Ο μύκητας φωτογραφία, την κρέμα για τη θεραπεία

Τους μύκητες των ποδιών είναι ένα κοινό πρόβλημα που επηρεάζει τα πόδια, τα νύχια, το δέρμα ανάμεσα στα δάχτυλα. Αυτή η ασθένεια έχει μια μολυσματική φύση και χαρακτηρίζεται από ανθεκτικότητα, την ευκολία διάδοσης. Φέρνει δυσφορία, όταν το περπάτημα, αλλά τα καλά νέα είναι ότι ο μύκητας έχει θεραπευτεί εντελώς. Ωστόσο, αυτό θα απαιτήσει κάποια προσπάθεια από μέρους του ανθρώπου.

καρφί μύκητας προκαλεί

Προκαλεί συμπτώματα

Η εμφάνιση της onychomycosis προκαλέσει διάφορες είδη των λοιμώξεων, που διαφέρουν ελάχιστα μεταξύ τους.

Αλλά για αποτελεσματική θεραπεία, θα πρέπει να αναγνωρίσετε σωστά μορφή της νόσου:

 1. Πλακώδη gipertroficescoy. Ο μύκητας εμφανίζεται στα πέλματα και στις μεσοδακτύλιες περιοχές. Η μορφή αυτή χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση των βλαβών αποφλοίωσης μοιάζει συσκευασιεσ τυπου blister ή μικρών φυσαλίδων, οι οποίες σταδιακά μετατρέπονται σε κλίμακες.
 2. Disgidroticheskaya. Χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση των φυσαλίδων, το δέρμα σε αυτά τα μέρη είναι παχύ, χάνουν σταδιακά συνδυάζονται σε ένα ενιαίο τραύμα, πύον αρχίζει περιεχόμενο. Κάτω από το δέρμα αναπτύσσει τη διάβρωση, με αποτέλεσμα μια Γενική μόλυνση του οργανισμού, η οποία εκδηλώνεται με αίσθημα κακουχίας και πυρετός.
 3. Παρατριμματικές. Συχνά επηρεάζει το χώρο ανάμεσα στα δάχτυλα, ρωγμές και ξεφλούδισμα λευκό, το Κεράτινο στρώμα του δέρματος γίνεται φλεγμονή, και μετά το άνοιγμα της φλεγμονής γρήγορα καλύπτει τις γειτονικές υγιείς περιοχές.
 4. Μυκητίαση των νυχιών. Η ανάπτυξη είναι που προκαλείται από το να φοράς άβολα παπούτσια. Ήττα ξεκινά από την άκρη των νυχιών, που αλλάζει χρώμα. Καρφί ίνες, και μεταξύ των πλακών εξελίσσεται, subungual υπερκεράτωση, η οποία κάνει το καρφί εύθραυστα.

Καθυστερημένη θεραπεία της onychomycosis μπορεί να οδηγήσει σε οξεία μορφή της νόσου, που συνοδεύεται από πυρετό. Μοιάζει με ένα μύκητα στα πόδια μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία.

Αιτίες της πληγείσες περιοχές, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι η έλλειψη υγιεινής. Η ανάπτυξη της νόσου που προκαλείται από τους ακόλουθους παράγοντες:

 • Η παρατεταμένη έκθεση σε υγρό περιβάλλον, τον ιδρώτα, βρεγμένα παπούτσια;
 • Χρησιμοποιώντας τα παπούτσια του το πρόσωπο που έχει την ανάλογη αποτυχία;
 • Περπατάτε ξυπόλητοι σε δημόσιους χώρους, στην πισίνα, το μπάνιο;
 • Η χρήση άλλων είδη υγιεινής;
 • Παπούτσια που κατασκευάζονται από την αφύσικη υλικά, η οποία προκαλεί εφίδρωση;
 • Τραυματισμοί στο δέρμα των ποδιών, ανοιχτές πληγές, βλάβες;
 • Αγγειακή νόσο, η κακή κυκλοφορία του αίματος στα πόδια σας;
 • Σακχαρώδη διαβήτη;
 • Παθήσεις του γαστρεντερικού σωλήνα;
 • Παραβιάσεις από τη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα;
 • Πλατυποδία, το υπερβολικό βάρος, μεγάλη στέκεται στα πόδια;
 • Ηλικία, μειωμένη ανοσία, ένα μέλος της ανοσολογικής ανεπάρκειας.
τα συμπτώματα των μυκήτων

