Η θεραπεία του μύκητα νύχια

Μυκητιασικές ανθρώπινες ασθένειες έχουν μια λοιμώδους προέλευσης, που είναι, γιατί τους παθογόνους μύκητες. Λοίμωξη, συνήθως μολύνει ορισμένες περιοχές του δέρματος και των νυχιών. Wikipedia δείχνει ότι μυκητολογικές ασθένειες επηρεάζουν την ανθρώπινη λοίμωξη που οφείλεται σε επαφή οικιακή μέθοδος σε αυτή την περίπτωση, αν κανόνων υγιεινής δεν τηρούνται.

μύκητας του νύχια

Συνήθως ονυχομυκητίαση — είναι το μύκητα των νυχιών στα πόδια και τα χέρια, εντυπωσιακά νύχια, αναπτύσσεται ως συνέπεια της κοινής χρήσης των ειδών οικιακής χρήσης και τα παπούτσια της οικογένειας.

Επίσης, μυκητιασική λοίμωξη είναι εύκολα να αναπτύξουν οφείλεται σε λοίμωξη σε αυτούς τους δημόσιους χώρους, όπου υπάρχει υψηλή θερμοκρασία, ισχυρή υγρασία, και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα επαφής με το δέρμα των ποδιών με ανοιχτές επιφάνειες. Είναι μια σάουνα, πισίνα, γυμναστήριο, κ. λπ. Από ό, τι φαίνεται ο μύκητας είναι επίσης εξαρτάται από την επίδραση άλλων παραγόντων, η οποία θα συζητηθεί παρακάτω.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για το πώς να νικήσει την ασθένεια αυτή, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η θεραπεία της μυκητιάσεις του δέρματος και των νυχιών που διαρκεί για αρκετό καιρό. Ωστόσο, τα φάρμακα που βοηθούν αποτελεσματικά στην μύκητα, που πωλούνται στα φαρμακεία σε μεγάλες φάσμα. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε διάφορα είδη των φαρμάκων: κρέμες, σπρέι, αλοιφές και από του στόματος αντι μύκητα. Η χρήση τους θα πρέπει να ακολουθούνται προσεκτικά τις οδηγίες και τις συστάσεις που έδωσε ο γιατρός.

Με τη σωστή προσέγγιση μπορεί να θεραπεύσει ακόμα και χρόνιες, τρέξιμο μύκητα. Αλλά θα πρέπει να εντοπίσει τη μόλυνση και να εφαρμόσει το σωστό σύστημα θεραπεία της onychomycosis.

Πώς μπορείτε να διαπιστώσετε ότι τα νύχια σας έχουν μια μύκητα;

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι είναι οι μύκητες και πώς να καθορίσει τι είναι αυτή η ασθένεια έχει χτυπήσει το καρφί. Πριν από τον καθορισμό πώς να αφαιρέσει τα σημάδια και πώς να ασχοληθεί με τους μύκητες στα νύχια και στα δάχτυλα, είναι αναγκαίο να επιβεβαιωθεί η διάγνωση. Είναι δυνατόν να θεραπεύσει την ασθένεια με τις παραδοσιακές μεθόδους, θα πρέπει να καθορίζεται από τον ειδικό.

Τα συμπτώματα του μύκητα των νυχιών στα πόδια και τα χέρια εμφανίζονται σταδιακά, αλλά τα πρώτα σημάδια είναι σε θέση να παρατηρήσετε κάθε άτομο. Τέτοια συμπτώματα θα πρέπει να ειδοποιεί την εμφάνισή του ως ενήλικα και το παιδί. Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στα παρακάτω ενδείξεις:

 • νύχι αλλάζει χρώμα: καρφιά γίνει κίτρινο, γκρι, πράσινο, μαύρο, λευκό
 • άρρωστα νύχια αρχίζουν να καταρρέουν;
 • το πιάτο φαίνεται λεπτή?
 • φαγούρα στο δέρμα γύρω από το καρφί.
 • είναι άρρωστος πληγείσες περιοχές.

Αυτά τα συμπτώματα θα πρέπει να σας προειδοποιεί. Γνωρίζοντας πώς η ασθένεια ξεκινά, ένα άτομο μπορεί να ξεκινήσει γρήγορα για την καταπολέμηση της νόσου. Για ένα καλό παράδειγμα μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες.

