού. Ονυχομυκητίαση (καρφί μύκητας) είναι καλύτερα θεραπεύσιμη σε πρώιμο στάδιο, διότι όταν το μυκήλιο διεισδύει βαθιά μέσα στο σώμα, για να απαλλαγούμε από τη νόσο δύσκολο. Ένα εξαιρετικό όπλο στην καταπολέμηση των παρασίτων παρέχει φθηνή και αποτελεσματική αντιμυκητιασική βερνίκια.

βερνίκι vs μύκητα των νυχιών

Τι είναι αντιμυκητιασικό βερνίκι νυχιών

Onychomycosis έχει μια ποικίλη κλινική εικόνα, όπως κάθε είδος μυκητιασική λοίμωξη εκδηλώνεται διαφορετικά. Κοινά συμπτώματα της νόσου περιλαμβάνουν λευκή ή κίτρινη κηλίδα στην επιφάνεια του νυχιού, που συνεχίζει να αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου, παραμόρφωση, συμπίεση, αποκόλληση της πλάκας. Αν μια βακτηριακή λοίμωξη είναι σε προχωρημένη μορφή, ο πληγείσες καρφί εντελώς off. Η αιτία της νόσου μπορεί να γίνει μόλυνση από άλλο πρόσωπο, πτώση της ασυλίας λόγω ανθυγιεινό τρόπο ζωής που σχετίζονται με την ασθένεια.

Γρήγορα να απαλλαγούμε από μυκητίαση στα δάχτυλα ή τα δάχτυλα των ποδιών μπορεί να βοηθήσει με ειδικά σχεδιασμένο υγρό αντι-μυκητιασική επίστρωση. Αυτό είναι το πιο άνετο και πρακτικό φάρμακο για την τοπική θεραπεία, επειδή, σε αντίθεση με τα ναρκωτικά, με το πήκτωμα ή κρεμώδης δομή, δεν έχει σβηστεί από τα ρούχα μετά την ξήρανση. Φθηνή και αποτελεσματική βερνίκι νυχιών από μύκητα των νυχιών μπορεί επίσης να διορίζονται ως μέρος της μια ολοκληρωμένη θεραπεία και την αυτο-θεραπεία της onychomycosis.

Σε ποιο στάδιο της νόσου είναι αποτελεσματική

Για να επιλέξετε το σωστό βερνίκι νυχιών κατά του μύκητα είναι δύσκολο επειδή πωλούνται σε ένα ευρύ φάσμα. Πριν αγοράσετε αυτό το φάρμακο, θα πρέπει να ξέρετε αν είναι αποτελεσματική. Ανάλογα με το στάδιο ανάπτυξης της onychomycosis, ο γιατρός θα σας συνταγογραφήσει την κατάλληλη θεραπεία. Φθηνή και αποτελεσματική βερνίκι νυχιών από μύκητες καρφί σε ένα μόνο παράγοντα αποδίδεται σε πρώτο βαθμό της νόσου.

Φάρμακα εξωτερικής βήματα δώσει ένα θετικό αποτέλεσμα με την εστία λοίμωξης, όταν την ανάπτυξη των μυκήτων είναι εντοπισμένη σε μία ή περισσότερες επιφάνεια του νυχιού. Αν η παθολογία έχει εξαπλωθεί στον περιβάλλοντα ιστό ή την πληγείσα περιοχή επεκτείνεται με ταχείς ρυθμούς, η ανάγκη συνδυασμένη θεραπεία (δισκία, κάψουλες, αλοιφές, γέλες, λύσεις). Φθηνή και αποτελεσματική βερνίκι νυχιών από μύκητες καρφί, ο γιατρός θα συνταγογραφήσει στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 1. Το βάθος της βλάβης. Για να χρησιμοποιήσετε μια επίστρωση βερνικιού είναι η βέλτιστη για επιφανειακές βλάβες. Βαθύτερα στρώματα του δέρματος υγρού δεν επηρεάζει.
 2. Η έκταση της νόσου. Όταν το κρεβάτι καρφί της πληγείσας μυκητιασική λοίμωξη που δεν υπερβαίνει το 1/3 μέρος. Με εκτεταμένες βλάβες φάρμακο δεν θα δώσει μια θεραπευτική επίδραση.
 3. Αντενδείκνυται η λήψη των χαπιών. Σε αυτή την περίπτωση, δικαιολογείται η χρήση της εξωτερικής αντιβακτηριακών παραγόντων.

