Το δέρμα μύκητες στα πόδια: φωτογραφίες και θεραπεία

Πόδι του αθλητή είναι ένας από τους πιο κοινούς τύπους των μυκητιασική λοίμωξη του ανθρώπου. Στην ιατρική πράξη υπάρχουν διάφοροι τύποι αυτής της ασθένειας. Είναι σημαντικό στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης για να ξέρω αυτή την ασθένεια. Φωτογραφία εικονογράφηση του μια παθολογική διαδικασία που θα σας επιτρέψει να μελετήσει και να εντοπίσει την ασθένεια αυτή.

το δέρμα τους μύκητες ποδιών

Μοιάζει με ένα πόδι μύκητα, φωτογραφία

Τους μύκητες των ποδιών είναι ένα από τα πιο κοινά είδη μυκήτων που επηρεάζουν το ανθρώπινο σώμα, δυστυχώς, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ξέρουν τι μοιάζει με μύκητα στα πόδια του. Οι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί δεν αποδίδουν σημασία στα σημάδια που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της μυκητιασική λοίμωξη, η οποία προωθεί την ανάπτυξη των παθογόνων μικροοργανισμών, με επακόλουθη λοίμωξη των άλλων.

Εξετάσει οπτικά το μύκητα στα πόδια, φωτογραφίες από διάφορα στάδια των βλαβών θα σας βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε είδος παθολογία χαρακτηρίζεται από τα συμπτώματα της μυκητιασικής λοίμωξης.

 • Το αρχικό στάδιο της νόσου εκδηλώνεται με ερυθρότητα των περιοχών που επλήγησαν από τα πόδια, το πρήξιμο και παρουσία των μικρών ρωγμών.
 • Το μέσο στάδιο. Τα ανώτερα στρώματα του δέρματος στο πόδι γενναιόδωρα φλούδα, και να καλύπτεται με χρωματιστές κηλίδες από λευκό σε βαθύ κόκκινο αποχρώσεις.
 • Υψηλό βαθμό. Παρατήρησε την καταστροφή της ακεραιότητας του νυχιού, θα αμαυρώσει και να αλλάξετε τα χρώματα από κίτρινο σε μαύρο. Τα ανώτερα στρώματα του δέρματος διαχωρίζονται από την επιφάνεια του ποδιού σε μεγάλες δεξαμενές, με αποτέλεσμα να εκτίθενται βαθιά εσωτερική σχισμές.

Μύκητες στα δάχτυλα φωτογραφία

Πόδι του αθλητή είναι μια μόλυνση με το μύκητα της επιδερμίδας στο χώρο ανάμεσα από τα δάχτυλα. Μυκητιασική λοίμωξη του δέρματος των δακτύλων μεταδίδεται από την επαφή με μολυσμένο δέρμα ή ανταλλαγής των προσωπικών στοιχείων με το άρρωστο άτομο. Σας μπορεί να μολυνθεί και όταν επισκέπτονται δημόσιους χώρους, όπως το σάουνα, μπάνιο, ντους, πισίνα.

Τα συμπτώματα της νόσου:

 • Η καταστροφή της ακεραιότητας της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα το ξεφλούδισμα.
 • Η παρουσία του μικρές φυσαλίδες στο χώρο ανάμεσα από τα δάχτυλα.
 • Πόδι του αθλητή, δηλαδή την ήττα των δακτύλων αντιπροσωπεύει την αλλαγή στο χρώμα του νυχιού.
 • Η παρουσία της μια συγκεκριμένη μυρωδιά.

Στην ιατρική πράξη, υπάρχουν τέσσερις κύριες μορφές του αθλητή ανάλογα με το βαθμό της νόσου:

 • Ήπια.
 • Φολιδωτό.
 • Παρατριμματικές.
 • Disgidroticheskaya.

Μυκητιασική λοίμωξη των ποδιών μπορεί να προκληθεί από διάφορα είδη των παθογόνων, η οποία καθορίζει τον τρόπο της θεραπείας. Τους μύκητες των ποδιών, το οποίο θεραπεία θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη, να διαγνωστεί μόνο στο εργαστήριο. Ως εκ τούτου, με την παραμικρή εκδήλωση των συμπτωμάτων του μύκητα με τα δάχτυλα των ποδιών σας, δεν αξίζει τον κόπο να αυτοθεραπείας. Θεραπεία συνταγογραφείται μόνο από τον θεράποντα ιατρό, λαμβάνοντας υπόψη το είδος της παθολογίας, καθώς και τον καθορισμό το είδος του παθογόνου.

