Σταγόνες για τη θεραπεία του μύκητα νύχια

Για να αλλάξετε το χρώμα και το σχήμα του νυχιού, καταρρέουν ή απολέπιση, ξεφλούδισμα και το ξηρό δέρμα είναι τα συμπτώματα της μυκητιασικής λοίμωξης. Μια φορά με τα πόδια, ο μύκητας αρχίζει να εγκατασταθούν, πολλαπλασιάζει κάτω από το νύχι, που τρέφονται με την κερατίνη.

μειώνεται κατά του μύκητα

Για θεραπευτική χρήση σταγόνες για το μύκητα της νύχια. Το μηχανισμό δράσης τους είναι απλή – είναι ταυτόχρονα αναστέλλει τη δραστηριότητα (αναπαραγωγή) των μυκήτων μικροοργανισμών και να σκοτώσει τα υπάρχοντα μύκητες. Η θεραπευτική πορεία είναι μεγάλη και χρειάζεται 2 μήνες για ένα εξάμηνο.

Σταγόνες είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για να ξεπεραστεί το μύκητα των νυχιών. Τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου παραγωγής περιλαμβάνουν την ευκολία χρήσης, υψηλή αποτελεσματικότητα, με σχετικά χαμηλό κόστος. Αλλά για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα σταγόνες θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες για μετά την προπόνηση.

Πώς είναι οι σταγόνες για τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών του ποδιού, έχουν συμβάλει σε σοβαρές περιπτώσεις, πώς να το χρησιμοποιήσετε για να καταστρέψει μυκητιασική λοίμωξη και ποιο φάρμακο είναι καλύτερο – να εξετάσει το άρθρο.

Η αρχή λειτουργίας και η αποδοτικότητα μειώνεται κατά το μύκητα

Σύγχρονα αντιμυκητιασικά φάρμακα έχουν δύο θεραπευτικές ιδιότητες και δρουν συνολικά.

Έτσι, κατά μια σταγόνα καρφί μύκητας παρέχει μυκητοκτόνο δράση, συμβάλλουν στην καταστροφή της σπόρια των μυκήτων και μικροοργανισμών. Το αποτέλεσμα είναι να αναστέλλουν την αναπαραγωγή των μυκήτων, και η κατανομή τους σε κυτταρικό επίπεδο.

Ένα τόσο σύνθετο αποτέλεσμα δίνει ένα καλό αποτέλεσμα στη θεραπεία των μυκητιασικών λοιμώξεων, βοηθά στην καταπολέμηση διαφόρων ειδών των μυκήτων. Τυχόν σταγόνες με αντιμυκητιακή δράση, αλλά επίσης έχει αντιβακτηριακή, αντιφλεγμονώδη και αναπλαστικές ιδιότητες.

Στο φόντο της τοπικής εφαρμογής – που εφαρμόζεται απευθείας στην επιφάνεια του νυχιού ενεργά συστατικά των φαρμάκων που συσσωρεύονται στο νυχιών που παρέχει μια θεραπευτική επίδραση 24 ώρες την ημέρα.

Ο μηχανισμός δράσης των φαρμάκων επικεντρώνεται στην αναστολή της παραγωγής των ενώσεων των υδρογονανθράκων της φύσης, τα οποία αποτελούν τη βάση των κυτταρικών μεμβρανών των μικροοργανισμών μυκήτων.

Αυτό προκαλεί μια διαταραχή του μεταβολισμού και αύξηση της συγκέντρωσης του σκουαλένιο σε κύτταρα μυκήτων.

Ως αποτέλεσμα, αλλάξτε τις βιολογικές διεργασίες των μυκήτων, ανέστειλε τη δραστηριότητά τους έχει ανασταλεί και η αναπαραγωγή του, η οποία οδηγεί στο θάνατο των παθογόνων μικροοργανισμών.