Κατά τη διάρκεια της εξέλιξης της νόσου, όταν ένα μεγάλο τραύμα χαρακτηρίζεται cornification των νυχιών, εμφανίζεται έντονη σφραγίδα, και ως αποτέλεσμα, η αποδοτικότητα της επεξεργασίας μειώνεται.

Μυκητίαση νυχιών φωτογραφίες

μυκητιάσεις του νύχια

Ως επί το πλείστον μυκητιασική λοίμωξη των νυχιών είναι που εκδηλώνεται σε ενήλικες, σε παιδιά αυτές οι βλάβες είναι σπάνιες. Πριν αρχίσετε τη θεραπεία των μυκητιασικών λοιμώξεων, είναι επιθυμητό, για να προσδιορίσετε τα αίτια της νόσου. Πώς να τη θεραπεία, εξαρτάται από την έκταση της βλάβης στα νύχια.

Αιτίες των ασθενειών από μύκητες όλους τους ιστούς και τα όργανα να αναπτύξουν, όταν αισθητά μειωμένη ανοσία, την ανάπτυξη των χρόνιων ασθενειών, υπάρχει μια αλλαγή στο pH του δέρματος και των νυχιών που σχετίζονται με την ηλικία.

Υπάρχουν μια σειρά από παράγοντες κινδύνου συμπτώματα του αθλητή:

 • παραβίασε το μεταβολισμό;
 • παχυσαρκία *
 • γαστρεντερική νόσο;
 • σακχαρώδη διαβήτη;
 • παθήσεις των επινεφριδίων και του θυρεοειδούς αδένα;
 • μειωμένη ροή του αίματος στα άκρα.

Ακόμα και αν χάσετε νυχιού οδήγησε στην εξαγωγή των νυχιών, στη συνέχεια, υπό την προϋπόθεση της μειωμένη ανοσία, και με την παρουσία άλλων συνθηκών που ευνοούν την ανάπτυξη από μια μυκητιασική λοίμωξη, το πιθανότερο υποτροπιάζουσας φλεγμονής των μικρών τσέπες των υπόλοιπων απαρατήρητα κάτω από το νύχι ή αλλού.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να παρέχουν θεραπεία για τις συνέπειες, με τη μορφή της υποτροπής δεν ήταν εμφανής στο μέλλον. Εξίσου σημαντική είναι η πρόληψη, η οποία πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην υγιεινή και συστηματικά να ελέγχουν την εκδήλωση της υποτροπής στο μέλλον.

Η θεραπεία του μύκητα των νυχιών

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για τη θεραπεία μύκητα νυχιού. Ωστόσο, προκειμένου να παρέχει την πιο αποτελεσματική θεραπεία, φαρμακευτική αγωγή θα πρέπει να διορίσει έναν γιατρό μετά από μια ακριβή διάγνωση.

Σημαντικοί παράγοντες που πρέπει οπωσδήποτε να λαμβάνει υπόψη ειδικός:

 • πόσο μεγάλη είναι η πληγείσα περιοχή;
 • πόσο διαρκεί η ασθένεια;
 • η φύση και τα χαρακτηριστικά των παθολογικών αλλαγές;
 • υπάρχει κάποια νόσος που σχετίζεται με την παθολογία.

Επί του παρόντος, η φαρμακευτική βιομηχανία προσφέρει μια ποικιλία από τα ναρκωτικά. Ασθενής ανατροφοδότηση δείχνει ότι παρέχουν αποτελεσματική θεραπεία. Αυτό είναι ένα διαφορετικό φάρμακο, τόσο σε τοπικό όσο και Γενικά αποτελέσματα:

 • κρέμες;
 • αλοιφή;
 • δισκία;
 • τυχερός?
 • μπαλώματα.

Παρά το γεγονός αυτό, να λύσει ανεξάρτητα, από το να θεραπεύσει μύκητα, δεν αξίζει τον κόπο, γιατί αυτή η ασθένεια έχει πάντα κάποια επιμέρους χαρακτηριστικά.

