Πώς να τη θεραπεία τους μύκητες των ποδιών ανάμεσα στα δάκτυλα

Μυκητιάσεις, ή μυκητιασική λοίμωξη μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε μέρος του ανθρώπινου σώματος. Ειδικά δυσφορία που προκαλεί μεταξύ τα δάχτυλα των ποδιών της.

μύκητες μεταξύ των δακτύλων προκαλεί

Οι στατιστικές δείχνουν ότι, με μύκητες μεταξύ των δακτύλων στο δερματολόγο αντιμετωπίζει κάθε 5η πολίτης της Ρωσίας. Η νόσος σχετίζεται με την υπερβολική εφίδρωση και φορώντας άβολα ή κακή ποιότητα των υποδημάτων.

Γιατί ανάμεσα στα δάχτυλα του μύκητα εμφανίζεται

Ο μύκητας μεταδίδεται με στενή αλληλεπίδραση με φορέα του ιού, όταν χρησιμοποιείτε το μη στείρο σετ μανικιούρ, άλλα προϊόντα προσωπικής φροντίδας, και εσώρουχα. Πιο συχνά, ο μύκητας προσκολλάται τα πόδια από πισίνες, λουτρά, γυμναστήρια. Πολύ γρήγορα μυκητιάσεις μολυσμένα άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Μυκητιασική λοίμωξη των ποδιών μπορεί επίσης να εμφανιστεί μετά την ξυπόλητος άνθρωπος περπατά στο γυμνό χώμα ή γρασίδι επιφάνεια. Τα μικρόβια είναι ζωντανή όχι μόνο σε συνθήκες υψηλής υγρασίας, αλλά στο ανοιχτό πεδίο. Ως εκ τούτου, το περπάτημα χωρίς παπούτσια μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Άλλοι παράγοντες και τους λόγους για την ανάπτυξη του μύκητα μεταξύ των δακτύλων:

 • Υποβιταμίνωση.
 • Δυσβακτηρίωση.
 • Ο διαβήτης.
 • Κιρσώδεις φλέβες.
 • Η μακροχρόνια χρήση των αντιβιοτικών.
 • Η παρουσία του πόδι πληγές, έλκη, αποστήματα.
 • Παθολογία των λεμφαγγείων.
 • Τοπική υποθερμία.
 • Έντονη εφίδρωση των άκρων, η οποία διατηρεί ένα ζεστό υγρό περιβάλλον στο μεσοδακτύλιες περιοχή.
 • Εγκυμοσύνη και ανοσολογικής ανεπάρκειας, όταν η φυσική προστασία του οργανισμού αποδυναμώνει.
 • Φοράτε στενά παπούτσια, skinny μοντέλα και είναι κατασκευασμένο από συνθετικά υλικά.
 • Μια μακρά παραμονή σε όρθια θέση (που οδηγεί σε συμπίεση των μαλακών ιστών του ποδιού και η επιδείνωση της ροής του αίματος).

Μύκητες στο μεσοδακτύλιες πτυχές προκαλεί η δραστηριότητα της δερματόφυτα, μύκητες και στελέχη ζυμών. Λοίμωξη του δέρματος που εμφανίζεται κατά τη στιγμή της επαφής με το σώμα βιώσιμη σπόρια. Υπό ευνοϊκές συνθήκες στο ανθρώπινο σώμα οι μύκητες αναπτύσσονται στο μεσοκυττάριο επιδερμίδα και την επιφάνεια του χορίου.

Μοιάζει με ένα μύκητες των ποδιών ανάμεσα στα δάκτυλα των ποδιών

Κατά το αρχικό στάδιο της μυκητιασική λοίμωξη μπορεί να συμβεί χωρίς συμπτώματα. Ο ασθενής πληρώνει την προσοχή για να το τσούξιμο, και άλλες ενοχλήσεις στα πρώτα στάδια είναι απούσα. Αυτό οδηγεί στην ταχεία ανάπτυξη του παθογόνου, η οποία αρχίζει να βλάψουν το δέρμα των ποδιών, την περιοχή ανάμεσα στα δάχτυλα και τα νύχια.

Περαιτέρω μολυνθεί με μύκητες μπορεί κανείς να παρατηρήσει αυτά τα συμπτώματα:

 1. Σφραγίδα του μοναδικού.
 2. Αυξημένη εφίδρωση των ποδιών.
 3. Φαγούρα και πόνος ανάμεσα στα δάχτυλα.
 4. Το ξεφλούδισμα και το ράγισμα ζώνη ανάμεσα στα δάχτυλα.
 5. Κίτρινο ή γκρι κηλίδες του μεγάλου μεγέθους, της περιοχής των οποίων αυξάνει χωρίς έγκαιρη θεραπεία.
 6. Αλλάξτε την εμφάνιση των νυχιών. Onychomycosis και του αθλητή που την απολέπιση, παραμορφωμένα, που καλύπτονται από χρωματιστές κηλίδες και λωρίδες.

