Οδηγίες χρήσης Nomidol

Χρήση Nomidol ευχαριστώ για τις λεπτομερείς οδηγίες για την χρήση. Η διαδικασία δεν θα προκαλέσει δυσκολίες. Η χρήση της κρέμας είναι πολύ απλή. Την πλήρη διάρκεια της θεραπείας είναι 4 εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά θα γίνει πλήρης εξουδετέρωση του μύκητα. Σημαίνει ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί πάσχουσα περιοχή του δέρματος δύο φορές την ημέρα — πρωί και βράδυ. Η κρέμα είναι τρίβονται με απαλές κινήσεις μασάζ.

Εγχειρίδιο για την κρέμα Nomidol

Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο, θα πρέπει να διενεργούν τις διαδικασίες υγιεινής. Καλά βρασμένο στον ατμό πόδια στο μπάνιο με φαρμακευτικά βότανα όπως χαμομήλι και καλέντουλα. Στη συνέχεια, θα πρέπει να στεγνώνετε προσεκτικά τα πόδια με πετσέτα και εφαρμόστε την κρέμα, το τρίψιμο στο δέρμα μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Το φάρμακο δεν είναι αισθητή από το δέρμα και δεν λεκιάζει τα ρούχα και κλινοσκεπάσματα.

Τα συμπτώματα εξαφανίζονται μετά από μια εβδομάδα από τη χρήση του φαρμάκου. Περιλαμβάνονται Nomidol το εγχειρίδιο περιέχει επίσης πληροφορίες που είναι επιθυμητό να διεξάγει το πλήρες πρόγραμμα, ακόμη και αν τα συμπτώματα έχουν εξαφανιστεί μετά από μια εβδομάδα. Κάτω από τα νύχια μπορεί να μείνει σπόρια που μπορεί να προκαλέσει την εκ νέου μόλυνση.

Ενδείξεις για τη χρήση

Nomidol αποτελεσματική για την καταπολέμηση όλων των εκδηλώσεων της μυκητιασική λοίμωξη. Η νόσος συνοδεύεται από τέτοιες εκδηλώσεις:

  • ξηρό δέρμα;
  • peeling;
  • φαγούρα και κάψιμο
  • η υπερβολική εφίδρωση;
  • πάχυνση του νυχιού;
  • η εμφάνιση της φλεγμονής και ρωγμές;
  • το κιτρίνισμα και τα νύχια;
  • η εμφάνιση δυσάρεστη οσμή.

Αυτά είναι τα κύρια συμπτώματα που πρέπει να σας παρακινήσει για να επισκεφθείτε ένα γιατρό. Χωρίς θεραπεία, τα συμπτώματα θα είναι μόνο αύξηση, η οποία θα οδηγήσει τελικά σε απώλεια του νυχιού, βαθιές ρωγμές και έλκη. Η αιτία των μυκήτων — παθογόνου. Το φαρμακευτικό τμήμα του φαρμάκου Nomidol όχι μόνο εξαλείφει τα δυσάρεστα συμπτώματα, αλλά επίσης επηρεάζει το μύκητα.

Αντενδείξεις

Η προετοιμασία Nomidol περιλαμβάνει μόνο φυσικά συστατικά. Η φόρμουλα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε όλους τους ασθενείς στην Κύπρο. Αντενδείξεις για τη χρήση του φαρμάκου μπορεί να είναι μια προσωπική δυσανεξία σε κάποιο συστατικό της σύνθεσης Nomidol.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, τη δυνατότητα της χρήσης του φαρμάκου θα πρέπει να συζητηθεί με το γιατρό σας. Την εκδήλωση αλλεργιών εφαρμογή Nomidol θα πρέπει να σταματήσει.