Μια λίστα με αποτελεσματικές θεραπείες για το μύκητα νύχια

Καρφί μύκητας ή ονυχομυκητίαση επικίνδυνη ασθένεια δεν είναι και η πλειοψηφία από τις δυσάρεστες αισθήσεις, όπως φαγούρα, ερυθρότητα ή πόνος δεν συνοδεύεται. Ωστόσο, από την άποψη της αισθητικής, των νυχιών, του μύκητα, φαίνεται πολύ ελκυστική. Και το γεγονός ότι onychomycosis συνήθως επηρεάζει τα νύχια δεν είναι λόγος να αγνοήσει την ασθένεια και να φορούν κλειστά παπούτσια-toe. Τι είναι το αποτελεσματικό μέσο για να επιλέξετε για την εξάλειψη αυτής της ασθένειας, διαβάστε σχετικά στο άρθρο.

θεραπεία από τους μύκητες των ποδιών

Φάρμακα

Παράγοντες της νόσου είναι μια ευρεία ποικιλία των μικροοργανισμών. Εν μέρει αυτό προκαλεί μια ποικιλία από εκδηλώσεις: τα νύχια βάφονται σε διάφορα χρώματα, παραμορφωμένη, την απολέπιση, πυκνώνει και ούτω καθεξής.

Ωστόσο, ένα από τα συμπτώματα είναι πάντα η ίδια: η δομή των νυχιών είναι σπασμένα, γίνεται χαλαρά και είναι πολύ εύκολα να καταστραφεί.

Προσδιορίσει την αληθινή φύση του παθογόνου παράγοντα και, ως εκ τούτου, οι ουσίες που αναστέλλουν τη δράση, είναι απαραίτητη για τη σωστή θεραπεία. Κάθε φάρμακο σχεδιαστεί για να καταστρέψει έναν ορισμένο τύπο της μικροχλωρίδας, και ως εκ τούτου δεν είναι καθολική. Εργαστήριο ανάλυσης επιτρέπει να διαπιστωθεί η αλήθεια "ένοχος" της βλάβης και να εξαλείψει με επιτυχία.

Μόλυνση μύκητας είναι εξαιρετικά επίμονη. Έτσι, για την αντιμετώπιση στην απολύμανση των αντικειμένων χρειαστείτε 20 λεπτά της θεραπείας με φορμόλη ή 40 λεπτά από την έκθεση σε χλωραμίνη. Προφανώς, για τη θεραπεία της νόσου θα απαιτήσει μακροχρόνια χρήση των φαρμάκων, και ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Είναι επίσης σαφές ότι η αποτελεσματικότητα των φαρμάκων αυτών αποδεικνύεται ότι είναι πολλοί περιορισμοί. Αυτοθεραπεία είναι απαράδεκτο, ειδικά στη χρήση των φαρμάκων σε εγχώριες δράσεις. Στην καλύτερη περίπτωση, τίποτα δεν θα αλλάξει, και στη χειρότερη περίπτωση – θα είναι ανθεκτικά στο φάρμακο μορφή του μύκητα, και η ασθένεια θα εξελιχθεί.

Ένα καλό αντι-μυκητιασική βερνίκια νυχιών

Στα αρχικά στάδια της νόσου κατά τη διάρκεια τυχεροί κατά του μύκητα. Η ουσία των επιπτώσεων τους στην ικανότητα να δημιουργήσετε μια μηχανικά ανθεκτικό στρώμα παρατεταμένη έκθεση. Το βερνίκι είναι καλά διατηρούνται, επιτρέποντας δραστικές ουσίες να διεισδύσουν βαθιά στον ιστό και να καταστρέψει τη μόλυνση.

Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε την επιφάνεια του νυχιού. Αρκετά για να ατμού του νυχιού, για να αφαιρέσετε το δυνατόν πληγείσα περιοχή και να αφαιρέσετε το ανώτερο στρώμα. Βερνίκι εφαρμόζεται στο χαλαρό τμήμα του νυχιού, μυκητιασική λοίμωξη είναι κατεστραμμένο.

