Πώς να θεραπεύσει μύκητα στα πόδια σου;

Μύκητες πολύ γρήγορα να προσαρμοστεί στη ζωή. Αυτό είναι το χαμηλότερο φυτά, τα οποία εύκολα μπορούν να πολλαπλασιαστούν και να ζήσουν στους ιστούς των ανθρώπων, δηλαδή, τα νύχια, τα μαλλιά και το δέρμα, επειδή περιέχουν κερατίνη. Μύκητες χαρακτηρίζονται από τη ζωτικότητά τους, μπορούν να ζουν σε ένα δυσμενές περιβάλλον για πέντε χρόνια, ακόμα και σε ρούχα και παπούτσια. Μυκητιασικές λοιμώξεις μπορεί να δει τα πόδια και το καρφί πλάκες, αυτές οι ασθένειες των ποδιών γίνονται πιο κοινό, κάθε έτος.

τους μύκητες των ποδιών

Φυσικά, οι άνθρωποι εύκολα μπορεί να βρει πολλά φάρμακα για την καταπολέμηση της μυκητιασική λοίμωξη στο δάχτυλο του ποδιού του, αλλά καμία έρευνα από το δερματολόγο είναι δύσκολο να βρείτε το σωστό φάρμακο. Ανάγκη πλήρους επιθεώρησης, κοιτάζοντας τη στάση κατάσταση του ασθενούς, ο γιατρός συνταγογραφεί θεραπεία και διάγνωση. Σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε το θέμα της πόδι μύκητα.

Γενικά χαρακτηριστικά

Συμβαλλόμενο ή απλώς να πάρετε το μύκητα πολύ εύκολο, τα αντικείμενα και τον ιματισμό των ασθενών που διατηρεί πολλά από τα βακτήρια, και σε επαφή με αυτό ο καθένας μπορεί να μολυνθεί. Πιο συχνά, η λοίμωξη εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της κολύμβησης, λουτρά, σάουνες, το γυμνάσιο και άλλες παρόμοιες θέσεις όπου η υψηλή υγρασία και θερμοκρασία.

Τώρα γνωστοί δύο τύποι της λοίμωξης:

  • Ονυχομυκητίαση (εμφανίζεται στα νύχια των ποδιών).
  • Μύκητες ποδιών.

Όταν ένα άτομο μολυνθεί με μύκητες των ποδιών, έχει σπυράκια και εξανθήματα στα πόδια. Ο μύκητας προχωρεί στην κορυφή και τα ευαίσθητα στρώματα του δέρματος, πολύ συχνά μπορεί να δει κανείς ανάμεσα στα δάχτυλα. Η ασθένεια εξελίσσεται σε ένα απίστευτο ρυθμό, αλλά όλα εξαρτώνται από το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα, κάποιος μπορεί να μολυνθεί εύκολα και κάποιος μπορεί να προσβληθεί. Οι πιθανότητες της νόσου αυξάνεται με τα χρόνια, επίσης, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αυτούς που είναι ήδη άρρωστος.

Τα συμπτώματα από τους μύκητες των ποδιών

Μετά τη μόλυνση αρχίζει η φλεγμονή του δέρματος και ισχυρή αίσθηση καψίματος στα πόδια. Αρχίζει η παραμόρφωση του δέρματος, όπως η ψωρίαση. Το δέρμα είναι ραγισμένο, πόνο και φολιδωτό και αλοιφές δεν βοηθούν. Αλλά η ένταση των συμπτωμάτων εξαρτάται από το στάδιο και το είδος του μύκητα. Αν αυτή η μεμβράνη, θα εμφανιστεί μεταξύ του πέμπτου και του τέταρτου δάχτυλα. Το δέρμα που έχει καταστραφεί και καλύπτονται με λέπια, ξηρό και σκασμένο. Λόγω της μείωσης της αντίστασης του δέρματος ξεκινά μολυσματική ασθένεια, επειδή τα βακτήρια γρήγορα θα παρεισφρήσουν μέσα από ένα αδύναμο σημείο.

Ο μύκητας, που πήρε το όνομα "πόδι του αθλητή" προκαλεί έντονο πόνο στο πόδι και το δέρμα στο τακούνι και στα πόδια γίνεται πολύ παχύ και πυκνό. Αλλά οι ρωγμές στο δέρμα και το πάχος του δέρματος είναι μόνο το αρχικό στάδιο, αν η ασθένεια γίνεται σοβαρή, εξαπλώνεται η μόλυνση στα νύχια. Τα νύχια αρχίζουν να καταρρέουν, να πάρει το λίπος, και στη συνέχεια να πέσουν έξω, αλλά η απώλεια του από τα νύχια παρουσιάζεται μόνο στις πιο σοβαρές περιπτώσεις.