τους τύπους δέρματος μύκητες των ποδιών

Foot μύκητας συμπτώματα

Η παρουσία της επιφάνειας αποφλοίωσης ορισμένων τμημάτων της επιδερμίδας των ποδιών δείχνει την παρουσία ενός μυκητιασική λοίμωξη στο αρχικό στάδιο. Συχνά το πόδι μύκητα αναπτύσσεται πρώτα στα δάχτυλα ή στο διάστημα μεταξύ των δακτύλων.

Στη συνέχεια, αρχίζουν να σχηματίζουν μικρές ρωγμές και ελαφρά ερυθρότητα του δέρματος. Αυτό είναι ένα πόδι μύκητα, τα συμπτώματα και τη θεραπεία των οποίων καθορίζεται από το είδος του παθογόνου. Η οποία με τη σειρά της προκαλεί την περαιτέρω εξέλιξη της νόσου.

Μορφή φολιδωτό βλάβες που συνοδεύεται από πρήξιμο του δέρματος των ποδιών, η αυξημένη έκφραση του δέρματος σχεδίων, αυξημένη απολέπιση των πελμάτων και ρυτίδες ανάμεσα στα δάχτυλά σας. Υπάρχει μια αίσθηση του κνησμού. Με την ανάπτυξη της νόσου αρχίζει με τις βλάβες του νυχιού, η οποία εκδηλώνεται με την αλλαγή χρωμάτων και σχημάτων. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουν οι μύκητες στα πόδια. Τα συμπτώματα και οι εικόνες είναι το κύριο οπτικό πληροφορίες σχετικά με την εμφάνιση της νόσου. Αυτές οι πληροφορίες συχνά οδηγεί σε αυτο-θεραπεία φολιδωτό μορφή του μύκητα. Αλλά αυτή η προσέγγιση μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματική όσο εξουδετέρωση της μυκητιασική λοίμωξη απαιτεί την υποχρεωτική παρέμβαση από εξειδικευμένους γιατρούς.

Μορφή των βλαβών των χεριών και των ποδιών χαρακτηρίζεται από την εκδήλωση από τα ακόλουθα συμπτώματα. Εμφανίζεται ξηρό εξάνθημα κόκκινο-μπλε χρώμα, κλιμάκωση πλάκες. Περαιτέρω εξανθήματα, να πήξει και να καλύπτεται με λευκό κλίμακες, με συνέπεια ένα εξάνθημα όλα συνδυάζονται σε μία πηγή της φλεγμονής σε όλο το πόδι. Εκεί είναι η παρουσία του πόνου με την παραμικρή επαφή με την προσβεβλημένη περιοχή του ποδιού, φαγούρα και η μυρωδιά σαπίλας.

Παρατριμματικές μορφή. Είναι ζωτικής σημασίας να προσδιοριστούν οι μύκητες των ποδιών, τα συμπτώματα της οποίας εκδηλώνονται με τα παρακάτω: η διαδικασία καταρροή, πρήξιμο, παρουσία βαθιές διαβρώσεις, ρωγμές, οι οποίες έχουν επισημανθεί σύνορα. Ο πόνος από την επαφή με το δέρμα των ποδιών είναι έντονη, και η νόσος συνοδεύεται από μια δυσάρεστη οσμή.

Disgidroticheskaya μορφή χαρακτηρίζεται από την παρουσία ενός διασπορά φυσαλίδες σε όλη την επιφάνεια του ποδιού και τα δάχτυλα των ποδιών. Όταν το αυθόρμητο άνοιγμα των φυσαλίδων που παρατηρείται διάβρωση φωτεινό κόκκινο. Μετά την ξήρανση, το πόδι σχηματίζεται φολιδωτό patches, περιστασιακά ορώδης έκκριση μυστικό.

