Τι είδους γιατρός θεραπεύει τους μύκητες των νυχιών στα πόδια

Καρφί μύκητας είναι μια λοιμώδης ασθένεια που αναπτύσσεται ως αποτέλεσμα της ενεργού αναπαραγωγής ορισμένων ειδών μυκήτων μικροοργανισμών. Ονυχομυκητίαση μπορεί να θεραπευτεί, το κλειδί είναι να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία για βοήθεια. Τι είδους γιατρός θεραπεύει τους μύκητες των νυχιών στα πόδια σου;

μύκητα των νυχιών γιατρός

Τα συμπτώματα του μύκητα των νυχιών στα πόδια

Τα συμπτώματα της νόσου εξαρτάται από την παθογόνο ομάδα. Αλλά, παρά τις προφανείς διαφορές μπορούμε να διακρίνουμε αρκετά κοινά συμπτώματα, τα οποία περιλαμβάνουν:

 1. Αλλάξετε το χρώμα του νυχιού;
 2. Το διαχωρισμό και την ευθραυστότητα των νυχιών πιάτο
 3. Πόνο όταν πατάτε πάνω στο νύχι, η οποία επιδεινώνεται κατά τη διάρκεια της εξέλιξης της νόσου;
 4. Φαγούρα ιστούς γύρω από τις πληγείσες καρφί.

Τι είδους γιατρός αντιμετωπίζει onychomycosis

Κατά τα πρώτα σημάδια του μύκητα στα δάχτυλα (ονυχομυκητίαση), τα οποία περιλαμβάνουν: ερυθρότητα, φαγούρα ανάμεσα στα δάχτυλα, να αλλάξετε το χρώμα του νυχιού, υπάρχει επείγουσα ανάγκη να ζητήσουν βοήθεια. Ποιο γιατρό; Για να πάρετε βοήθεια εμπειρογνωμόνων και τη θεραπεία που πρέπει να ξέρετε σε ποιο γιατρό να πάω με το μύκητα των νυχιών. Υπάρχουν δύο επιλογές που εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των ραντεβού. Στο αρχικό στάδιο της νόσου για τη διάγνωση ενθαρρύνονται να επικοινωνήσουν με το πλησιέστερο ιατρείο σε έναν δερματολόγο, ο οποίος οδηγεί ένα δωρεάν ρεσεψιόν.

Μυκητολόγος

Ο γιατρός μυκητολόγος αυτό είναι το ίδιο δερματολόγο που specializiruetsya για ένα στενότερο προφίλ. Αυτός ο γιατρός που θεραπεύει τους μύκητες νύχια, το δέρμα και τα μαλλιά. Αλλά για να βρείτε ένα γιατρό για αυτό το ιατρικό την κατεύθυνση είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί. Εργάζονται συνήθως σε μεγάλα νοσοκομεία σε Μητροπολιτικές περιοχές. Στις μικρές πόλεις το γιατρό μυκητολόγος είναι πολύ σπάνια, αλλά, αν μπορείτε να πάρετε τυχεροί για να το βρείτε, ειδικός σε ένα στενό προφίλ θα βοηθήσει να θεραπεύσει τη μόλυνση ζύμης γρήγορα και αποτελεσματικά.

Δερματολόγος

Ιατρικός λειτουργός, ο οποίος αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα με το δέρμα, συμπεριλαμβανομένων των μυκητιασική λοίμωξη του νύχια. Δουλειά προφίλ επιτρέπει στο γιατρό να το δερματολόγο για τη θεραπεία ασθενειών του δέρματος και μολυσματικό ιό τύπου, όπως:

 • έκζεμα,
 • δερματίτιδα,
 • φλεγμονή,
 • εξάνθημα,
 • ασθένειες που προκαλούνται από παθογόνων μυκήτων.

Δερματολόγοι δέχεται σε κάθε κλινική και το STI κλινική. Αν δεν ξέρετε σε τι γιατρό να απευθυνθώ με το μύκητα για την αρχική εξέταση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε δερματολόγο. Αν η ασθένεια δεν είναι σε λειτουργία, ένας δερματολόγος μπορεί να συνταγογραφήσει τη θεραπεία, αλλά σε σοβαρές περιπτώσεις, θα δώσει την κατεύθυνση για ένα μυκητολόγος για μια πιο διεξοδική διαβούλευση και βαθιά θεραπεία.