Φυσαλιδώδους μύκητα χαρακτηρίζεται από φλεγμονή με τη μορφή κυψέλες, που είναι γεμάτη με πύον και να προκαλέσει μεγάλη δυσφορία. Φουσκάλες εμφανίζονται στο κάτω μέρος του ποδιού, και η νόσος συνοδεύεται από σοβαρές βακτηριακές λοιμώξεις.

Διάγνωση των μυκητιάσεων

διάγνωση των μυκητιάσεων

Για να κάνει μια διάγνωση και να σου πει ακριβώς σε ποιο στάδιο της νόσου, και τι σημαίνει αυτό, χρειαζόμαστε πρόσωπο με πρόσωπο την εξέταση των εμπειρογνωμόνων. Ο δερματολόγος βλέπει το πόδι του ασθενούς, ρωτήστε διευκρινιστικές ερωτήσεις και να ζητήσει από το πιο σημαντικό ερώτημα – ήταν μολυσμένο πριν; Σε κάθε περίπτωση, ο γιατρός θα εξετάσει τα νύχια ή λοίμωξη του δέρματος. Για την ανίχνευση του μύκητα, ένα άτομο κόψει ένα κομμάτι των νυχιών ή ένα κομμάτι από δέρμα. Δοκιμή διαφόρων μεθόδων για την ανίχνευση του μύκητα στο σώμα χρήση υδροξειδίου του καλίου. Το στάδιο της νόσου καθορίζεται από την καλλιέργεια, αλλά αν τα συμπτώματα είναι πολύ παράξενη και άγνωστη στο γιατρό, που μπορεί να διεξάγει μια βιοψία του δέρματος, και στη συνέχεια να εξετάσουμε την εικόνα μέσα από ένα μικροσκόπιο.

Ποιοι είναι οι λόγοι για την ανάπτυξη της νόσου;

Οι περισσότεροι άνθρωποι έρχονται σε επαφή με το μύκητα χωρίς να το γνωρίζουν. Το γεγονός ότι διανέμεται σε υγρές περιοχές με υψηλή θερμοκρασία, η οποία συχνά εμφανίζονται άνθρωποι. Για παράδειγμα, αν πάτε στην πισίνα, μπορεί κατά λάθος να το βήμα για το μύκητα στο ντους, και η ασθένεια ξεκινά να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς. Ακόμα και αν έχετε ένα γνωστό άτομο που είναι άρρωστος με την ασθένεια αυτή, μπορεί να μολύνει αν αγγίξετε το ένδυμα του, ή, ακόμη χειρότερα, να τα παπούτσια. Σας μπορεί να μολυνθεί ακόμη και κατά τη διάρκεια πεντικιούρ και μανικιούρ, εάν το καρφί ψαλίδι έχετε μια μυκητιασική μολυνθεί και κλίμακες. Επίσης, η μόλυνση μπορεί να περάσει μέσα από την πετσέτα, ως εκ τούτου, δεν χρησιμοποιούν ποτέ ξένος.

Προδιάθεση για ασθένεια σε άτομα με παραμορφωμένα πόδια, το υπερβολικό βάρος και η κακή κυκλοφορία του αίματος στα πόδια. Φυσικά, αν ένα άτομο καθημερινά στρες και ένα αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα, οι πιθανότητες να αυξηθεί, ακόμη και ένα λάθος διατροφή και την συνεχή χρήση των αντιβιοτικών μπορεί να βοηθήσει τους μύκητες να αναπαράγει, και το σώμα σας δεν θα είναι σε θέση να τους αντισταθεί. Έτσι, θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας και να τρώτε σωστά για την πρόληψη της λοίμωξης δεν είναι σε θέση να εισέλθουν στο σώμα.

Το πόδι μύκητα θεραπεία

Είναι αδύνατο για τη θεραπεία της νόσου, χωρίς διάγνωση, έτσι για αρχή, τι είναι το στάδιο της νόσου και τη σοβαρότητα. Πιο συχνά οι άνθρωποι δεν έστειλε στο νοσοκομείο και έχει συνταγογραφηθεί θεραπεία στο σπίτι με ισχυρά φάρμακα. Αλλά τα ναρκωτικά είναι δύο ειδών, ένα επιβραδύνει την ανάπτυξη του μύκητα, ενώ άλλοι καταστρέψει εντελώς. Αν βρείτε οποιαδήποτε συμπτώματα της λοίμωξη από μύκητες στα πόδια, μπορείτε να πάτε κατευθείαν στο δερματολόγο, και να πάει στο φαρμακείο και να αγοράσουν αντι-μυκητιασική φαρμακευτική αγωγή.