Στο προληπτικούς λόγους, επίσης, να χρησιμοποιήσετε αντιμυκητιασικό βερνίκι νυχιών μετά από μια πλήρη ανάκαμψη. Η ιατρική γίνεται μια στερεά δομή μετά την ξήρανση, δεν ξεπλένεται, δεν διαγράφονται, προστατεύει τα νύχια από το re-λοίμωξη, μυκητιασική λοίμωξη. Οι περισσότερες από αυτές τις θεραπείες επιτρέπεται το επάνω κάλυμμα διακοσμητικά λάκκα μέσα.

πώς βερνίκι νυχιών

Μηχανισμός δράσης

Θεραπεία-και-προφυλακτική φάρμακο έχει μια υγρή δομή, έτσι ώστε μετά την εφαρμογή πηγαίνει ακόμη και σε κρυφές ρωγμές. Βοηθά να επηρεάσει το μολυσμένο καρφί πιάτο σε αντίθεση με άλλα τοπικά ταμεία. Καρφί μύκητας στα νύχια είναι έγκυρη, με βάση τα χαρακτηριστικά τους:

 • εάν το φάρμακο περιέχει εκχυλίσματα φυτικά έλαια και αλκοόλ, έχει μια επίδραση ξήρανσης
 • υγρή μορφή ενεργά συστατικά του μύκητα σημαίνει διαπερνά το καρφί μέσα από μικροσκοπικές ρωγμές;
 • μετά την ξήρανση επίστρωση βερνικιού στην επιφάνεια του νυχιού σταματά εντελώς την έκθεση στον αέρα, έτσι ώστε οποιαδήποτε είδη μυκήτων παύουν να αναπτυχθούν, να πολλαπλασιαστούν,
 • τα συστατικά που έχουν καταστροφικές συνέπειες για μυκητιασικές μεμβράνη που παράγεται από μύκητες και ένζυμα.
 • μετά την ξήρανση του επιχρίσματος κατά των μυκήτων στην επιφάνεια του νυχιού είναι ένα λεπτό προστατευτικό φιλμ που αποτρέπει την είσοδο υγρασίας, και άλλα παθογόνα.

Πλεονεκτήματα

Η φαρμακευτική βιομηχανία αναπτύσσει όλη την ώρα, που επιδιώκουν να συνδυάζουν την ευκολία χρήσης των ναρκωτικών και το ισχυρό θεραπευτικό αποτέλεσμα. Στον αγώνα κατά της onychomycosis οι γιατροί κατάφεραν να συνδέσετε αυτά τα δύο στοιχεία, έτσι ώστε το βερνίκι κατά του μύκητα των νυχιών στα πόδια και τα χέρια σας είναι τώρα πολύ δημοφιλές. Αυτό το φάρμακο είναι διαφημίζονται παντού, στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση, τα περιοδικά, ιατρικές ιστοσελίδες.

Το μόνο μειονέκτημα του εργαλείου αυτού είναι η υψηλή τιμή. Εάν άλλα φάρμακα κατά των μυκήτων εξωτερικές δράσεις (γέλες, αλοιφές), μπορείτε να αγοράσετε στο φαρμακείο από 50 έως 100 ρούβλια, το πιο φθηνό και αποτελεσματικό βερνίκι νυχιών από μύκητα των νυχιών θα κοστίσει αρκετές φορές πιο ακριβά. Η χρήση των ναρκωτικών αυτών δικαιολογεί το κόστος τους. Πλεονεκτήματα:

 1. Αποδοτικότητα. Υγρό δομή βοηθά το φάρμακο να διεισδύσει στο εσωτερικό, εντελώς καταστροφή των παθογόνων σπόρια των μυκήτων.
 2. Προστασία. Μετά την ξήρανση επίστρωση βερνικιού δημιουργεί ένα αεροστεγές και moisture-proof ταινία. Όταν δερματόφυτα, ζυμομύκητες και άλλα στελέχη των μανιταριών κόβει το οξυγόνο, η δραστηριότητά τους έχει τερματιστεί.
 3. Ασφαλείας. Αντιμυκητιασικά υγρή συνέπεια έχουν ελάχιστες παρενέργειες, ως εκ τούτου, είναι συχνά επιτρέπεται η χρήση τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, κατά τη διάρκεια του θηλασμού.
 4. Παρατεταμένη επίδραση. Οι περισσότεροι από τη λάκκα μέσα είναι να εφαρμόζονται 1-2 φορές/εβδομάδα, οπότε μην ανησυχείτε, αν παραλειφθεί μία διαδικασία. Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας δεν θα αλλάξει.
 5. Μεταβλητότητα. Φθηνή και αποτελεσματική βερνίκι νυχιών από μύκητες καρφί χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της onychomycosis και για την πρόληψη της. Πολλοί γιατροί συνταγογραφούν το φάρμακο σε ανθρώπους που βρίσκονται σε κίνδυνο για: υπερβολική εφίδρωση, επαγγελματική δραστηριότητα και ούτω καθεξής.
τα είδη των νυχιών