σταγόνες για τη θεραπεία τους μύκητες των ποδιών

Είναι δυνατόν να θεραπεύσει μια λειτουργία μύκητες σταγόνες;

Η χρήση αντιμυκητιασικές σταγόνες για τα νύχια σας να είναι αποτελεσματική μόνο σε ένα πρώιμο στάδιο της μυκητιασική λοίμωξη. Σε προχωρημένες περιπτώσεις, ορισμένες τοπικές φάρμακα για να θεραπεύσει την ασθένεια δεν θα λειτουργήσει.

Στη λειτουργία του πίνακες συχνά συνδυάζουν τις σταγόνες και τα άλλα μέσα των τοπικών δράσεων, όπως η κρέμα και ταμπλέτες για εσωτερική χρήση. Ενώ αντιμυκητιασικές σταγόνες θα πρέπει να εφαρμόζεται στην επιφάνεια του νυχιού, σύμφωνα με το προηγούμενο καθεστώς.

Πώς να επιλέξετε μια πτώση κατά των μυκήτων νύχια;

Μια σταγόνα καρφί μύκητας συνταγογραφηθεί από το γιατρό σας. Έτσι, είναι απαραίτητο να εξετάσει διάφορες συνθήκες, όπως η ηλικία του ασθενούς, τη σοβαρότητα της νόσου, τη σοβαρότητα της κλινικής, ιατρική αντενδείξεις, κλπ. Αλλά το πιο σημαντικό είναι το είδος του πράκτορα.

Η πιο κοινή αιτία των αλλοιώσεων των νυχιών είναι δερματόφυτα. Για την καταστροφή των μικροοργανισμών χορηγείται κεφάλαια, τα οποία περιλαμβάνουν αλλυλαμίνη. Για να απαλλαγείτε από τους μύκητες ανήκουν στο γένος Candida, αντιμυκητιασικά που χρησιμοποιούνται, στο οποίο η λίστα θα περιλαμβάνει φάρμακα, τα οποία αποτελούνται από μια ουσία νυστατίνη.

Να αναγνωρίσει ένα είδος μυκητιασική λοίμωξη μπορεί να είναι οι κλινικές εκδηλώσεις της:

  1. Αν ο λόγος είναι η δραστηριότητα της δερματόφυτα, το καρφί έχει καταστραφεί από την ελεύθερη άκρη, η καταστροφή σταδιακά πλησιάζει την τρύπα. Το πιάτο γίνεται κίτρινο χρώμα, αυξημένη ακαμψία, παρατηρούνται στην επιφάνεια του κύρτωμα.
  2. Καντιντίαση του τα νύχια και τα συμπτώματα είναι κάπως διαφορετική. Επηρεάζει κυρίως τη βάση του νυχιού, τότε ο μύκητας αναπτύσσεται στα άκρα. Το πιάτο μπορεί να είναι λευκό ή κίτρινο, η ανάπτυξη είναι απούσα, επειδή ο μύκητας καταστρέφει τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξη.
  3. Φόρμες σε μεγάλο βαθμό να αλλάξετε το χρώμα των νυχιών, στην επιφάνεια εμφανίζονται σκούρες κηλίδες και λωρίδες. Πιο συχνά ταυτόχρονα επηρεάζει πολλά καρφιά. Υποφέρει σε κοντινή απόσταση δέρμα απολέπιση, ξηρότητα.

Αυτές οι κλινικές εκδηλώσεις περιγράφονται στα ιατρικά βιβλία. Αλλά δεν είναι πάντα μυκητιασική λοίμωξη συμπεριφέρεται σε ένα "σενάριο". Να αναγνωρίζουν οπτικά ένα συγκεκριμένο είδος των μικροοργανισμών μπορεί να δεν ακόμη και έναν έμπειρο δερματολόγο.

Λανθάνον στάδιο της λοίμωξης μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, και να καθορίσει το είδος του μύκητα στις αρχές παθολογίας δύσκολο.

Τι σταγόνες μπορεί να τη θεραπεία μύκητα των νυχιών σε παιδιά και έγκυες γυναίκες;

Κατά την κύηση, τη γαλουχία και σε παιδιά ενάντια σε μια σταγόνα από το μύκητα των νυχιών είναι αντενδείκνυται.

