Πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες των ποδιών - θεραπείες νυχιών και του δέρματος

Μυκητιασικές λοιμώξεις είναι πολύ συχνές, λόγω της αντοχής και εύκολος τρόπος για να μεταφέρετε, ώστε να μπορούν να βρεθούν σε κάθε πέμπτο των κατοίκων του πλανήτη. Παρά το γεγονός ότι το πόδι του αθλητή δεν είναι απειλητική για τη ζωή, προκαλεί μεγάλη δυσφορία και να προκαλέσει ελαττώματα αισθητικού, μειώνοντας την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής. Θεραπεία της νόσου παίρνει πολύ χρόνο και προσπάθεια, ενώ δεν είναι κάθε θεραπεία για τα πόδια είναι αποτελεσματική, γι ' αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες των ποδιών στο σπίτι με λαϊκά και τα ναρκωτικά.

το πόδι μύκητα συμπτώματα

Τι είναι οι μύκητες στα πόδια μου

Μια μυκητιασική λοίμωξη που ονομάζεται λοιμώδη παθολογία που επηρεάζει το δέρμα και την επιφάνεια του νυχιού. Ιατρική klassificeret της νόσου σε διάφορους τύπους, το καθένα χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένα συμπτώματα και θεραπείες. Ο πράκτορας είναι σε θέση να προσαρμοστούν σε σχεδόν κάθε περιβάλλον: για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, η λοίμωξη μπορεί να ζήσει με τα ρούχα ή τα παπούτσια, έτσι ώστε να πάρει το μύκητα πολύ εύκολα. Κατά κανόνα, μυκητιάσεις, τραύματα που βρέθηκαν στα πέλματα των ποδιών και τα νύχια των ποδιών.

Πώς να προσδιορίσει μύκητες στα πόδια μου

Για την ασθένεια που χαρακτηρίζεται από την καταστροφή του δέρματος: οι πληγείσες περιοχές του ποδιού καλύπτεται με ένα σκληρό στρώμα της φλούδας. Αυτό συμβαίνει επειδή η μόλυνση, διεισδύει βαθιά κάτω από το δέρμα, διαταράσσει τη δομή της επιδερμίδας. Τα συμπτώματα του αθλητή μπορεί να ποικίλλουν, ανάλογα με το είδος του παθογόνου. Τα κύρια σημεία του μύκητα στα πόδια είναι:

 • η εμφάνιση των νυχιών λευκό, κίτρινο κηλίδες?
 • μικρές φουσκάλες ανάμεσα στα δάχτυλα, τα οποία αργότερα ξέσπασε σε μορφή πληγές;
 • πόδια να μυρίζουν;
 • κάποια μέρη των ποδιών γίνονται κόκκινα, φλοιοί,
 • καρφί αλλάξει σχήμα και να γίνει εύθραυστο, ξεφλουδίσει το χρώμα, καταρρέουν;
 • υπάρχει αυξημένη εφίδρωση των ποδιών;
 • μύκητας πληγείσες περιοχές είναι ο κνησμός.

Μετά την ανίχνευση της τα συμπτώματα σταματήσει, πρέπει να πάτε αμέσως στο γιατρό, και αυτό πρέπει να γίνει στα αρχικά στάδια της ανάπτυξης της παθολογίας, τότε η θεραπεία θα είναι πιο εύκολη και γρήγορη. Ο δερματολόγος θα διενεργεί οπτική επιθεώρηση και να λάβει ένα ξύσιμο για εξέταση κάτω από ένα μικροσκόπιο. Μετά τη διάγνωση, τη διάγνωση επιβεβαιώνεται, με βάση το τι θα πρέπει να διαβαστεί από το συγκρότημα των θεραπευτικών μέτρων που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τους μύκητες.

Πώς να τη θεραπεία τους μύκητες των ποδιών

Για να ξεκινήσετε αντιμυκητιακή θεραπεία είναι απαραίτητη κατά το πρώτο σημάδι της νόσου με τη μορφή φαγούρα, απολέπιση, ερυθρότητα. Ωστόσο, ακόμη και όταν τρέχει ο μύκητας, μπορεί να θεραπευτεί με μια σειρά φαρμάκων τοπική και συστηματική δράση του διάφορες ιατρικές διαδικασίες. Κρατήστε θεραπεία στο σπίτι είναι αναγκαία σε μια περίπλοκη, έτσι για να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα θα πρέπει να δερματολόγο.

αλοιφή κατά του μύκητα

Ναρκωτικά

Για να χρησιμοποιήσετε το τοπικό μέσο και σε οποιοδήποτε στάδιο της νόσου, αλλά να θεραπεύει το μύκητα που ζει στο σώμα για χρόνια, μόνο κρέμες, αλοιφές ή διαλύματα δεν θα πετύχει. Για να εντελώς να απαλλαγούμε από την χρόνια λοίμωξη, ένας συνδυασμός τοπική φαρμακευτική αγωγή με δισκία, παρέχοντας μια συστημική επίδραση. Για την επεξεργασία δερμάτων αλοιφή σταματήσει αγωγή εναντίον του μύκητα, μεσοδακτύλιες χώρους – λύσεις, μύκητα των νυχιών θεραπευτεί βερνίκια.