Για να αναγνωρίσετε τα συμπτώματα και να συνταγογραφήσει τη θεραπεία της μυκητιασική λοίμωξη των ποδιών, είναι η ειδικότητα του δερματολόγου. Για να καθοριστεί μια ακριβής διάγνωση θα βοηθήσει όχι μόνο οπτικά συμπτώματα, αλλά επίσης και τα εργαστηριακά αποτελέσματα. Με βάση τα οποία είναι ξεχωριστά σύνθετη θεραπεία.

Πώς να τη θεραπεία τους μύκητες των ποδιών

Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας του αθλητή εξαρτάται από τη σωστή διάγνωση της νόσου και καθορίζουν το είδος του παθογόνου μύκητα, το οποίο μολυσμένο πόδι.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η θεραπεία της μυκητιασική λοίμωξη θα πρέπει να είναι περιεκτική και να περιλαμβάνει μια σειρά από φάρμακα από διαφορετικές φαρμακολογικές δράσεις.

Πριν από την εφαρμογή των ναρκωτικών του τοπικού προορισμού, συνιστάται να αφαιρέσετε το φαινόμενο της κερατινοποίησης και τη μείωση της φλεγμονής.

Πώς να μεταχειριστεί ένα πόδι μύκητες των ποδιών, έτσι ώστε να μπλοκάρουν την ανάπτυξη της νόσου σε πρώιμο στάδιο και να αποτρέψει την εκδήλωση της υποτροπής στο μέλλον;

το δέρμα μύκητας θεραπεία στο πόδι
 • Βέβαια από τοπική θεραπεία με αλοιφές, σπρέι, βερνίκι νυχιών και κρέμες από όλους τους τύπους των μυκητιάσεις.
 • Η πορεία φάρμακο κατά των μυκήτων.
 • Στην περίπτωση έντονη φαγούρα και υπάρχει μια Γενική ευαισθητοποίηση εφαρμόζονται αντιισταμινικά και φάρμακα κατασταλτικά αποτελέσματα στο σώμα.
 • Προϋπόθεση για την ενίσχυση των προστατευτικών λειτουργιών του σώματος είναι η βιταμίνη-ορυκτό συγκροτήματα.
 • Παρουσία ταυτόχρονη βακτηριακή λοίμωξη του σώματος είναι συνταγογραφήσει μια πορεία των αντιβιοτικών.

Ο σκοπός της μια συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή θα πρέπει να γίνεται μόνο από δερματολόγο με βάση την συνολική εικόνα της νόσου. Κατά τον καθορισμό της θεραπείας λαμβάνει υπόψη την ηλικία του ασθενούς, το βαθμό της βλάβης του ποδιού και το είδος του παθογόνου μυκητιασική λοίμωξη.

Πολλές επιστημονική ιατρική βιβλιογραφία δείχνει, μοιάζει με ένα πόδι μύκητα.

Αποτελεσματικά γιατροσόφια

Για να θεραπεύσει μύκητα στο σπίτι, χωρίς να επισκέπτονται γιατρό και χωρίς τη λήψη του τεστ. Αν και απαιτεί σοβαρή προσπάθεια και χάσιμο χρόνου. Επιπλέον, θα πρέπει να κατανοήσουν ότι διαφορετικοί οργανισμοί μπορούν να αντιδράσουν σχετικά με την επιλεγείσα μέθοδο αντιμετώπισής τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, σπίτι διορθωτικά μέτρα θα συμβάλουν στον εντοπισμό του μύκητα.

Αρχική διορθωτικά μέτρα μύκητα

Επιτυχής θεραπεία των λαϊκών ένδικα μέσα – είναι ένας συνδυασμός σωστό καθαρισμό του δέρματος, την καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών και αποκατάστασης της επιδερμίδας. Για τον καθαρισμό και την απολύμανση του δέρματος, σας προτείνουμε να κάνετε το μπάνιο και πολλές φορές την ημέρα για να σκουπίσει τα πόδια του και τα χέρια με αντισηπτικά.

Το λουτρό ποδιών

Λίστα καθαριστικά παρασκευάσματα για λουτρά, περιλαμβάνονται:

 • Το βορικό οξύ.
 • Apple μηλίτη ξίδι.
 • Το υπεροξείδιο του υδρογόνου.

Σε 1 λίτρο βραστό νερό λαμβάνεται 20 g ενός επιλεγμένου στοιχείου. Σε αυτή τη λύση, τα πόδια είναι από 20 έως 40 λεπτά. Επαναλάβετε το μπάνιο κάθε μέρα.

