Θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών

Συχνά, το πόδι του αθλητή είναι η συνέπεια της μη συμμόρφωσης με την υγιεινή των ποδιών, η οποία σε προχωρημένα στάδια οδηγεί σε κνησμό και το κιτρίνισμα των νυχιών, προκαλώντας τον ασθενή είναι απαραίτητο να εφαρμόζεται μια θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές αντιμυκητιασικά φάρμακα που καταπολεμούν τις αιτιώδεις παράγοντες των μυκητιάσεις, αλλά πριν τρέξεις στο φαρμακείο και να εφαρμόσει οποιοδήποτε από αυτά, θα πρέπει να κατανοήσουν τις ποικιλίες των ναρκωτικών, τις συνθήκες χρήσης τους.

καρφί μύκητας θεραπείες

Πώς να τη θεραπεία τους μύκητες των ποδιών

Τους μύκητες των ποδιών είναι μια κοινή ασθένεια που μπορεί να πάρει ο καθένας, ανεξάρτητα από την ηλικία ή το επάγγελμα. Αλιευμάτων του παθογόνου είναι δυνατό από:

 • η κακή υγιεινή;
 • αγνοώντας τους κανόνες, τις πισίνες;
 • τραυματισμούς;
 • λοιμώδη νοσήματα;
 • αγνοώντας τους κανόνες απολύμανσης εργαλεία μανικιούρ;
 • εφίδρωση.

Κατά την καταστροφή του μύκητα των νυχιών νόσου είναι η χαλάρωση της περιοχής γύρω από το καρφί πλάκες ή κάτω από αυτό. Το νύχι αρχίζει να αλλάζει χρώμα, να διαχωρίσει από το κρεβάτι καρφί, το οποίο φαίνεται πολύ άσχημο και να προκαλέσει στον ασθενή ταλαιπωρία, δυσφορία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός φαρμάκων για τη θεραπεία και την πρόληψη του μύκητα των νυχιών. Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να βελτιωθεί η ανάκτηση σε μυκητιασικές λοιμώξεις είναι κρέμες, χάπια και αλοιφές. Εκτός από αυτά τα φάρμακα χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία.

Κρέμα για μύκητες των ποδιών

Η αιτία των μυκητιασικών λοιμώξεων είναι η διαδικασία της αναπαραγωγής μανιτάρια διαφόρων ειδών (μαγιά, φόρμες ή δερματόφυτα) για υγιή νύχια, η οποία οδηγεί σε φαγούρα ανάμεσα στα δάχτυλα, toe ρωγμές ή χαλάρωση του δέρματος για την πληγείσα καρφί. Ονυχομυκητίαση είναι μια σοβαρή ασθένεια που μπορεί να εξαπλωθεί γρήγορα, έτσι ώστε η θεραπεία να είναι πιο εύκολο στα πρώτα στάδια. Είναι καλύτερο σε αυτή την περίπτωση, κατάλληλες κρέμες για τοπική εφαρμογή.

Χάπια

Μερικές φορές θεραπεία μύκητας τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, χωρίς αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να καταφύγουν σε φαρμακευτική αγωγή αντιμυκητιασική θεραπεία για την εξάλειψη της λοίμωξης με τη χρήση της χάπια. Αυτά τα φάρμακα χρησιμοποιούνται από πολλούς ασθενείς, δεδομένου ότι η πλειοψηφία των δισκίων δεν έχει μόνο τοπική αλλά και Γενική αντιμυκητιακή δράση.

Αλοιφή για μύκητες των ποδιών

Υπάρχουν δύο τύποι αντιμυκητιασικές αλοιφές – asalouye και αλλυλαμίνη. Η πρώτη κατηγορία περιλαμβάνει φάρμακα, η δράση των οποίων απευθύνεται η καταστολή της ανάπτυξης των κυττάρων μεμβράνες μανιτάρια. Τέτοια φάρμακα με ένα μεγάλο ποσοστό της δραστικής ουσίας εντελώς σκοτώσει το μυκήλιο. Τα φάρμακα αυτού του τύπου για να αντιμετωπίσει την ονυχομυκητίαση του δέρματος των ποδιών και τα νύχια. Η δεύτερη κατηγορία είναι μια ανέξοδη αλοιφή που περιλαμβάνουν τερβιναφίνη και άλλες ουσίες. Οι ουσίες αυτές να σκοτώσει σχεδόν όλους τους τύπους καλουπιών, μαγιάς και ζυμομύκητες.

Κεφάλαια από μύκητες του νύχια

Εκτός από κρέμες, αλοιφές και χάπια, υπάρχουν και άλλες θεραπείες κατά του μύκητα, όπως η θεραπεία νυχιών, σπρέι και λύση. Κάθε ένα από αυτά τα φάρμακα έχει αντιμυκητιακή δράση και την καταπολέμηση της με το μολυσμένο πόδι μύκητα της κάθε ποικιλίας. Οι ουσίες αυτές είναι λιγότερο πιθανό από ό, τι όλα τα γνωστά αντιμυκητιασικά ταμπλέτες και κρέμες, αλλά η αποτελεσματικότητα τους δεν το παραδεχτεί.

καρφί μύκητας παραδοσιακή ιατρική

Παραδοσιακή ιατρική

Λαϊκή θεραπεία μύκητα ήταν πάντα δημοφιλής μεταξύ των ανθρώπων, επειδή θεωρούνται πιο φυσικό και λιγότερο αποτελεσματική, από την φαρμακευτική αγωγή. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μερικές δοκιμασμένες ουσίες, που χρησιμοποιούνται κατά των μυκήτων:

 • ιώδιο;
 • ξίδι.
 • το αιθέριο έλαιο;
 • σόδα *
 • το φικαρία;
 • καφέ *
 • σκόρδο.
 • η πρόπολη.

Για τη θεραπεία μύκητα με το ξύδι μπορεί να με τρεις τρόπους: μπάνια, κομπρέσες, ή αλοιφή. Στον ατμό τα νύχια, είναι απαραίτητο να θερμάνει το νερό έως 50 ° C και να το διαλύσει σε 200 ml ξίδι. Ατμού τα πόδια για 15 λεπτά και, στη συνέχεια, φορέστε βαμβακερές κάλτσες. Εκτός από τη θεραπεία του μύκητα χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα ή ιώδιο. Να προετοιμάσει μια πάστα από μαγειρική σόδα, θα πρέπει να αραιώνεται μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα στο νερό για να σχηματίσουν μια πηλού, στη συνέχεια, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας χυμό αλόης. Την επόμενη, θα πρέπει να εφαρμόσετε το μείγμα πάνω στο νύχι για μισή ώρα πριν τον ύπνο, και στη συνέχεια σκουπίστε τα με ένα πανί και όχι βρεγμένο.

Σήμερα, υπάρχουν πολλές συνταγές με τη χρήση ιωδίου. Η πιο δημοφιλής είναι η χρήση των κεφαλαίων στην αγνότερη μορφή του. Εφαρμόζεται το ιώδιο για να στεγνώσει το νύχι με μια μπατονέτα, κομπρέσα ή ένα σταγονόμετρο. Το ιώδιο χρησιμοποιείται επίσης μαζί με το αλάτι ή φικαρία. Αποτελεσματική θεωρείται και η λύση με το ξύδι. Για την προετοιμασία που πρέπει να πάρει 5% ιώδιο και ξύδι σε αναλογία 1:1. Σημαίνει να σκουπίστε την πληγείσα νυχιών είναι απαραίτητη για 10 λεπτά ημερησίως.