Συμπτώματα και σημάδια

Να αγνοήσει την ανάπτυξη της ασθένειας είναι πολύ δύσκολη, δηλώνει από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης. Τα συμπτώματα της πόδι μύκητα η φωτογραφία δείχνει ξεκάθαρα αυτό:

 • Ερυθρότητα στην πάσχουσα περιοχή;
 • Διαστρωμάτωση των νυχιών αρχίζει από την κορυφή ή τη βάση;
 • Αλλαγή χρώματος;
 • Διόγκωση και συμπίεση.

Αισθάνεται δυσφορία, πόνο, το πρεσάρισμα, τη φαγούρα. Μια δυσάρεστη οσμή των ποδιών.

Διαφορετικά σημάδια εμφανίζονται σε διάφορα είδη μυκήτων. Κατά την επιλογή προϊόντων από τον μύκητα πρέπει να λαμβάνει υπόψη την εμφάνισή του ως μέσου για την αποτελεσματική στη θεραπεία ορισμένων μορφών της νόσου.

Dermatophyte χαρακτηρίζεται από κιτρίνισμα και την εξάντληση του νυχιού, σταδιακά υστερεί σε σχέση με το Lodge. Είδος ζύμης (Candida) εκφράζεται με το χρώμα των νυχιών σε κίτρινο ή καφέ, μαξιλάρι γύρω από το καρφί πρήζεται και κοκκινίζει. Μαγιά μύκητας εισβάλλει τα νύχια, που αποτελούν τους πολυ-χρωματιστές κουκκίδες και σημεία.

Παθογόνα των νυχιών μπορεί να κινηθεί εύκολα στο πόδι όπως φαίνεται ένα συγκεκριμένο μύκητα, τα συμπτώματα και τη θεραπεία της φωτογραφίας μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα. Είναι σημαντικό να παρατηρήσετε το πρόβλημα και έγκαιρη επίλυση του προβλήματος του πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες στα πόδια μου. Για αυτό, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο.

Μύκητες ποδιών: πώς να τη θεραπεία

Θεραπεία των μυκήτων στα πόδια, σύμφωνα με διάφορα συστήματα μπορούν να εφαρμοστούν σε μια ολοκληρωμένη και συστηματική προσέγγιση θεραπεία φάρμακα εξωτερικής χρήσης. Το σύστημα του σχήματος περιλαμβάνει την φαρμακευτική αγωγή, την οποία μπορεί να προκαλέσει πολλές παρενέργειες. Ολοκληρωμένη θεραπεία είναι η Ένωση των εξωτερικών παραγόντων κατά του μύκητα και tablets.

Θεραπεία με εξωτερικά μέσα, όχι λιγότερο αποτελεσματική, δίνει πολύ λιγότερες παρενέργειες. Για να εξαλειφθούν τα συμπτώματα της νόσου είναι διαφορετικές συνθέσεις (αλοιφή, κρέμα γάλακτος) τοπικά. Αντιμυκητιακές αλοιφές έχουν ένα μεγάλο φάσμα δράσεων, οι περισσότεροι από αυτούς προσιτή και εύκολη στη χρήση.