Οι συμβουλές που μπορεί να φιλοξενήσει κάθε εξειδικευμένο φόρουμ (τη σόδα τη θεραπεία και άλλες λαϊκές θεραπείες), μπορεί να είναι όχι μόνο αναποτελεσματική, αλλά και επικίνδυνη. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι είδους γιατρός θεραπεύει το μύκητα των νυχιών στο πλησιέστερο νοσηλευτικό ίδρυμα, και να πάρει τις συστάσεις σχετικά με το πόσο γρήγορα να θεραπεύσει αυτή την ασθένεια. Αυτό πρέπει σαφώς να τηρούνται από τον διόρισε καθεστώς.

Θεραπεία toe καρφί μύκητας θα πρέπει να πραγματοποιείται αποτελεσματικά. Τον καθορισμό πώς να τη θεραπεία μύκητα των τα νύχια των ποδιών, θα πρέπει να θεωρούν ότι τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για αυτό το σκοπό, όχι μόνο την καταστροφή των παθογόνων οργανισμών, παρέχοντας έτσι τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και άλλα δάχτυλα, αλλά μπορεί να συσσωρεύονται στα νύχια για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Κατά συνέπεια, μειώνει τη διάρκεια της θεραπείας. Ποια είναι η τιμή των εν λόγω κεφαλαίων, μπορεί να βρεθεί στο φαρμακείο.

Ο γιατρός που καθορίζει πώς να τη θεραπεία μύκητα των τα νύχια των ποδιών, μπορεί να διορίσει έναν ειδικό καθεστώς, το οποίο παρέχει θεραπεία μυκητιασική λοίμωξη toe καρφιά για 2-4 μήνες. Επιπλέον, οι αξιολογήσεις δείχνουν ότι η θεραπεία είναι εφικτή ακόμη ξεκινήσει το μύκητα. Να ασκήσουν καλύτερα και την ίδια στιγμή η τοπική θεραπεία και από του στόματος φάρμακα.

Η ίδια προσέγγιση συνεπάγεται την θεραπεία του μύκητα των νυχιών στα χέρια του. Μάθετε πώς να τη θεραπεία μύκητα των νυχιών στα χέρια γρήγορα, από ειδικό μετά από μια πλήρη εξέταση.

καρφί μύκητας φωτογραφίες

Μύκητας των νυχιών φωτογραφία

Ωστόσο, εκείνοι που ασκούν τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών προηγμένες μορφές, γεγονός που υποδηλώνει μια πιο παρατεταμένη χρήση των διαφόρων ταμείων, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτά τα φάρμακα, τόσο σε τοπικό όσο και σε αυτές που χρησιμοποιούνται από το στόμα, να προκαλέσουν την ανάπτυξη ενός μεγάλου αριθμού των ανεπιθύμητων ενεργειών, και έχουν πολλές αντενδείξεις. Ως εκ τούτου, η ανατροφοδότηση για τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών στο τρέξιμο μορφή δείξει ότι η πιο αποτελεσματική για να διεξάγει μια τέτοια θεραπεία μπορεί να είναι υπό τη συνεχή επίβλεψη ενός ειδικού.

Θεραπεία μυκητιασικών λοιμώξεων, toe καρφί βερνίκι

Εάν η ασθένεια δεν είναι σε λειτουργία και, στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τα ένδικα μέσα της τοπικής δράσης – λάκκα, λύση με αντίκτυπο.

Η χρήση των εν λόγω μέσων, κατά κανόνα, χρονοβόρες. Για να επαναφέρετε τα νύχια, αν η χρήση των κεφαλαίων τακτικά. Έτσι, εφαρμόζεται δύο φορές την εβδομάδα για 6-12 μήνες. Επιτρέπεται η επικάλυψη των νυχιών πάνω από το βερνίκι νυχιών.

Τα έσοδα από το μύκητα των νυχιών

Οι ασθενείς που διαγιγνώσκονται με αυτή την ασθένεια, συχνά ερωτήσεις σχετικά με το ποια είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών, ή να ψάχνετε για την καλύτερη θεραπεία για το μύκητα των νυχιών. Αλλά αυτά τα φάρμακα για τη θεραπεία μύκητα των τα νύχια των ποδιών, οι οποίες βρίσκονται συχνά σε εξειδικευμένα sites, δεν μπορείτε να προσεγγίσετε κάθε άτομο το ίδιο. Ακόμα και αν κάποιος γράφει μια κριτική, ενεργά συστήσει το νέο φθηνό εργαλείο είναι φθηνά Κινέζικα ή από άλλον κατασκευαστή, ο καθοριστικός παράγοντας δεν θα πρέπει να είναι με την τιμή ή διαφήμιση.