Για να απαλλαγείτε από τη φαγούρα και να επιβραδύνει την ταχύτητα της ανάπτυξης διαφοράς, είναι απαραίτητο να σκουπίσετε τα πόδια με ένα μείγμα από σόδα και το αλάτι. Για την προετοιμασία των αντιβακτηριακών και αντι-φλεγμονώδεις scrub, θα πρέπει να λάβει ένα ίσο ποσό των ορυκτών της αντιβακτηριδιακό αιθέριο έλαιο (Chelidonium, δέντρο τσαγιού, φασκόμηλο). Τα στοιχεία είναι συνδεδεμένος ένας τον άλλο, και στη συνέχεια μαζική επεξεργασία από την περιοχή ανάμεσα στα δάχτυλα, τα τακούνια, τα πόδια, τα χέρια.

Το αλάτι και η σόδα από ένα μύκητα

Από κάθε μυκητιασικές λοιμώξεις βοηθά λιθανθρακόπισσας σαπούνι. Περιλαμβάνει σημύδα πίσσα, η οποία έχει την ισχυρότερη αντιμικροβιακή και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες. Ο ευκολότερος τρόπος για να το χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγούμε από τον μύκητα: αντιμετωπίστε τις πληγείσες περιοχές με σαπούνι αφρού και το αφήνουμε για 5 λεπτά. Μετά ξεπλύνετε και ενυδατώνει το δέρμα η επιφάνεια κρέμα ή αλοιφή ψευδαργύρου. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 14 ημέρες.

Λιθανθρακόπισσας σαπούνι

Ένας καλός τρόπος για να πάρετε εύκαμπτος με το δέρμα – wrap με το βούτυρο και το σκόρδο. Θα πρέπει να αναμίξετε τα συστατικά σε ίσα μέρη και να εφαρμόσει επικόλληση στον μολυσμένο μέρος του σώματος. Για να το μείγμα να πάρει για τα ρούχα σας, τα πόδια είναι επιπλέον επένδυση με πολυαιθυλένιο. Το καλύτερο είναι να κάνεις τη μάσκα το βράδυ. Η διάρκεια του μαθήματος μέχρι την πλήρη εξαφάνιση των συμπτωμάτων.

Λάδι με το σκόρδο από το μύκητα

Για τη θεραπεία μυκήτων των ποδιών, τα χέρια και τα νύχια σας θα βοηθήσει τους απλούς ξινή κρέμα. Περιέχει γαλακτικό οξύ, το οποίο καυτηριάζει το μυκήλιο. Θα πρέπει να είναι εύκολο να απλωθεί στο δέρμα και αφήστε μέχρι να απορροφηθεί. Είναι σημαντικό να εξασφαλιστεί η συμπίεση σταθερά, χρησιμοποιήστε μια κάλτσα και μια πλαστική σακούλα. Αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο διαβήτη, εγκυμοσύνη και σκασμένες φτέρνες – είναι απολύτως ασφαλές.

μύκητας μεταχείριση

Συμβουλές για το πώς να επιταχύνει την θεραπεία του μύκητα και αποτρέπουν την περαιτέρω εμφάνιση:

 • Στη διαδικασία της θεραπείας πρέπει να πραγματοποιείται απολύμανση παπούτσια, διαφορετικά το μυκήλιο θα συνεχίσουν να ζουν στην εσωτερική του επιφάνεια. Για αυτό το σήμα, όλα τα ενδύματα που είναι σε θεραπεία με φάρμακα αντιβακτηριακά;
 • Πρέπει να είναι ηλικίας από μια διατροφή με ελάχιστες ποσότητες ζάχαρης *
 • Κατά προτίμηση, κατά τη διαδικασία επεξεργασίας για να εξαλείψει το βερνίκι νυχιών. Αντ ' αυτού, είναι καλύτερα να εφαρμόσει ένα απλό ιώδιο, αυτό θα ενισχύσει τα νύχια και να αποτρέψει την εμφάνιση των ονυχομυκητίαση;
 • Κατά τα πρώτα σημάδια του μύκητα θα πρέπει να δείτε έναν ειδικό. Για να προσδιορίσετε το βακτήριο που προκάλεσε την ανάπτυξη των μυκήτων και να καταστρέψει τον απίθανο να πετύχει. Η διάγνωση πραγματοποιείται μόνο μετά από εξέταση δείγμα του ιστού κάτω από ένα μικροσκόπιο και x-ray με τις υπεριώδεις ακτίνες. Συνωμοσία, λουτρά και άλλες παραδοσιακές μεθόδους, είναι μια καλή μέθοδος, αλλά είναι πολύ καλύτερο να ακολουθήσετε τις συστάσεις του γιατρού.

