Τι είναι η θεραπεία του μύκητα των νυχιών η καλύτερη και πιο αποτελεσματική;

Μύκητα των νυχιών είναι μια δυσάρεστη, δύσκολη στη θεραπεία και μεταδοτική ασθένεια. Ορατά συμπτώματα είναι δύσκολο να κρύψει: τα νύχια φαίνονται παραμορφωμένα, κίτρινο, με φλεγμονή του δέρματος και το μαξιλάρι γύρω από το καρφί. Απελασματοποίηση, θραύση, χρώμα αλλαγή κάνετε τα δάχτυλά σας βρώμικα, σε προχωρημένες περιπτώσεις, ο ιστός άρχισε να πεθάνω και να αφαιρέσει από το κρεβάτι. Τα έσοδα από το μύκητα των νυχιών με στόχο την καταστροφή των παθογόνων και την εξάλειψη των συνεπειών από τις καταστροφικές δραστηριότητες. Ωστόσο, ποια από τις μεθόδους αντιμετωπίσουν καλύτερα με το μύκητα, η πλειονότητα των ασθενών ελέγχεται με δοκιμή και σφάλμα.

μύκητας του νύχια

Για τη θεραπεία του ποδιού του αθλητή είναι απαραίτητη κατά το πρώτο σημάδι της εμφάνισής του. Για την ακριβή διάγνωση του προβλήματος, αντί να περιμένει έως ότου τα συμπτώματα να γίνει έντονη, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε ένα δερματολόγο. Ο γιατρός θα πρέπει να εμπιστευτείτε την επιλογή φάρμακα αντιμυκητιασικά φάρμακα στα φαρμακεία πολλά, αλλά μπορούν να έχουν διαφορετική σύνθεση και τα επιμέρους αναγνώσεις.

Πολλοί ρωτούν "Ποια είναι η καλύτερη και αποτελεσματική θεραπεία για το μύκητα των νυχιών στα πόδια και τα χέρια;" Ας δούμε πώς μπορείτε να επιλέξετε μια τέτοια θεραπεία.

Αποτελεσματική φαρμακευτικά μέσα του μύκητα των νυχιών

Φαρμακευτικά παρασκευάσματα του μύκητα κατατάσσονται σύμφωνα με τη μέθοδο εφαρμογής:

 1. εξωτερικό – για την τοπική θεραπεία των προσβεβλημένων επιφάνειες (αλοιφές, κρέμες, σπρέι, λάκες);
 2. εσωτερική – παρέχει συστηματικές επιδράσεις κατά της μυκητιασικής λοίμωξης σε ολόκληρο το σώμα (δισκία, κάψουλες).

Για να μπορέσετε να ορίσετε ένα συγκεκριμένο φάρμακο, ο γιατρός καθορίζει τα του παθογόνου μεταξύ μύκητες υπάρχουν πολλά παθογόνα είδη, και ενάντια σε κάθε τους ανάγκη το όπλο τους.

Η ομάδα του αζόλες

Αντιμυκητιακή παράγοντες με βάση τριαζόλιο και ιμιδαζόλια έχουν διπλή δράση:

 • μυκητοκτόνο – καταστρέφει μύκητες κύτταρα;
 • μυκητοστατικός – δεν επιτρέπει στους μύκητες να αναπαράγει σκοτώνοντας τους σπόρους.

Αυτά τα φάρμακα είναι δραστικά έναντι φόρμες, μαγιά και μαγιά-όπως μύκητες, καταστρέφοντας τις μεμβράνες των κυττάρων και προκαλώντας τους να πεθάνουν. Φάρμακα που μπορεί να παραχθεί σε μορφή κάψουλας και η εξωτερική μορφή κρέμας, αλοιφής, λύση.