Όλα αυτά πρέπει αλοιφή για εξωτερική χρήση, την εφαρμογή τους στο δέρμα σας και ακολουθήστε τις οδηγίες. Εάν κάνετε θεραπεία στο σπίτι – να παρακολουθείτε τυχόν αλλαγές στην κατάστασή σας, κρατήστε ένα ημερολόγιο και να καταγράφει την αλλαγή του μύκητα. Έτσι, θα ξέρετε ακριβώς τι συμβαίνει με το σώμα σας, αν ξαφνικά παρατήρησα ότι υπήρχε μια δραματική υποβάθμιση και επιδείνωση της νόσου – συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Αν και είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε έναν ειδικό το συντομότερο μπορείτε να παρατηρήσετε οποιαδήποτε συμπτώματα. Ειδικός θα επιλέξει ένα πολύ σοβαρό και ισχυρό φάρμακα που γρήγορα θα θεραπεύσει από την ασθένεια αυτή.

Ξεχάστε τα χάπια, αν δεν έχετε πάει στο γιατρό και να κάνει ένα σχέδιο θεραπείας. Τα χάπια έχουν μια βαθιά επίδραση στο σώμα, και κατά τη διάρκεια της θεραπείας εξετάζονται τακτικά και δοκιμαστεί για να μάθετε αν υπάρχουν ή όχι επιπλοκές και παρενέργειες στο σώμα ή όχι. Κατά τη διάρκεια της χρήσης σκληρών ναρκωτικών, το σώμα είναι εξασθενημένο, και όλες τις δυνάμεις να πάει σε πόλεμο εναντίον του μύκητα, έτσι ώστε η ασθένεια μπορεί να αντισταθεί και να προκαλέσει επιδείνωση, οπότε θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό και να μην αυτοθεραπείας. Εάν αντιμετωπίζετε την επιδείνωση και να συνεχίσει τη θεραπεία, η ασθένεια θα εξαφανιστεί, αλλά δεν κινδυνεύουν και δεν ασχολούνται με τη θεραπεία στο σπίτι.

Στο φαρμακείο μπορείτε να βρείτε πολλά λοσιόν, κρέμες και τζελ για τη θεραπεία του μύκητα, αλλά είναι κατάλληλο μόνο για την καταπολέμηση της πιο κοινή μορφή της μυκητιασική λοίμωξη των ποδιών. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, απλή προετοιμασία, θα πρέπει να εξετάσουμε κάτω από τα πόδια του ήταν στεγνό και καθαρό. Αν η ασθένεια αρχίζει να προχωρήσει, θα πρέπει να εξεταστεί από γιατρό και να συνταγογραφήσει χάπια, αλλά σε κάθε περίπτωση, μην πίνετε το φάρμακο χωρίς ιατρική συνταγή.

Συχνά μπορείτε να συναντήσετε τη μόλυνση των νυχιών, που ονομάζεται onychomycosis, παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια της μυκητιακή ασθένεια. Για τη θεραπεία αυτή η μόλυνση είναι πολύ δύσκολη, επειδή το δέρμα στα πόδια είναι πολύ πυκνό και παχύ. Ένα κλασικό αλοιφή για την καταπολέμηση του μύκητα δεν θα βοηθήσει, δεν θα είναι σε θέση να διαρρεύσει μέσα στο δέρμα και να επηρεάσουν το μύκητα. Δερματολόγος θα συνταγογραφήσει τη θεραπεία, είναι αρκετά έντονο και σοβαρό.

Αν η φυσαλιδώδης μορφή της νόσου – ο γιατρός αφαιρεί τους κάλους, κόβει την άκρη της κυψέλης και το πύον ρέει προς τα έξω και, στη συνέχεια, την περιοχή του δέρματος στεγνώνει και να ανακάμψει. Στο μέρος που θα λειτουργούν, να θέσει ένα ειδικό περιτύλιγμα που ήταν το φάρμακο λύση. Μερικές φορές εφαρμόζεται αντιμυκητιασική αλοιφή ή κρέμα. Αλλά υπάρχουν φορές όταν το σώμα σας είναι μολυσμένο, και σε αυτή την περίπτωση, μόνο μία λειτουργία, δεν θα βοηθήσει, θα πρέπει να συνεχίσει τη θεραπεία με αντιβιοτικά.