Βερνίκια χρησιμοποιούνται για την πλήρη αποκατάσταση του νυχιού. Μπορείτε να καλύψετε την κορυφή του ένα χρωματιστό βερνίκι νυχιών από το συνηθισμένο γραμματόσημα.

Αποτελεσματική αλοιφές και κρέμες

Φάρμακα που χρησιμοποιούνται σε πιο προχωρημένες μορφές της νόσου: η αποκόλληση του νυχιού, το κάταγμα, η παραμόρφωση. Μια θεραπεία που είναι πιο αποτελεσματική, αλλά απαιτεί προετοιμασία εκ των προτέρων.

Η αλοιφή δεν είναι σε θέση να διεισδύσει μέσα από το πιάτο στην περιοχή της λοίμωξης. Επειδή το φάρμακο είναι το καρφί που θέλετε να καταργήσετε και, εν όλω ή μόνο πληγείσα περιοχή. Η αφαίρεση γίνεται μηχανικά ή με τη βοήθεια των ειδικών κρέμα.

αλοιφή για το μύκητα των νυχιών

Η διαδικασία για την απομάκρυνση των νυχιών είναι:

 • πόδι στον ατμό σε 1 λίτρο ζεστό νερό με 1 κουταλάκι του γλυκού σόδα και το σαπούνι;
 • τα νύχια σκουπίστε και να εφαρμόσει την αλοιφή σε ένα παχύ στρώμα, χωρίς να τρίβετε. Το φάρμακο δεν πρέπει να το υγιές τμήμα της πλάκας;
 • σοβάς καλύπτει το καρφί και να το πάρετε μακριά μετά από 4 ημέρες *
 • στη συνέχεια, να σταματήσει και πάλι στον ατμό και να αφαιρεθούν με ψαλίδι καταστραφεί η επιφάνεια του νυχιού. Στη συνέχεια, μπορείτε να ΤΡΊΨΕΤΕ την επιφάνεια κρέμα θεραπεία.

Από τη φύση του τα ενεργά συστατικά της αλοιφής χωρίζονται στις αζολών και Αλλυλαμίνη. Παρά το αρκετά ευρύ φάσμα των αποτελεσμάτων, κάθε ένας από τους καταστρέφει μόνο την ομάδα των παθογόνων μυκήτων. Το οποίο και πάλι οδηγεί στην ανάγκη για την ακριβή διάγνωση.

Όλα αλοιφή, έχουν σχεδιαστεί για παρατεταμένη χρήση. Τουλάχιστον αυτή τη φορά μια πλήρη ανανέωση των νυχιών – τουλάχιστον έξι μήνες.

Συστηματική αντιμυκητιασικά

Όταν η μεγάλη παραμελημένες ασθένειες και την εμφάνιση ανθεκτικών επώδυνα συμπτώματα, θεραπεία, χωρίς αντιμυκητιασικά δισκία, είναι αδύνατο. Το γεγονός ότι η διαπερατότητα του νυχιού είναι μικρό και το ενεργό συστατικό που παίρνει από την πηγή της ασθένειας πολύ μικρό αριθμό.

Προετοιμασία εσωτερικής δράσης για την απελευθέρωση της δραστικής ουσίας στον ιστό κάτω από το νύχι και με επιτυχία να νικήσει την ασθένεια.

Σε παρασκευάσματα κατά του μύκητα πολλές αντενδείξεις και περιορισμοί αυτό το φάρμακο μπορεί να διορίσει έναν γιατρό και μόνο μετά την εξέταση. Καλώς ήρθατε στο διεξαγωγή μαθημάτων και ο τρόπος εισαγωγής θα πρέπει να είναι αυστηρά.