Η λίστα των φαρμάκων που περιλαμβάνονται σε μια ολοκληρωμένη θεραπεία, είναι απαραίτητο να συμφωνηθεί με τον γιατρό που διεξάγεται η εξέταση. Επιπλέον, θα πρέπει να συμφωνήσουν σε ένα σχέδιο θεραπείας, την εφαρμογή κάθε νέα αποτελεσματική θεραπεία για το μύκητα των νυχιών. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της νόσου η θεραπεία μπορεί να είναι:

 • τοπική;
 • το σύστημα;
 • σε συνδυασμό.

Τα χάπια για το μύκητα των νυχιών

Σε πολύ ενεργή ανάπτυξη της νόσου και την πληγείσα περιοχή, ο γιατρός συνταγογραφεί συστηματική αντιμυκητιασικά.

Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός των εν λόγω μέσων, επιπλέον, η τιμή χάπια για το μύκητα της νύχια ποικίλλει. Αλλά τα σχόλια επιβεβαιώνουν ότι αυτά τα κεφάλαια υπάρχουν πολλές αντενδείξεις στην αποδοχή της manifest ανεπιθύμητες ενέργειες (μπορεί να υποστεί το δέρμα να διαταράσσουν τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων κ. λπ.) είναι Επίσης μια πιθανή ασυμβατότητα με αυτά τα χάπια με ορισμένα φάρμακα.

Άλλα εργαλεία για τη θεραπεία των μυκητιάσεων

Αν τα νύχια κιτρινίζουν, πιάτο καταρρέει, καρφί κακό, δυσάρεστες οσμές, λεκέδες και ξεφλούδισμα εμφανίζονται ανάμεσα στα δάχτυλα και, στη συνέχεια, θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για τη θεραπεία.

Εκτός από τα μέσα που περιγράφονται υπάρχουν και άλλα λαϊκά "φαρμακείο" μεθόδους. Σε ιδρύματα ασκείται ως μύκητας θεραπεία με λέιζερ.

λάδι για τα νύχια

Τα φυσικά έλαια

Η πρώτη εκδήλωση του μύκητα μπορείτε να δοκιμάσετε να εξαλειφθεί με τη βοήθεια έλαιο λεβάντας και tea tree oil. Θα πρέπει να αναμίξετε ίσα μέρη από αυτά τα λάδια και το ελαιόλαδο, στη συνέχεια, λιπαίνετε τις πληγείσες περιοχές το βράδυ. Αυτό σημαίνει αποτελεσματικά στα αρχικά στάδια, για παράδειγμα, αν έχετε παρατηρήσει το κίτρινο νύχι στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μου, πίνκι, κ. λπ.

Το λουτρό ποδιών

Για να προετοιμάσει την μπανιέρα είναι δυνατόν από αυτά τα στοιχεία: ξεπλύνετε το στόμα, λεμόνι (το χυμό του λεμονιού), το ξίδι μηλίτη Μήλων. Για να προσθέσετε το ποδόλουτρο αυτά τα στοιχεία και να κρατήσει τα πόδια σε 15 λεπτά.

Αν και σόδα μπάνιο με την προσθήκη των σαπουνιών για να διαλύσει μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και 20 g σαπούνι σε ζεστό νερό και να κρατήσει στο μπάνιο τα πόδια για περίπου 40 λεπτά.

Τα παιδιά μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί το υπερμαγγανικό κάλιο καλίου, αλλά το υπερμαγγανικού καλίου πρέπει να αραιώνεται έτσι ώστε το νερό ήταν ανοικτό ροζ.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λουτρά ή το αλάτι της θάλασσας: με αυτό το σκοπό, ανακατέψτε 100 γρ. αλάτι, 4 κουταλιές της σούπας ξίδι και 4 λίτρα νερό.

Αποτελεσματική μπάνιο ξύδι: 8 λίτρα ζεστό νερό 250 γρ. ξύδι.