Η κρέμα είναι συνήθως τρίβονται στο κατεστραμμένο επιφάνεια του νυχιού 2 – 3 φορές την ημέρα, μετά από την κοπή τα νύχια στη ρίζα και τοποθετώντας ένα δίσκο με σόδα και σαπούνι. Κάψουλες λαμβάνονται με ιατρική συνταγή, και σύμφωνα με ένα προκαθορισμένο σχέδιο: αυτό μπορεί να είναι ως μια συνεχή πορεία, και με άλλους τρόπους υποδοχής για αρκετούς μήνες (μέχρι και έξι μήνες ή και περισσότερο) μέχρι να μεγαλώσουν υγιή νύχια.

Ομάδα allylamino

Παρασκευάσματα με βάση αλλυλαμίνη γρήγορα την ανακούφιση από τα δυσάρεστα συμπτώματα της μυκητιασικής λοίμωξης: φαγούρα, κάψιμο, ξεφλούδισμα. Είναι δραστική έναντι δερματόφυτα, Μονίλια και φόρμες, που καταστρέφει τους βλεννογόνους. Σπρέι και κρέμες που εφαρμόζονται στις πληγείσες καρφιά 1 – 2 φορές την ημέρα, που επηρεάζουν το περιβάλλον δέρμα μετά από τις διαδικασίες υγιεινής: η περιτομή, το σαπωνώδες λουτρό και στέγνωμα. Η διάρκεια της θεραπείας για αρκετούς μήνες από έξι μήνες και περισσότερα.

Ομάδα, μορφολινο

Φάρμακα σε αυτή την ομάδα ως δραστική ουσία περιέχουν amorolfine σύνδεση που παραβιάζει τη μεμβράνη κυττάρων δομή που επηρεάζει τη βιωσιμότητα των μυκήτων και την ικανότητά τους να αναπαραχθούν.

αντι μύκητα

Οι ουσίες αυτές είναι αποτελεσματικό ενάντια σε διάφορα είδη μυκήτων, γρήγορα να διαπεράσουν την επιφάνεια του νυχιού και να αρχίσουν να ενεργούν. Κατά την εφαρμογή βερνίκι νυχιών για μύκητες στα νύχια, πρέπει να τηρούν αυστηρά μέτρα υγιεινής: θεραπεία την επιφάνεια με μια αναλώσιμη πινέλο, αφαιρέστε το λίπος, απολυμάνετε την λεπίδα. Η διάρκεια της θεραπείας μέχρι την πλήρη ανάρρωση των νυχιών μπορεί να είναι 9 – 12 μήνες.

Η καλύτερη θεραπεία, από το μύκητα των νυχιών

Πώς να επιλέξετε μια αποτελεσματική θεραπεία για το μύκητα των νυχιών σας; Θεραπεία της μυκητιάσεις είναι μια μακρά διαδικασία. Με δεδομένο το πόσο πολύ σύγχρονα αντιμυκητιασικά φάρμακα για την πορεία που παίρνει ένα πολύ μεγάλο ποσό. Προκειμένου να μην κάνουν το λάθος επιλογή, είναι σημαντικό όχι μόνο να συμβουλευτείτε το δερματολόγο, αλλά και να δώσουν προσοχή στην εμπειρία των άλλων.

Ονυχομυκητίαση είναι δύσκολο να θεραπεύσει την ασθένεια με μια τάση να επαναληφθεί. Κανένας, ακόμα και το πιο ακριβό θεραπεία για το μύκητα των νυχιών δεν είναι σε θέση σε λίγες μέρες να καταστρέψει τη νόσο, σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή.

Εάν παραβιάσετε την θεραπευτική αγωγή για να διακόψει το μάθημα με την εξαφάνιση του ορατά συμπτώματα, η ασθένεια θα επιστρέψει σε μια ακόμη πιο σύνθετη μορφή. Ως εκ τούτου, είναι επιθυμητό να αυτοθεραπείας, και στο πρώτο σημάδι του μύκητα είναι καλύτερα να επισκεφθείτε έναν δερματολόγο και να πάρετε εξατομικευμένες συστάσεις.