Για να ακυρώσετε ή να αλλάξετε ένα φάρμακο, επίσης, μπορεί να είναι μόνο ένας γιατρός, αν το αίμα τα αποτελέσματα των δοκιμών δείχνουν την αναποτελεσματικότητα των ναρκωτικών και τις αρνητικές συνέπειες για το σώμα.

Εάν το εργαλείο είναι σωστή και, στη συνέχεια, μια σημαντική βελτίωση θα είναι αισθητή μετά από ένα μήνα, και μετά από έξι μήνες για τα νύχια σας θα πρέπει να γίνει υγιής. Ωστόσο, η καταστολή της εστίας της νόσου είναι μια πλήρη ανάκαμψη. 2 εβδομάδες μετά το τέλος του μαθήματος, και πάλι σε ένα μήνα, πρέπει να περάσει εξετάσεις για να εξακριβωθεί η αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Φθηνά σπίτι διορθωτικά μέτρα μύκητας μεταχείριση

Ως πρόσθετη ή κύρια μέθοδος θεραπείας καταφύγει σε μια ποικιλία των λαϊκών ένδικα μέσα στο σπίτι. Το πλεονέκτημα αυτής της λύσης είναι χωρίς παρενέργειες, μείον την αποτυχία στην προχωρημένη μορφή της νόσου. Τα συνθετικά ναρκωτικά γίνονται σκόπιμα, ενώ φυσικά έχουν ως επί το πλείστον οι συνολικές επιπτώσεις.

αρχική διορθωτικά μέτρα θεραπεία μύκητα των νυχιών
 • Λιθανθρακόπισσας σαπούνι – πίσσα είναι η πιο γνωστή λαϊκή θεραπεία για την αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων. Για τη θεραπεία είναι απαραίτητο να λιπαίνετε την κατεστραμμένη περιοχή με σαπούνι και νερό, τα πασπαλίζουμε με αλάτι και βάλτε μια ταινία-ενίσχυση. Θεραπείες για τουλάχιστον 2 εβδομάδες.
 • Birch πίσσα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σημύδας πίσσα πωλείται στα φαρμακεία. Το προϊόν χρησιμοποιείται ως κατάπλασμα: εφαρμόζεται στο καρφί πιάτο, τυλιγμένο με πλαστικό και να το βάλετε κάλτσα. Λοσιόν πρέπει να κρατήσει μερικές ώρες, έτσι ώστε αυτή η διαδικασία είναι πιο εύκολο να εκτελέσει πριν τον ύπνο.
 • Με τον ίδιο τρόπο που εφαρμόζεται και ξύδι λοσιόν. Το ξίδι δημιουργεί ένα όξινο περιβάλλον στο οποίο ορισμένα είδη μυκήτων που δεν μπορεί να αναπαράγει. Διεξάγεται η διαδικασία είναι επίσης καλύτερα τη νύχτα.
 • Ένα απλό εργαλείο με το ισχυρότερο μυκητοκτόνες ιδιότητες – ιωδίου. Σε ηπιότερες μορφές της νόσου αρκετή για να προκαλέσει ζημιά στο πιάτο 5% διάλυμα ιωδίου δύο φορές την ημέρα για 3-4 μήνες.
 • Ένα μείγμα από ιώδιο και πρόπολη σε σκόνη σε μορφή πηλού, επίσης, τα καταφέρνει με μύκητες. Το έτοιμο μίγμα εφαρμόζεται στο νύχια και σταθερό με μια ταινία-ενίσχυση. Μετά από 5-6 ημέρες την κατεστραμμένη πλάκα αφαιρείται ανώδυνα. Μπορείτε να εφαρμόσετε το ξύδι και πρόπολη.
 • Ένα ξηρό μείγμα από πρόπολη και οινόπνευμα σε ίσες αναλογίες έχει περίπου το ίδιο αποτέλεσμα. Ωστόσο, πριν από τη χρήση της αλοιφής θα πρέπει να είναι σε ατμό τα νύχια και αφαιρέστε το κατεστραμμένο τμήμα. Λοσιόν σταθερό με επίδεσμο επίδεσμο αλλάζει κάθε μέρα.
 • Η σόδα χρησιμοποιείται παραδοσιακά για λουτρά: 1 κουτάλι πίνακα σε 1 l νερό, και ισχύει για όλες τις μορφές της onychomycosis. Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε ως headband: άρρωστος πετρέλαιο καρφιών ηλιέλαιο, πασπαλίζουμε με μαγειρική σόδα και να καταγράψει το μείγμα με μια μπατονέτα και το band-aid. Πραγματοποιήθηκε η επίδεσμο όλο το βράδυ.