Το υλικό θεραπεία των μυκήτων

Οι κριτικές ισχυρίζονται ότι ακόμη και τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα ενάντια σε μύκητες ποδιών, δεν μπορεί να εγγυηθεί την αποτελεσματική θεραπεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το μυκήλιο αναπτύσσεται τόσο έντονη που ορισμένα φάρμακα δεν μπορεί να καταστραφεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι ειδικοί συνταγογραφήσει λέιζερ διόρθωση.

Toenail μύκητας θεραπεία λέιζερ

Λέιζερ έρβιου καυτηριάζει το μυκήλιο και εξαλείφει τα ορατά συμπτώματα του μύκητα των νυχιών. Αλλά μπορούν να αντιμετωπιστούν όχι μόνο τα πιάτα, αλλά και το δέρμα γύρω τους, ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών και τα πόδια. Η δράση βασίζεται στην επιθετική δημιουργία συνθηκών για τη ζωή του μυκητιάσεις. Μετά από την επεξεργασία λέιζερ, ο γιατρός συνταγογραφεί επιπλέον φάρμακα. Μπορεί να είναι χάπια ή εξωτερική παρασκευάσματα.

Πρόληψη

Φυσικά, είναι καλύτερο για την πρόληψη του μύκητα από καιρό να ασχοληθεί με τις συνέπειες του.

Πώς να προστατεύσει κατά των μυκήτων:

 • Πριν από κάθε επίσκεψη στην πισίνα, την σάουνα, το γυμναστήριο ή σε άλλο μέρος όπου θα πρέπει να βγάλετε τα παπούτσια τους, είναι σημαντικό για τη θεραπεία του δέρματος με προστατευτική κρέμα.
 • Στο πρώτο σημάδι του μύκητα (φαγούρα, ερυθρότητα, ξεφλούδισμα), εφαρμόστε μια φιλελεύθερη ποσό των ποδιών σαλικυλικό αλοιφή. Έχει ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση και ενυδατώνει το δέρμα;
 • Για να ενισχυθεί το δέρμα και να παρέχει την τοπική ανοσία, ταιριάζει με την συνταγή για την πρόληψη με βάση το τόξο. Σφυροκόπησε, ένα κρεμμύδι με δύο κουταλιές μέλι. Το λαμβανόμενο επικόλληση εφαρμόστηκε στο δέρμα των ποδιών και τις παλάμες. Είναι επιθυμητό να αντέξει τη μάσκα για 30 λεπτά. Επαναλάβετε μέσω της ημέρας;
 • Τακτικά θεραπεία παπούτσια, αν είναι δυνατόν, να τα πλύνετε και στεγνώστε στον αέρα. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε το ειδικό τρένα. Τα περισσότερα από τα προϊόντα που μπορείτε να σκουπίσετε το εσωτερικό με το αλκοόλ ή άλλα αντιβακτηριακά διαλύματα.
μύκητες ποδιών δέρμα πρόληψη

Φωτογραφία, μοιάζει με ένα πόδι μύκητα

Σε κάθε περίπτωση, η αρχική επιθεώρηση των ποδιών είναι δυνατόν. Για να μην συγχέουμε το μύκητα με πιθανές μηχανικές βλάβες του ποδιού, να είστε βέβαιος να ελέγξει την φωτογραφία του αθλητή.

Ο μύκητας μόνη της δεν θα λειτουργήσει, έτσι ώστε με την παραμικρή συμπτώματα, επικοινωνήστε με έναν ειδικό. Επιπλέον, μην ξεχάσετε να εφαρμόσει προληπτικά μέτρα μετά από επισκέψεις σε δημόσιους χώρους και το μακρύ φορώντας παπούτσια.