Λαϊκές θεραπείες για το μύκητα των νυχιών

Έχουν αντιμυκητιασικά αντενδείκνυνται. Περιορισμοί σχετικά με την εισαγωγή του φαρμάκου είναι απαραίτητη για την αναζήτηση στα σχόλια, αλλά κατά κανόνα είναι:

 • ηλικία των παιδιών τους *
 • εγκυμοσύνη;
 • νεφρική και καρδιακή ανεπάρκεια;
 • δυσανεξία στα συστατικά του φαρμάκου.

Εάν δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζονται με ακριβά φάρμακα, υπάρχουν λαϊκές θεραπείες για το μύκητα των νυχιών που μπορεί να τη θεραπεία της πληγείσες περιοχές στο αρχικό στάδιο της νόσου. Μυκητοκτόνες ιδιότητες πολλών φυτών και τα "διαθέσιμα" μέσα από το ψυγείο και ένα σπίτι κιτ.

Το ιώδιο εναντίον του μύκητα

Όλοι γνωρίζουμε το ιώδιο ως το πιο δημοφιλές αντισηπτικό – απολυμαίνει την επιφάνεια του σώματος, και καταστρέφει τα πιο παθογόνων μικροοργανισμών, περιλαμβανομένων των μυκήτων. Διάλυμα ιωδίου θεραπεία των μολυσμένων νυχιών και του δέρματος δύο φορές την ημέρα (1 σταγόνα σε κάθε νύχι), κάνει μισή ώρα ζεστό μπάνιο, κατά προτίμηση σε ένα μείγμα με θαλασσινό αλάτι και μαγειρική σόδα (2 κουταλιές της σούπας και 1, αντίστοιχα, ανά λίτρο νερού). Βέβαια – καθημερινά για μήνες.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν και μειονεκτήματα:

 • το ιώδιο λεκέδες στα δάχτυλα κίτρινος
 • μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες, εγκαύματα *
 • πιθανό αρνητικό αντίκτυπο στην θυρεοειδούς αδένα;
 • δεν ενεργεί σε όλα τα είδη των μυκήτων *
 • αποτελεσματική με μικρή απώλεια – σε οικόπεδο λιγότερο από το 30% των νυχιών.

Kombucha

Οι άνθρωποι του Συμβουλίου, της σειράς "σαν θεραπεία". Παράξενη ουσία σε ένα γυάλινο βάζο στην κουζίνα της γιαγιάς – όχι ότι και άλλες, ως ένα τσάι ή Ιαπωνική μανιτάρι οργανισμός που σχηματίζεται από τη συμβίωση με τη μαγιά και τα βακτήρια του οξικού οξέος. Το υγρό στο οποίο ο μύκητας ζει, έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες, ιδιαίτερα απολυμαντικό. Αλλά για την καταπολέμηση της onychomycosis καλύτερα να μην το χρησιμοποιήσετε, και ένα κομμάτι του μανιταριού.

Kombucha
 1. Για να καθαρίσετε ένα μανιτάρι από τις ταινίες, μπριζόλα, μανιτάρια ΤΡΊΨΕΙΣ την πληγή καρφιά και τρεις φορές την ημέρα.
 2. Μέρος της Ιαπωνικής μανιτάρια να μουλιάσουν στο νερό και να το χρησιμοποιήσετε ως κομπρέσα. Να βάλετε το κομμάτι πάνω στο νύχι, καλύψτε με το πλαστικό περικάλυμμα επάνω ζεστά γάντια, χοντρές κάλτσες.

Θεραπεία Kombucha. συμβάλλει στην σταδιακή κάθοδο των ασθενών με καρφί πλάκες και την ανάπτυξη νέων.

Η πίσσα εναντίον του μύκητα

Μια λίστα με τις συνταγές, πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες των νυχιών λαϊκές θεραπείες δεν είναι πλήρης χωρίς τα πιο δημοφιλή στο σπίτι δερματολογία ουσία – πίσσα. Birch πίσσα είναι ένα ισχυρό αντισηπτικό και αντιερεθιστική σύνθεση που περιλαμβάνεται στον τύπο πολλών φαρμάκων από ασθένειες του δέρματος. Δεν αποτελεί εξαίρεση και μυκητιασική λοίμωξη.