Έλλειψη τοπικών πόρων είναι η φτωχή ικανότητα να διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα του ιστού, έτσι ώστε οι ασθενείς με onychomycosis λογαριασμοί για το μέγιστο ποσοστό και το αρχείο κάτω από τις πληγείσες νύχια. Η θεραπεία του μύκητα των ποδιών πρέπει να είναι το γεγονός ότι τα εξωτερικά φάρμακα χάνουν την αποτελεσματικότητά τους, έτσι ώστε οι γιατροί συνιστούμε να αλλάζετε τακτικά φάρμακα. Επιπλέον, τα ενεργά συστατικά του αλοιφές, κρέμες, διαλύματα επηρεάζουν μόνο συγκεκριμένους τύπους μόλυνσης, γι ' αυτό είναι σημαντικό να επιλέξετε σωστά την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Στη σύνθετη θεραπεία τρέξιμο πόδι μύκητα τοπικά φάρμακα απαραίτητα σε συνδυασμό με την πρόσληψη συστηματικά φάρμακα. Τον εαυτό σας για την καταπολέμηση του αθλητή, χρησιμοποιώντας ισχυρά εργαλεία απαγορεύεται αυστηρά. Όλα τα ταμεία για συστηματικές επιδράσεις έχουν σοβαρές αντενδείξεις και μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο σώμα, έτσι ώστε να αρχίσετε να παίρνετε τα δισκία μόνο με ιατρική συνταγή.

Αλοιφή

Η ένδειξη για τη χρήση του οποιαδήποτε αλοιφή για μυκητιασική λοίμωξη των ποδιών είναι το πόδι του αθλητή λοίμωξη που οφείλεται σε βακτήρια διάδοση του τύπου Candida. Να μολυνθεί από τον μύκητα, το να απαλλαγούμε από τη μόλυνση είναι ένα δύσκολο έργο. Οποιαδήποτε αλοιφή χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα, και ως μόνο μέσο θεραπείας είναι κατάλληλο μόνο κατά το αρχικό στάδιο της νόσου.

Κρέμα

Θεραπεία του μύκητα στα πόδια στο σπίτι, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα κατά των μυκητιάσεων, over-the-counter στα φαρμακεία χωρίς ιατρική συνταγή. Ωστόσο, για να επιλέξετε τη μέθοδο για τον εαυτό σας, γιατί μπορεί να μην είναι αποτελεσματική και ο μύκητας θα συνεχίσει να εξελίσσεται. Να γρήγορα να εξαλείψει την ασθένεια, είναι καλύτερα να εμπιστευτείς έναν ειδικό, που θα καθορίσει το είδος του παθογόνου και θα καθορίσει το στάδιο της νόσου. Με βάση αυτά τα δεδομένα, ο δερματολόγος θα επιλέξει την καλύτερη τοπική θεραπεία για τη θεραπεία του δέρματος.

Αντιμυκητιασικά χάπια

Μεταξύ άλλων, αντι-μύκητες συστηματική φάρμακα είναι η πιο ριζική και αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας. Εδώ είναι μερικά αντιμυκητιασικά φάρμακα σε μορφή δισκίου. Αυτά τα φάρμακα έχουν σοβαρές παρενέργειες και αντενδείξεις, έτσι ώστε να αποδίδεται στον ιατρό που επιλέγεται η κατάλληλη δοσολογία και η διάρκεια της θεραπείας.

Θεραπευτικά βερνίκια

Ένα από τα πιο άνετη και απαλή τρόπους για τη θεραπεία μυκητιασικών λοιμώξεων είναι η χρήση της θεραπευτικής βερνίκια. Με τέτοια μέσα, είναι σκόπιμο να χειριστεί το πιάτο, αν το πόδι του αθλητή τους χτύπησε ελαφρά, που, στο πρώτο στάδιο της νόσου.

λαϊκές θεραπείες

Λαϊκές θεραπείες

Η εμφάνιση του μύκητα που συνδέονται με την ανεπάρκεια της ασυλίας, ως εκ τούτου, μαζί με τη χρήση των εργαλείων που μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγούμε από τη μόλυνση, είναι απαραίτητο να ενισχυθεί η προστατευτικές ιδιότητες του σώματος μέσω βιταμίνη θεραπεία. Για να εφαρμόσετε οποιαδήποτε αντι-μυκητιασική λαϊκές θεραπείες για τη θεραπεία τα πόδια μόνο μετά από προ-θεραπεία. Περιλαμβάνει:

 • πλένετε τα πόδια σας με σαπούνι (κατά προτίμηση οικονομικών);
 • η υιοθέτηση θερμά λουτρά για να μαλακώσει τα πέλματα και τα νύχια (σε ζεστό νερό, προσθέστε λίγο σαπούνι και σόδα).
 • καθαρίζοντας τα τακούνια, πόδια, νύχια από την κεράτινη στοιβάδα με γυαλόχαρτο, ελαφρόπετρα (εργαλεία είναι επιθυμητό να έχουν μια μίας χρήσης ή τουλάχιστον άτομο προκειμένου να αποτραπεί η μόλυνση των άλλων μελών της οικογένειας).