Προετοιμασία για το μπάνιο διάλυμα 3% υπεροξειδίου του υδρογόνου, είναι απαραίτητο για να κρατήσει τα πόδια για 2 λεπτά. Μετά το μπάνιο, τα νύχια θα πρέπει να λιπαίνονται με επικόλληση του υπεροξειδίου και το νερό.

Θεραπεία λαϊκές θεραπείες

Για την ανακούφιση από τα συμπτώματα και, επιπλέον, βοηθά στην θεραπεία των διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι ακόμη και η καλύτερη λαϊκή θεραπεία θεραπεία μύκητα χωρίς φαρμακευτική αγωγή. Αλλά θα σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε τη διαδικασία επούλωσης, αν ασκείται παρόμοιες μεθόδους στο συγκρότημα.

 • Εφαρμόζεται ευρέως θεραπεία φικαρία, τι είναι ο χυμός από το φυτό ή το πετρέλαιο. Το εργαλείο εφαρμόζεται στα νύχια για λίγες ώρες. Με την τακτική χρήση του πληγέντος στρώματα σταδιακά πέφτουν μακριά, κάτω από το άρρωστο νύχι δείχνει σημάδια ανάπτυξης.
 • Επίσης μύκητας θεραπεία με σκόρδο, βάζοντας μια λεπτή φέτα για να τις πληγείσες πιάτο.
 • Δημοφιλής θεραπεία μύκητας τσάι με το τρίψιμο και την εφαρμογή κομπρέσες για την πληγείσα περιοχή.
 • Πρακτική και τη θεραπεία με ιώδιο, το οποίο το ιώδιο-θεραπεία τα νύχια και το δέρμα γύρω τους.
 • Είναι και η θεραπεία με πρόποληκαι άλλα προϊόντα της μέλισσας, η οποία βελτιώνει την κατάσταση του ασθενούς.
 • Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ξίδι: πριν πάτε για ύπνο θα πρέπει να γίνει επεξεργασία της Apple μηλίτη ή απλό ξύδι για τις πληγείσες νύχια, να φορούν φυσικό κάλτσες.
 • Μπορείτε να κάνετε μια συμπίεση του λεμονιού: το άλεσμα του λεμονιού, ανακατέψτε την πάστα με φυτικό λάδι και να το εφαρμόσετε στα νύχια, που καλύπτεται με περγαμηνή και να θέσει σε μια κάλτσα. Συμπιέσει το κάνω το βράδυ.

Τι άλλα ΒΟΗΘΉΜΑΤΑ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και πώς να το κάνουμε, θα συστήσει ένας ειδικός.

Πρόληψη των μυκητιασικών καρφί ασθένειες

Ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέσα, τα οποία είναι το "φοβάμαι" του μύκητα, είναι καλή πρόληψη.

πρόληψη του μύκητα των νυχιών

 • Είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί η φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, το οποίο χρειάζεται μια σωστή διατροφή (ελάχιστο αλκοόλ και καφέ, πλούσια σε λαχανικά, πρωτεΐνη) σωματική δραστηριότητα. Σε ένα εξασθενημένο οργανισμό η μόλυνση εξαπλώνεται πολύ γρήγορα.
 • Θα πρέπει να γνωρίζουν και να τηρούν αυστηρά τους κανόνες προσωπικής υγιεινής. Όσοι το κάνουν αυτό μειώνει σημαντικά την πιθανότητα μόλυνσης. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί δεν μπορείτε να φορέσετε τα παπούτσια κάποιου άλλου, να χρησιμοποιούν μέσα ατομικής υγιεινής.
 • Μπορείτε, επίσης, να μην περπατάτε ξυπόλητοι σε πισίνες, σάουνες, μπάνια στην παραλία.
 • Θα πρέπει να στεγνώσει τα πόδια μετά από το ντους.
 • Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να απολυμάνετε τα μέρη όπου μπορεί να υπάρχουν μύκητες. Ελλείψει ειδικά μέσα κατά του μύκητα αυτό μπορεί να είναι συνηθισμένο λευκό.

Να θυμάστε ότι η εκδήλωση του μύκητα των νυχιών είναι πάντα πολύ ευκολότερο να αποτραπεί από το να απαλλαγούμε από αυτό το δυσάρεστο ασθένεια.