μύκητας μεταχείριση

Στις πιο σοβαρές περιπτώσεις, να διορίσει ειδικό κορτικοστεροειδή. Να μειώσει σταδιακά τη δόση, καθώς η ανάκαμψη του σώματος, αλλά η θεραπεία διαρκεί όσο η ασθένεια δεν είναι πλήρως υποχωρήσει. Αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις η ασθένεια μπορεί να επαναληφθεί, ακόμη και αν είχε ανατεθεί η πιο αποτελεσματική θεραπεία. Το γεγονός ότι ο γιατρός συνταγογραφεί προληπτική θεραπεία μετά την ανατροπή του μύκητα, και δεν είναι πάντα οι άνθρωποι που κάνουν την πρόληψη. Επεξεργασία πρέπει να συνεχιστεί μέχρι, έως ότου η λοίμωξη να εξαφανίζεται εντελώς, και αν τα συμπτώματα έχουν φύγει και δεν υπάρχει πόνος – θα πρέπει να συνεχίσουν να λαμβάνουν τη θεραπεία, διαφορετικά η εκ νέου μόλυνση δεν μπορεί να αποφευχθεί.

Μην ξεχνάτε ότι όταν τα πρώτα συμπτώματα πρέπει να ξεκινήσετε τη θεραπεία. Ο μύκητας μπορεί να διεισδύσει βαθιά στον ιστό και να αποκτήσει μια σοβαρή μορφή, και να ασχοληθεί με κυψέλες και σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη είναι πολύ πιο δύσκολο από ό, τι συνήθως. Ως εκ τούτου, όταν τα πρώτα συμπτώματα, συμβουλευτείτε ένα γιατρό, ή τουλάχιστον να αγοράσω μια αλοιφή από το φαρμακείο, δεν είναι σε θέση να απαλλαγούμε από τις αρχικές μορφές της νόσου. Για να θεραπεύσει την οξεία λοίμωξη είναι πιο εύκολο από ό, χρόνια και χρόνια, το οποίο είναι ήδη ριζωμένη στο σώμα. Αν είστε υποστηρικτής της λαϊκής ιατρικής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κομπρέσες με τσάι δέντρο πετρελαίου ή σκόρδο, έχουν αντιβακτηριακή και αντιμυκητιακή δράση. Μην καθυστερήσει η θεραπεία για αργότερα, υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης του νύχια και σοβαρό στάδιο της νόσου, και για την καταπολέμηση της χωρίς ειδικός αρμόδια είναι σχεδόν αδύνατη.

Θεραπεία των μυκήτων στα νύχια των ποδιών

Onychomycosis εκδηλώνεται σε μια πολύ απότομη, τα νύχια σας θα αλλάξει αμέσως το χρώμα σε κίτρινο, καφέ, ή ακόμα και πράσινο. Η δομή των νυχιών γίνεται παχύ και αρκετά παχύ, και αν το καρφί έχει γίνει παχύ, η θεραπεία δεν είναι αρκετά αποτελεσματικό. Περαιτέρω, η παραμόρφωση των νυχιών, μέχρι να πέσουν και πλήρη απώλεια.

Τι μπορεί να αναπτύξουν ονυχομυκητίαση;

Ο λόγος είναι η ίδια με αυτή του απλού μύκητα – πισίνες και σάουνες. Δεν απορώ που οι γιατροί συνιστούν να φοράτε Παντόφλες στις πισίνες, σώζουν τα πόδια από τους μύκητες και άλλες δυσάρεστες λοιμώξεις. Αν τυχαία το βήμα σε ένα μέρος όπου υπάρχει μια μυκητιασική νιφάδες – μόλυνση θα συμβεί ακαριαία, όπως μπορείτε να παραλάβετε και βαριά νόσο.

Υπάρχουν και άλλες κοινές αιτίες που αναπτύσσουν την ασθένεια:

  • Αυτοθεραπεία με αντιβιοτικά.
  • Σοβαρές ασθένειες – η παχυσαρκία, HIV, ο διαβήτης, η μειωμένη ανοσία.
  • Ρωγμές ή σοβαρό τραυματισμό στο δέρμα και τα νύχια.