Ο αντίκτυπος των λαϊκών ένδικα μέσα θα είναι αποτελεσματική μόνο με την μακροχρόνια χρήση αυτών των κονδυλίων. Ωστόσο, όπως και με την επεξεργασία των συνθετικών ναρκωτικών, οπτικά υγιή καρφί δεν σημαίνει πάντα την πλήρη καταστροφή της λοίμωξης.

Το αποτέλεσμα παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι απαραίτητο να τηρούν τα προληπτικά μέτρα.

Τα σύγχρονα μέσα

Σύγχρονη μέθοδος θεραπείας είναι κατά κύριο λόγο μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που να λαμβάνει υπόψη τα χαρακτηριστικά της νόσου:

 • καθημερινά σαπούνι-σόδα λουτρά πριν από το κρεβάτι – 1 κουταλιά της σούπας σαπούνι και σόδα σε 1 λίτρο ζεστό νερό.
 • το στέγνωμα των πιάτων και την θεραπεία με ιώδιο μαλακών ιστών γύρω από την πληγείσα περιοχή;
 • η χρήση της κρέμες, αλοιφές, λάκκα, λύση του κάθε κατάλληλο φάρμακο, σύμφωνα με το καθορισμένο επιτόκιο;
 • η χρήση αντιμυκητιασικά τις εσωτερικές δράσεις και αν έχουν συνταγογραφηθεί από έναν ειδικό.

Η συμμόρφωση με αυτές τις απαιτήσεις εξασφαλίζει την πλήρη ανάκτηση σε ποσοστό 95% των περιπτώσεων.

καρφί μύκητας λέιζερ

Ωστόσο, μια ολοκληρωμένη θεραπεία με σύγχρονες μεθόδους δεν έχουν εξαντληθεί. Κοσμητικής ιατρικής περιλαμβάνει μηχανικές μεθόδους θεραπείας που μπορεί να σας σώσει από την κουραστική καθημερινές διαδικασίες και τα φάρμακα κατά των μυκήτων.

 • Λέιζερ αποστείρωση – ακτινοβολίας από την επιφάνεια του νυχιού στην ακτίνα της υπέρυθρης ακτινοβολίας. Η ακτινοβολία διεισδύει βαθιά στον ιστό των νυχιών και εντελώς αναστέλλει την ικανότητα του παθογόνου να αναπαραχθούν. Στο μέλλον, το μόνο που απομένει για να καταργήσετε το κατεστραμμένο νύχι, μέχρι να αντικατασταθεί πλήρως από τον υγιή ιστό.
 • Ιατρικό πεντικιούρ – στην περίπτωση αυτή, οι πληγείσες περιοχές έχουν αφαιρεθεί, και οι πλάκες υποβάλλονται σε ειδική λείανση συσκευές. Όταν προληπτικά μέτρα όπως η διαγραφή είναι ήδη σε θέση να θεραπεύσει την ονυχομυκητίαση.

Η αποτελεσματικότητα των φαρμάκων για τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών στα πόδια είναι, επίσης, καθορίζεται από τη φύση του παθογόνου παράγοντα, και τη συμμόρφωση με τη θεραπεία, και τη Γενική κατάσταση της ασυλίας. Για να απαλλαγούμε από ονυχομυκητίαση είναι σημαντικό ολοκληρωμένη προσέγγιση.