ο γιατρός που θεραπεύει το μύκητα των νυχιών

Τι καλύτερο να ζητήσει

Ειδικός στενό προφίλ θα βοηθήσει να θεραπεύσει τη μόλυνση ζύμης γρήγορα

Αν υπάρχει υποψία για μύκητα των νυχιών τι γιατρό να απευθυνθώ; Φυσικά για να το μυκητολόγος. Είναι ένας γιατρός που ασχολείται με τη θεραπεία του μύκητα και ξέρει όλες τις ιδιαιτερότητες αυτού του είδους των μικροοργανισμών. Μυκητολόγος εκχωρεί μια θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών, δίνει ο σκοπός του μύκητα των νυχιών που ασχολείται με την πρόληψη των ασθενειών που σχετίζονται με μυκητιασικές λοιμώξεις. Πολλοί δερματολόγοι δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις για μια βαθύτερη κατανόηση των προβλημάτων που σχετίζονται με τους μύκητες των ποδιών και τα νύχια.

Η αρμοδιότητα των εμπειρογνωμόνων περιλαμβάνει:

 • θεραπεία και πρόληψη των μυκητιασικών και δεν μυκητιασικές λοιμώξεις του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Τα προβλήματα δεν μύκητες στη φύση είναι η αλλαγή στο χρώμα των νυχιών και τη μορφή, τα τραύματα του νυχιού, callosity. Onychomycosis, καντιντίαση, του αθλητή, microsporia, trichophytosis — μια μυκητιακή ασθένεια της φύσης, επειδή προκαλούν τις φόρμες ή τις ζύμες;
 • η διενέργεια εργαστηριακών δοκιμών και την ερμηνεία των αποτελεσμάτων.

Πώς γίνεται η διάγνωση

Κατά την πρώτη επίσκεψη, ο γιατρός μυκητολόγος απαιτείται να διεξάγουν μια έρευνα του ασθενούς. Θα πρέπει να μελετήσει όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με το δέρμα των ποδιών και τα νύχια, και ζητήστε τους να περιγράψουν την αίσθηση που προκαλούν δυσφορία. Γιατρός μύκητα πρέπει να ρωτήσετε σχετικά με αυτό το τρόπο ζωής του ασθενούς και τις κακές του συνήθειες.

Το δεύτερο στάδιο είναι η επιθεώρηση των οικοπέδων δείχνει με σαφήνεια το πρόβλημα. Τα εξωτερικά σημάδια της ιατρικής μύκητες μπορεί να φανταστεί τι είδους μύκητα είναι ο αιτιολογικός παράγοντας, αλλά και εργαστηριακές εξετάσεις θα πρέπει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την προσωρινή διάγνωση.

Για την ανάλυση του μύκητα των νυχιών, ο γιατρός θα πρέπει να λάβει ένα ξύσιμο του δέρματος νεκρών στα πόδια ή γύρω από τις πληγείσες νύχια και να τα στείλει στο εργαστήριο για τη δοκιμή. Για μια πλήρη εικόνα του ένα μέρος του βιολογικού υλικού τεχνικοί εργαστηρίου εξετάζεται κάτω από ένα μικροσκόπιο, και το άλλο τοποθετείται σε ένα ειδικό θρεπτικό υπόστρωμα.

Αν η πρώτη μελέτη είναι όχι περισσότερο από μερικά λεπτά για να πάρει το αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος θα πρέπει να περιμένετε περίπου δύο εβδομάδες για να δείτε την ανάπτυξη των αποικιών ορισμένων ειδών μυκήτων. Αν έχουν δει, ένα θετικό αποτέλεσμα επιβεβαιώνει λοίμωξη του δέρματος συγκεκριμένο μύκητα.

Μόνο τα αποτελέσματα των μελετών του εργαστηρίου, ο ιατρός που θεραπεύει το μύκητα των νυχιών, μπορείτε να επιλέξετε την πιο αποτελεσματική θεραπευτική αγωγή.

Μύκητας μεταχείριση

Μόνο κατά το δεύτερο ραντεβού, όταν ο γιατρός θα έχουμε τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, μπορεί να συνταγογραφήσει τη θεραπεία, λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική υγεία του ασθενούς.

Ανάλογα με το αποτέλεσμα των δοκιμών για το μύκητα της νύχια ο γιατρός κάνει τις ακόλουθες συναντήσεις:

 • αντιμυκητιασικά φάρμακα για χορήγηση από το στόμα (δισκία) ή αντιβιοτικά;
 • αντιμυκητιασικά φάρμακα τοπικά επιπτώσεων (κρέμες, τζελ);
 • χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει το καρφί, αν η ιατρική θεραπεία δεν φέρει αποτελέσματα, για την προστασία έναντι της λοίμωξης με άλλους νυχιού.