Αν ο μύκητας να εξαπλωθεί στο καρφί πιάτο για να εντελώς να απαλλαγούμε από αυτό θα είναι δυνατό μόνο μετά τις 9 – 12 μήνες.

Να σταματήσει τον πολλαπλασιασμό του παθογόνου, είναι αναγκαίο να συμβουλευτείτε ένα δερματολόγο με τα πρώτα σημάδια της ήττας. Προηγμένες μορφές μυκητιάσεις διανέμονται μεσοδακτύλιες περιοχές των ποδιών και των νυχιών σε άλλες περιοχές του σώματος και να επεκτείνει την καταπολέμηση της λοίμωξης.

είδη μυκήτων ανάμεσα στα δάχτυλα

Μυκήτων ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών μπορεί να συμβεί σε τρεις μορφές:

 • Φολιδωτό. Χαρακτηρίζεται από οίδημα και απολέπιση του δέρματος, το διαχωρισμό των υπόλευκο νιφάδες του δέρματος και την εκφραστικότητα του σχεδίου στη θέση του επηρεάζονται. Το οικόπεδο στο οποίο εγκαταστάθηκε βακτήρια μύκητες γίνεται λαμπρή. Παραμορφωμένα νύχια.
 • Υπερκεράτωση. Τα συμπτώματα αυτής της μορφής του μύκητα στα πόδια είναι κόκκινα-μπλε βλάβες στην περιοχή ανάμεσα στα δάχτυλα και στο δέρμα των δακτύλων, η διεύρυνση και την πάχυνση του τις κλίμακες, το οποίο στη συνέχεια άλλαξε το χρώμα του από λευκό σε γκρι-καφέ. Ένα εξάνθημα "αραιωμένο" υγρό σπυράκια. Παθολογικές αλλοιώσεις ενώνονται και απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια του ποδιού.
 • Παρατριμματικές. Σε αυτό το στάδιο, το πόδι του αθλητή εκδηλώνεται με πρήξιμο, φλεγμονή και ερυθρότητα του δέρματος. Η προβληματική επιφάνεια ρωγμή, φλούδες, που παράγονται κατά βάθος διάβρωση.

Φάρμακο θεραπεία για μύκητες μεταξύ των δακτύλων

Διάγνωση και θεραπεία μύκητες μεταξύ των δακτύλων κάνουν οι δερματολόγοι, μολυσματικών ασθενειών ειδικοί. Αν επιβεβαιωθεί η διάγνωση, ο ασθενής πρέπει να απαλλαγούμε από παλιές πετσέτες και Παντόφλες, και τα παπούτσια του δρόμου για να απολυμαίνετε με χυμό λεμονιού ή ειδική προετοιμασία, προ-αφαιρώντας το πατάκι. Απολυμάνετε τα παπούτσια στο προληπτικούς λόγους είναι απαραίτητο σε εβδομαδιαία βάση.

Με τις αρχικές μορφές τους μύκητες των ποδιών ανάμεσα στα δάκτυλα των ποδιών και με την τακτική θεραπεία για να αντιμετωπίσει για 1 μήνα. Είναι αρκετό για να εφαρμόσετε την αλοιφή της μυκήτων ανάμεσα στα δάχτυλα με το περιεχόμενο της μικοναζόλη και άλλες ουσίες.

Αντιμυκητιασικές αλοιφές την εξάλειψη του αιτιολογικού παράγοντα και την εμφάνιση των συμπτωμάτων. Εξωτερικά εργαλεία χρησιμοποιούνται καθ ' όλη τη διάρκεια της περιόδου θεραπείας. Να παγιώσει τα αποτελέσματα και την πρόληψη της δευτερογενούς λοίμωξης συνιστάται να χρησιμοποιήσετε 10 έως 14 ημέρες μετά την ανάκτηση.

Για τη θεραπεία μυκήτων ανάμεσα στα δάχτυλα, με τη βοήθεια εξωτερικών αντιμυκητιασικά περάσει αποτελεσματικά, οι δερματολόγοι συνιστούν να προετοιμάσει τις πληγείσες περιοχές του σώματος για τη διαδικασία. Η εκπαίδευση είναι ότι τα πόδια για 15 λεπτά σε ελαφρώς ζεστό νερό και σαπούνι.