Πώς να επιλέξετε το σωστό ιατρικό Lac

Τα σπόρια των μυκήτων – οργανισμοί hardy, προσαρμόσιμο στο περιβάλλον και στα ναρκωτικά. Επιλέγοντας μια φθηνή και αποτελεσματική βερνίκι νυχιών από μύκητα των νυχιών, είναι απαραίτητο να επικεντρωθεί σε ένα. Αν και οι δύο χρησιμοποιούν μερικές μάρκες, μειώνεται η θεραπευτική αποτελεσματικότητα του φαρμάκου, μετά την οποία τα παράσιτα σχηματίζεται μια αντίσταση σε πολλά αντιμυκητιασικούς παράγοντες.

Θα πρέπει να επιλέξετε το φάρμακο μόνο μετά από διαβούλευση με το γιατρό σας με βάση τα αποτελέσματα των αναλύσεων. Ο δερματολόγος σας θα σας συνταγογραφήσει τη θεραπεία, σύμφωνα με το είδος μυκητιασική λοίμωξη, συμβουλεύει το εμπορικό σήμα του βερνικιού και η διάρκεια της θεραπείας. Κατά την επιλογή των ταμείων θα πρέπει να δώσουν προσοχή στα ακόλουθα κριτήρια:

 • αγοράζετε προϊόντα μόνο από αξιόπιστες μάρκες που έχουν ήδη αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους;
 • η συγκέντρωση του φαρμάκου πρέπει να ανταποκρίνονται στις παραμελημένες ασθένειες: η βαθύτερη, η λοίμωξη, τόσο μεγαλύτερη πρέπει να είναι φαρμακευτικών ουσιών στο φάρμακο;
 • με την ταχεία εξέλιξη της μυκητιάσεις των νυχιών, επιλέξτε ένα εργαλείο με το 8% περιεχόμενο των δραστικών ουσιών *
 • για την ευκολία της εφαρμογής, επιλέξτε ένα μπουκάλι θεραπευτικό μέσο, το οποίο πωλείται με επιπλέον αξεσουάρ (μίας χρήσης. αρχείο καρφιών, λεπίδα, αντισηπτικό applicator, το αλκοόλ degreaser, κ. λπ.) *
 • αναλύει τις τιμές, επειδή η επίστρωση βερνικιού από το διάσημο εμπορικό σήμα δεν θα πρέπει να πωλούνται για λιγότερο από 1.000 ρούβλια, και μια ψεύτικη μπορεί να αγοραστεί για 700 ρούβλια.

Ραντεβού

Κεφάλαια από ονυχομυκητίαση συνταγογραφήσει στον ασθενή κατά τα δύο πρώτα στάδια της ανάπτυξης της μυκητιασική λοίμωξη. Για την πρόληψη της υποτροπής μετά τη θεραπεία επίσης να συνταγογραφήσει αυτό το φάρμακο. Ως κύρια φάρμακα φθηνή και αποτελεσματική βερνίκι νυχιών από μύκητα των νυχιών χρήση:

καρφί μύκητας λάκκα
 • εάν η περιοχή της μυκητιασική λοίμωξη είναι όχι περισσότερο από 60% από το συνολικό ποσό της επιφάνεια καρφιών
 • αν παραμείνει υγιής στο ένα άκρο, τουλάχιστον 2 από το καρφί.
 • μετά τη χειρουργική αφαίρεση των νυχιών για να εμποδίσει την ανάπτυξη των υπόλοιπων παθογόνα βακτήρια.

Το περιεχόμενο των δραστικών ουσιών

Αντιμυκητιασικό βερνίκι προϊόντα πωλούνται σε διαφορετικές συγκεντρώσεις των δραστικών ουσιών. Για την πρόληψη της ονυχομυκητίαση πρέπει να επιλέξετε ένα προϊόν με μικρό περιεχόμενο της κύριας συνιστώσας (5-8%). Η βαθύτερη βακτηριακή λοίμωξη, όσο μεγαλύτερο είναι το ποσοστό της δραστικής ουσίας πρέπει να είναι το φάρμακο. Αν ονυχομυκητίαση είναι το δεύτερο στάδιο της νόσου, όταν η νόσος εξελίσσεται, θα πρέπει να αγοράζουν τα φάρμακα σε συγκέντρωση 10% και πάνω.