Θεραπεία των μυκήτων στα νύχια

Το πιο σημαντικό – μια συστηματική προσέγγιση, και μάλλον πολύπλοκες. Χρειάζεστε για τη θεραπεία του μύκητα καθώς και οποιαδήποτε άλλη ασθένεια. Αλοιφή εξωτερικής χρήσης, αλλά μέσα να χρησιμοποιούν κάψουλες και ταμπλέτες, συμπεριλαμβανομένων των αντιβιοτικών. Σε ειδικές κλινικές χρησιμοποιούν τις τελευταίες συσκευές, όπως ένα τρυπάνι με διαφορετικά εξαρτήματα, παλεύουν με χοντρά καρφιά. Σε προχωρημένες περιπτώσεις, η παρέμβαση του χειρουργού, οπότε αν δεν θέλετε να είναι ο χειρουργός του γραφείο, είναι καλύτερα να ξεκινήσετε τη θεραπεία αμέσως μετά την έναρξη των συμπτωμάτων. Εύκολο στάδιο μυκητιασική νόσος που θεραπεύεται σε 3 εβδομάδες, μερικές φορές παίρνει μερικές μήνες, αλλά τα πάντα είναι αυστηρά ατομικά. Παρακάτω θα περιγράψει τις μεθόδους της θεραπείας των ασθενειών των λαϊκών τρόπους, αν δεν θέλεις να πας στους γιατρούς.

η θεραπεία με λαϊκές θεραπείες

Η θεραπεία με λαϊκές θεραπείες

Πριν από πολύ καιρό ένας μύκητας ήταν να αντιμετωπίζονται χωρίς χειρουργική επέμβαση και ισχυρές χημικές ουσίες, και ακόμη και να επιτύχει θετικά αποτελέσματα. Τώρα, όμως, υπάρχουν και άλλες θεραπείες πολύ πιο αποτελεσματική. Στο σπίτι μπορείτε να ετοιμάσετε μια αλοιφή για την καταπολέμηση του μύκητα, που χαρακτηρίζεται από την αποτελεσματικότητα και την ικανότητα να απολυμάνετε την πληγείσα περιοχή του δέρματος.

Θα χρειαστείτε:

  • 5 γραμμάρια φθαλικό διμεθυλο;
  • 20 ml ξύδι 70% (μπορείτε να αντικαταστήσετε το φυτικό έλαιο);
  • Ένα αυγό.

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μέχρι να ενοποιηθούν και, στη συνέχεια, ρίχνουμε την κρέμα σε ένα μικρό ποτήρι ή φιάλη και φυλάσσεται στο ψυγείο. ΤΡΊΨΤΕ την αλοιφή σε καρφιά, και στη συνέχεια zamatyvala πόδι pack και να φορούν κάλτσες, είναι σκόπιμο να βάλει τα δύο πόδια του πακέτου. Χρησιμοποιήστε την αλοιφή το βράδυ να δράσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Πλήρης αποκατάσταση θα γίνει σε ένα μήνα, αλλά μπορείτε να επιταχύνει τη διαδικασία και να κηλιδώσει την αλοιφή ακόμα και το πρωί, για παράδειγμα τα σαββατοκύριακα, όταν δεν είναι απαραίτητο να πάει οπουδήποτε.

Για να αποφύγετε reinfestation, είναι απαραίτητο να περάσουν την απολύμανση. Θα πρέπει να ξεκινήσετε με ένα μπάνιο, στη συνέχεια, τον καθαρισμό του δαπέδου στο διαμέρισμα και όλα τα προσωπικά πράγματα, ειδικά λίμες για τα νύχια και το ψαλίδι για μανικιούρ. Απολύμανση μπορεί να ξίδι και φορμόλη, να σε ίσες αναλογίες ξύδι 40% φορμόλη 25%, βρέξτε μια μπατονέτα και σκουπίστε τα παπούτσια, είναι σκόπιμο να αγοράσει ένα νέο πάτους για τα παπούτσια. Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να το βρεγμένο βαμβάκι για να καθαρίσετε τα παπούτσια και την ισοπαλία πακέτο και, στη συνέχεια, αφήστε το για μια μέρα.

Αλλά ό, τι και αποτελεσματικές θεραπείες, είναι καλύτερα για την πρόληψη της νόσου από το να πολεμήσει. Τηρείτε καλή προσωπική υγιεινή και πάντα να φοράτε Παντόφλες στη σάουνα και την πισίνα, πλύσιμο μπανιέρα για την ώρα, και ποτέ δεν θα πάρετε μύκητα.