σταγόνες για τα παιδιά και τις εγκύους

Όσες σταγόνες αντιμυκητιασικά για το καρφί αντενδείκνυται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι γιατροί προσπαθούν να προτείνουμε τρόπους με τους οποίους εθνική μεταχείριση, για παράδειγμα, λοσιόν, λουτρά με ιώδιο. Μερικές φορές έγκυες γυναίκες πακέτα με διμεθυλο σουλφίδιο. Αλλά διμεθυλικό sulfoxide μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μετά από διαβούλευση με έναν ειδικό.

Εναλλακτικά για τις έγκυες γυναίκες επιτρέπεται να μειώνεται η Κάθαρση (Clearance). Έχουν μια φυσική σύνθεση, αντενδείξεις και ανεπιθύμητες ενέργειες.

Αποτελεσματική σταγόνων για τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών

Μειώνεται κατά του μύκητα των νυχιών με τα πόδια παρουσιάζονται σε μια ευρεία ποικιλία. Διαφέρουν καθεστώς χρησιμοποιεί, τη σύνθεση, τα ενεργά συστατικά του, έχει τις ενδείξεις και τις αντενδείξεις.

Η σωστή χρήση των αντιμυκητιασικές σταγόνες

Κάθε φάρμακο πρέπει να χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες. Πριν από την εφαρμογή του σταγόνες καλύτερα να κάνει το μπάνιο με ζεστό υγρό ή βάσει των φαρμακευτικών βοτάνων. Για παράδειγμα, το χαμομήλι, καλέντουλα, φασκόμηλο.

Μετά το βράσιμο στον ατμό είναι απαραίτητο να κοπεί το νύχι, να γυαλίσει την επιφάνεια με μια λίμα. Αυτό σας επιτρέπει να απαλλαγούμε από την κερατίνη στιβάδα, η οποία αυξάνει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Μετά την ολοκλήρωση της "μανικιούρ" είναι απαραίτητο να βρέξτε ένα κομμάτι βαμβάκι στο νερό-αλκοόλη (διάλυμα σε αναλογία 1 προς 1) να αφαιρεί τα νύχια.

Σε καθαρό και στεγνό καρφιά εφαρμογή το φάρμακο μέσα από μια ειδική σπάτουλα ή με το σταγονόμετρο (επισυνάπτεται στο φάρμακο). Αναμονή για 4-6 λεπτά μέχρι να στεγνώσει.

Μετά από το μπουκάλι που έχει αφαιρεθεί σε ένα σκοτεινό μέρος μέχρι την επόμενη χρήση.

Σταγόνες ή λάκα, η οποία είναι καλύτερη;

Σταγόνες και λάκκα εναντίον του μύκητα των νυχιών προορίζεται για τοπική θεραπεία. Έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Κατά κανόνα, η διαφορά μεταξύ τους, με την εξαίρεση της έκδοσης. Και λάκκα, και οι σταγόνες αποτελούνται από την ίδια ουσία, λοιπόν, η αρχή λειτουργίας είναι παρόμοια.

σταγόνες ή καρφί μύκητας ποδιών

Κρίνοντας από τα σχόλια, οι γιατροί λένε ότι οι σταγόνες καλύτερα να διαπεράσει την επιφάνεια του νυχιού, καθώς έχουν την τάση να συσσωρεύονται, το θεραπευτικό αποτέλεσμα εμφανίζεται πιο γρήγορα.

Σταγόνες πρέπει να χρησιμοποιείται 1-2 φορές την ημέρα, και το βερνίκι μπορεί να εφαρμοστεί μία φορά σε τρεις μέρες. Δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στο νύχι, το οποίο έχει αρνητικές συνέπειες για μυκητιασικές μικροχλωρίδας, εμποδίζει την εξάπλωση της παθολογικής διαδικασίας. Αν κοιτάξετε τα ναρκωτικά με αυτόν τον τρόπο, τότε το καρφί.

Κάθε φάρμακο βερνίκι ή μειώνεται με αντιμυκητιακή δράση είναι απαραίτητο να επιλέξετε ανάλογα με το είδος του παθογόνου, ο μόνος τρόπος που θα είναι σε θέση να θεραπεύσει την ασθένεια.