Για να επιλέξετε τα φάρμακα και τις μεθόδους της θεραπείας μπορεί να είναι μόνο ένα γιατρό για τη θεραπεία μύκητα των νυχιών. Είναι αδύνατο να ανεξάρτητα αντιστοιχίσετε το ίδιο, ακόμη και αβλαβής, με την πρώτη ματιά, για την κρέμα σώματος. Είναι παράλογο, επειδή κάθε φάρμακο προορίζεται για τη θεραπεία ενός συγκεκριμένου τύπου του παθογόνου. Αν επιλέξετε σωστά, δεν θα υπάρξει καμία επίδραση, και η ασθένεια θα αρχίσει να προχωρήσει με ανανεωμένο σθένος.

Εργαλεία του συστήματος, πρέπει να περιλαμβάνονται στη θεραπευτική αγωγή σε περιπτώσεις όπου η διάγνωση ξεκίνησε το μύκητα των νυχιών, τι είδους γιατρός δεν μπορεί να θεραπεύσει ένα τυποποιημένο σύνολο των αντιμυκητιασικά φάρμακα. Ίδια τα ναρκωτικά είναι πολλά και να επιλέξετε την πιο κατάλληλη επιλογή μπορεί να είναι μόνο

Αν και οι μύκητες στα πόδια, ο γιατρός διέγνωσε και πάλι μετά την επιτυχή αρχική θεραπεία, η θεραπεία θα πρέπει να αλλάξει ριζικά και να χρησιμοποιήσετε άλλα φάρμακα. Ο στόχος στην περίπτωση αυτή είναι να αποτρέψει την προσαρμογή της αποικίας μυκήτων στο ήδη χρησιμοποιηθεί προηγουμένως.

η θεραπεία του μύκητα των νυχιών

Όταν πέρασε μετά τη θεραπεία, οι εξετάσεις έδειξαν ένα αρνητικό αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο δύο φορές περισσότερο για να δείτε ένα γιατρό για την εξέταση (δύο εβδομάδες και ένα μήνα μετά το τέλος της θεραπείας). Καρφί μύκητας τι γιατρό να θεραπευτεί, θα μπορούσε να επιστρέψει με νέα δύναμη, αν αφεθεί στην πάσχουσα περιοχή τουλάχιστον μία διαφορά από το παθογόνο. Θα πρέπει να επαληθευθεί η απουσία πηγή της ασθένειας.

Αν το γιατρό σας για την κατάλληλη θεραπεία, τα συμπτώματα θα εξαφανιστούν πολύ γρήγορα, και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας πληγείσες καρφί για να αντικατασταθεί πλήρως από τα νέα υγιή. Όταν επιτυγχάνεται ένα σταθερό αποτέλεσμα, ο ασθενής θα ξεχάσω ποτέ τι είδους γιατρός θεραπεύει τους μύκητες των ποδιών, και θα ακολουθήσει τις συστάσεις του, έτσι ώστε να μην προκαλέσει μια υποτροπή.

Τιμολόγηση

Για τη διάγνωση του μύκητα των νυχιών στα πόδια μου, ο γιατρός τι λαμβάνει χρεώνονται. Είτε σε ιδιωτικό ή δημόσιο κλινική συμβεί αυτό, η εισαγωγή θα πρέπει να καταβληθεί. Την αποτίμηση του αρχικού διορισμού εξαρτάται από τη σοβαρότητα της υπόθεσης, ο απαιτούμενος αριθμός των δοκιμών και τα προσόντα των ειδικών. Μυκητολόγος με πολύχρονη εργασιακή εμπειρία και ο τίτλος δόκτωρ ιατρικής Επιστημών θα χρειαστεί πολύ περισσότερα χρήματα για την αποδοχή από το συνηθισμένο γιατρό στην πρώτη κατηγορία.

Αν μιλάμε για ιδιωτικά νοσοκομεία, εκεί τα πράγματα είναι ακόμα πιο ακριβά. Στη συνέχεια, ό, τι και η σοβαρότητα είναι η διάγνωση του μύκητα στα πόδια μου. Σε ποιο γιατρό να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, θα ενημερώσει τον Διευθυντή του ιδρύματος, ανάλογα με τις επιθυμίες και απαιτήσεις του πελάτη. Το ραντεβού πρέπει να είναι σε μια βολική ώρα για τον πελάτη. Ωστόσο, για ευκολία, θα πρέπει να πληρώσει ξεχωριστά. Ως αποτέλεσμα της επιθεώρησης στο νομοσχέδιο θα υποβάλλεται χωριστά για την επιλογή των επιμέρους συστημάτων της θεραπείας και κάθε ανάλυση.

Τώρα ξέρεις τι είδους γιατρός θεραπεύει τους μύκητες των νυχιών στα πόδια μου, ώστε να αναβάλει την επίσκεψη στο γιατρό δεν υπάρχει πια λόγος. Το κύριο πράγμα που πρέπει να επιλέξετε τη βέλτιστη παραλλαγή στην τιμή και αμέσως κάνει ένα ραντεβού, έως ότου η ασθένεια έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στον οργανισμό.