Πίσσα onychomycosis χρησιμοποιείται σε καθαρή μορφή, προστίθεται η αλοιφή βάση, τουλάχιστον να έρθει και αλισίβα. Μέσα σε πίσσα τρίβονται τα νύχια πρέπει να είναι το βράδυ, κατά προτίμηση υπό την συμπίεση το πρωί για να ξεπλύνετε.

Μετά από μερικές θεραπείες τα δυσάρεστα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει, παραμορφωμένα νύχια, μαλακώνει και την απολέπιση, την αποικία των μυκήτων είναι η ραγδαία μείωση. Ωστόσο, η μυρωδιά της πίσσας – δεν είναι για ευαίσθητες μύτες: διαποτίζει και είναι κακώς αερισμένα. Το δέρμα και το καρφί πλάκα τελικά θα γίνει κίτρινο.

Ξύδι

Μύκητες δεν τους αρέσει όξινο συνθηκών, τόσο το ξίδι χρησιμοποιείται συχνά για την καταστροφή του. Για να αποφύγετε τα εγκαύματα, η συγκέντρωση δεν πρέπει να υπερβαίνει το 9%:

 1. Το βράδυ για να υγράνετε τα νύχια σας με ξύδι, βάλτε τα γάντια / κάλτσες και αφήστε το μέχρι το πρωί.
 2. Ένα Φλιτζάνι ξύδι ρίχνουμε σε λεκάνη με ζεστό νερό σε ατμό τα νύχια σας για ένα τέταρτο της ώρας να κάνουμε σε μια μέρα.
 3. Βρέξτε ένα βαμβάκι με ξίδι, που εφαρμόζεται για τις πληγείσες καρφί και συνδέστε ένα patch χωρίς να κλείσετε τον υγιή ιστό. Gadgets επαναλαμβάνεται καθημερινά όλη την εβδομάδα, μετά από 3 ημέρες – νέα πορεία.

Φικαρία για τη θεραπεία της μυκητιασική λοίμωξη

Φικαρία, σαν πίσσα, είναι μια δημοφιλής θεραπεία για τυχόν δερματολογικά προβλήματα. Δηλητηριώδη χυμό από το φυτό καταστρέφει παθογόνους χλωρίδας στα νύχια και το δέρμα, τα κύτταρα των μυκήτων είναι επίσης καταστρέφονται από τη διείσδυση του:

λαϊκές θεραπείες κατά του μύκητα
 1. Συμπιέστε το χυμό από το γρασίδι φικαρία, ανακατεύουμε με 100 ml αλκοόλ (1:1), να επιμείνει νύχτα. Ατμού τα νύχια σας για 10 λεπτά, για να στεγνώσει καλά και να λιπαίνετε την προετοιμασία φάρμακο. Επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε μέρα για 3 φορές.
 2. Ξηρό φικαρία ετοιμάζω ένα λίτρο βραστό νερό για 20 λεπτά, ρίχνουμε σε ένα μπολ με νερό σε ίσες αναλογίες. Μισή ώρα βυθισμένο σε ένα ρευστό, δάχτυλα.
 3. Ρίχνουμε τα αποξηραμένα βότανα με λάδι, καλύπτοντας με 2 cm και μια ώρα Αργότερα για να τοποθετήσετε το δοχείο σε δροσερό, σκοτεινό μέρος για μια εβδομάδα, στη συνέχεια συμπληρώστε με ακόμα την ίδια ποσότητα πετρελαίου. Καρφιά για να χειριστεί καθημερινά μετά κρατώντας τα σε ζεστό νερό και απολύμανσης με υπεροξείδιο του υδρογόνου, μέχρι την πλήρη ανάκαμψη.