Θεραπεία του μύκητα στα πόδια στο σπίτι

θεραπεία στο σπίτι

Η λύση του προβλήματος παρά να θεραπεύει τους μύκητες των ποδιών, είναι κυρίως συνταγογραφηθεί αλοιφή. Στο σπίτι η χρήση τους ευκολότερη. Η διάρκεια της θεραπείας του μύκητα είναι συνήθως από 2 εβδομάδες έως 4 μήνες. Οι πιο δημοφιλείς είναι οι ακόλουθες ενώσεις:

Αλοιφή μύκητα, το οποίο αποτελείται από το σαλικυλικό οξύ, παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα. Θεραπεία για μύκητες μεταξύ των δακτύλων παράγεται με τη βοήθεια αλοιφές με τον ψευδάργυρο. Αυτά τα φάρμακα έχουν εγκριθεί για χρήση σε έγκυες γυναίκες, θηλάζουσες μητέρες και παιδιά.

Αλοιφές εφαρμόζονται μόνο σε καθαρό δέρμα των ποδιών, εμποτισμένο σε ζεστό νερό, στεγνώνονται καλά. Η στρώση να είναι λεπτή, μερικές από τις ενώσεις τρίβονται στο δέρμα, το καρφί και το καρφί πιάτο. Για να χρησιμοποιήσετε αλοιφές και κρέμες θα πρέπει να είναι προσεκτικά, αποφεύγοντας να πάρει τα κεφάλαια για τους βλεννογόνους υμένες.

Στο σπίτι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής, αλλά είναι κατανοητό ότι η αυτοθεραπεία μπορεί να δοθεί. Ξεκίνησε το μύκητα αντιμετωπίζονται πολύ πιο δύσκολο. Σπιτική αλοιφή για μύκητες των ποδιών ανάμεσα στα δάκτυλα των ποδιών είναι έτοιμη με το βούτυρο και το σκόρδο σε ίσες αναλογίες. Εφαρμόστε στην προσβεβλημένη περιοχή δύο φορές την ημέρα.

Μπορείτε να κάνετε το μπάνιο-με βάση το αφέψημα του φικαρία, Βερόνικα, το αλάτι της θάλασσας, συμπιέζει της κολλιτσίδα και αφήνει τέφρα βουνό. Αρχική βοτανική ιατρική αυξάνει την αποτελεσματικότητα της πρωτογενούς επεξεργασίας, την ταχύτητα και την εξάλειψη των προβλημάτων. Επιπλέον, βοηθά στη βελτίωση της κατάστασης του ανθρώπινου σώματος ως σύνολο.

Πρόληψη

Με την έγκαιρη και ποιοτική θεραπεία μπορείτε να απαλλαγείτε από το μύκητα για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, δεν θα έρθει πίσω, αν μπορείτε να διευθύνετε την ορθή και αποτελεσματική πρόληψη της νόσου. Περιλαμβάνει τους ακόλουθους κανόνες:

 1. Προσωπική υγιεινή, φροντίδα του δέρματος και των νυχιών, εφαρμόζονται κρέμες και σπρέι για τα πόδια.
 2. Χρησιμοποιήστε προστατευτικό σπρέι για τα παπούτσια.
 3. Φοράτε άνετα παπούτσια που κατασκευάζονται από φυσικά υλικά.
 4. Επισκεφθείτε δημόσιους χώρους με προσωπική Παντόφλες, πετσέτα.
 5. Τακτική αλλαγή κάλτσες και καλσόν.
πρόληψη από μύκητες των ποδιών

Μετά από τη θεραπεία της νόσου θα πρέπει να είναι προσεκτικά αντιμετωπίζονται όλα τα μύκητα σε επαφή – δάπεδο, μπανιέρα, παπούτσια, αξεσουάρ. Αυτό θα προστατεύσει από την εκ νέου μόλυνση και την πρόληψη της ανάπτυξης της νόσου στην οικογένεια.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι μόνο με τη σωστή θεραπεία, γίνονται στην ώρα τους, θα απαλλαγούμε από αυτό το πρόβλημα. Το μάθημα, χώρος γιατρό, θα πρέπει να πάει εντελώς χωρίς διακοπή της θεραπείας.