Παρασκευάζεται σε αναλογία 2 κουταλιές της σούπας ξύσμα σαπουνιού σε 2 λίτρα νερό.

Μετά το μπάνιο, το πόδι, το σκούπισμα με ένα πανί μίας χρήσης και ένα λεπτό στρώμα αλοιφής τρίβεται σε ξηρό ατμό το δέρμα. Η επεξεργασία γίνεται για τις πληγείσες περιοχές και σε κοντινή απόσταση υγιείς περιοχές όπου εμφανή συμπτώματα της μυκητιάσεις δεν είναι διαθέσιμα.

Αντιμυκητιασικά δισκία ασθενείς που προδιαγράφεται για τη μέτρια ή σοβαρή μυκητιασικές λοιμώξεις, συμπεριλαμβανομένων των νυχιών λοιμώξεις. Ο σκοπός της θεραπείας είναι να θεραπεύσει το σώμα σε συστημικό επίπεδο.

Σε έντονη φαγούρα και η Γενική ευαισθητοποίηση ασθενείς συνταγογραφούνται τα αντιισταμινικά και τα ηρεμιστικά. Συνολικά την ασυλία του σώματος, αυξάνει πολυβιταμινούχο συγκροτήματα. Δευτερογενής βακτηριακή λοίμωξη αφαιρείται με αντιβιοτικά και σουλφοναμίδες.

λαϊκές θεραπείες κατά του μύκητα

Λαϊκή θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών ανάμεσα στα δάκτυλα των ποδιών

Αν δεν μπορείτε να δείτε έναν γιατρό, και δεν έχουν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, ο ασθενής θα είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε πώς να τη θεραπεία τους μύκητες των ποδιών ανάμεσα στα δάκτυλα, τι σημασία έχει στο χέρι και τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για το σκοπό αυτό.

 1. Αποτελεσματικά φέρει ο μύκητας βοηθήσει το αυγό και ξύδι. Κοτόπουλο αυγό με το τσόφλι, ρίχνουμε το ξύδι (75 %). Stand το βάζο σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και να περιμένει για την πλήρη διάλυση της shell. Από την προκύπτουσα μάζα αφαιρέστε την ταινία και να αραιωθεί με ένα μείγμα από 1 κουταλάκι του γλυκού. το βούτυρο. Πολλά ανακατεύουμε καλά και επιμένουν για 1 μέρα. Για τη θεραπεία του μύκητα-αυγό-ξύδι αλοιφή χρησιμοποιείται 2 φορές την ημέρα για 1 εβδομάδα.
 2. Η δεύτερη μέθοδος για την αρχική θεραπεία των μυκήτων ανάμεσα στα δάχτυλα είναι ότι θα πρέπει να ανακατεύουμε την αμμωνία και νερό (1 κουταλιά της σούπας x 200 ml). Η λύση γενναιόδωρα βρέξτε ένα κομμάτι μαλακό ύφασμα και τυλίξτε το πόδι που επηρεάζονται από το μύκητα. Το άκρο είναι περαιτέρω τυλίγεται με το πολυαιθυλένιο και το βάζουμε σε μια κάλτσα. Αυτό συμπιέζει το κάνετε πριν πάτε για ύπνο. Όλα θα πρέπει να περάσουν 8 – 10 διαδικασίες.
 3. Στη θεραπεία μύκητες μεταξύ των δακτύλων λαϊκές θεραπείες που αλιεύονται μια συνταγή με αλεσμένο καφέ. Σε 1 λίτρο ζεστό νερό, διαλύστε 5 κουταλιές της σούπας καφέ. Όλη την ποσότητα του ποτού που χύνεται σε ένα μπολ και να επιπλέουν τα πόδια για μισή ώρα. Δεν το σκούπισμα των άκρων, φορέστε βαμβακερές κάλτσες και κοιμηθείτε. Το πρωί, ξεπλύνετε τα πόδια με δροσερό νερό. Διαδικασίες που κάνουμε καθημερινά για μήνες. Μυκητίαση θα πρέπει να υποχωρήσει.
 4. Το καλοκαίρι, ώρα να απαλλαγείτε από τους μύκητες μεταξύ των δακτύλων θα βοηθήσει αρτεμισία. Το ζουμί είναι κατασκευασμένο από 0,5 kg το εναέριο τμήμα του φυτού και 3 λίτρα από το κανονικό νερό. Οι πράσινοι βράζουμε 15 λεπτά, στη συνέχεια, να επιμείνει 30 λεπτά και διηθείται. Το φιλτραρισμένο υγρό που χρησιμοποιείται για να ενυδατώσετε τα πόδια μου πριν από το κρεβάτι.