Το foot μύκητας μεταχείριση ξύδι

Για να απαλλαγούμε από τη νόσο πρέπει καθημερινά να κάνουμε το ξύδι, το λουτρό ποδιών. Η χρήση τους βοηθά να εμποδίσει τη δραστηριότητα των παθογόνων σπόρια και εντελώς να καταστρέψει τα παθογόνα. Στο πλαίσιο αυτό, οι δερματολόγοι προτείνουν να κάνετε το μπάνιο με το ξύδι δεν είναι μόνο θεραπευτικά αλλά και προληπτικά μέτρα για να αποφευχθεί η εξάπλωση της σπόρια των μυκήτων. Επιπλέον, το ξύδι θα πρέπει να είναι σε εβδομαδιαία βάση για να χειριστεί το εσωτερικό μέρος του Παπουτσιού και, στη συνέχεια, να το κρατήσει σε κενή τσάντα μέρα. Δημοφιλείς μέθοδοι μαγειρέματος δίσκοι με ξύδι:

 1. Συνταγή Νο 1. Συνδέστε το ζεστό νερό με ξύδι και 3:1, προσθέστε λίγο υπερμαγγανικό κάλιο (το υγρό θα πρέπει να αποκτήσει μια ελαφριά ροζ απόχρωση). Τοποθετήστε τα πόδια από το μπολ για 15 λεπτά, στη συνέχεια, σκουπίστε και να λιπαίνετε την πληγείσα μύκητας περιοχή φικαρία πετρελαίου ή tea tree. Επαναλάβετε τη διαδικασία καθημερινά την ώρα του ύπνου, στη συνέχεια, φορέστε κάλτσες.
 2. Συνταγή №2. Αναμείξτε ίσες ποσότητες ιωδίου και ξύδι (περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού), προσθέστε στο μπολ 0,5 l ζεστού νερού και ατμού στα πόδια της, να τους κρατήσει μέσα στη δεξαμενή για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ξεπλύνετε τα πόδια κάτω από τρεχούμενο νερό και σκουπίστε. Σύμφωνα με σχόλια, λαϊκή θεραπεία βοηθά να απαλλαγούμε από μυκητιακή ασθένεια μέσα σε 2-3 εβδομάδες από την καθημερινή χρήση.

Ο χυμός του σκόρδου

Αυτή είναι η πιο αποτελεσματική και απλή θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών, το οποίο είναι εύκολο στη χρήση. Η διαδικασία με το χυμό του σκόρδου θα πρέπει να διεξάγονται 2-3 φορές την ημέρα μέχρι την εξαφάνιση των συμπτωμάτων της νόσου. Για να το κάνετε αυτό:

 • μερικές σκελίδες φυτά απαλλαγμένα από φλούδα, ξεπλύνετε;
 • squeeze out το σκόρδο χυμό.
 • σε ένα δοχείο ζεστού νερού τύπων βρεγμένα πόδια της;
 • μετά μαλακώνει το δέρμα και τα νύχια, ΤΡΊΨΤΕ το φρέσκο χυμό του στην πάσχουσα περιοχή.
μύκητες των ποδιών πρόληψη

Πρόληψη

Να απαλλαγούμε από μυκητιακή ασθένεια είναι δυνατή, αλλά απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια. Για την πρόληψη της λοίμωξης από μυκητιασική λοίμωξη, θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποιους βασικούς κανόνες προσωπικής υγιεινής:

 • περιοδικά το πλύσιμο των ποδιών με την χρήση αντισηπτικών;
 • συστηματικά να πάρει ένα πεντικιούρ στην οποία να απαλλαγούμε από κερατινοποιημένων δέρμα, ιδανικό για την αναπαραγωγή των μυκήτων *
 • χρήση αποσμητικά που μειώνουν την εφίδρωση των ποδιών;
 • καθημερινή αλλαγή καλτσών, καλσόν σας φρέσκο;
 • σταμάτα να φοράς τα παπούτσια κάποιου άλλου, η χρήση του ντους;
 • φοράτε χαλαρά, άνετα παπούτσια;
 • για να χρησιμοποιήσετε ειδικά προστατευτικά προϊόντα για τα πόδια σε πισίνες, σάουνες, και άλλους δημόσιους χώρους με υψηλό κίνδυνο προσβολής από μια μυκητιασική λοίμωξη.